Maaltijdservice Meteren

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Meteren voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan verse maaltijden aan huis voor ouderen in Meteren? Met behulp van deze website bekijkt u moeiteloos diverse bezorgdiensten in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdvoorziening, of een koelvers gerecht die u zelf moet opwarmen: het kan allemaal. Dit kan al vanaf €3,55 per maal. Genieten van Kalkoenfiletstukjes met champignonroomsaus, rode bietjes en gekookte aardappelen en Gestoofde spitskool? Maar lukt zelf koken niet meer? Er is gelukkig een alternatief. Via de maaltijdservice in Meteren krijgt u vers bereidde maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieGelderland
GemeenteGeldermalsen
Netnummer0345 (+31345)
Postcode4194
PrijsindicatieVanaf €5,49
Maaltijd suggestieVegetarische balletjes in saus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juni 2023

Senioren maaltijdservice in Meteren

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices in de buurt van Meteren. U kunt denken aan belangrijke bedrijven als Mealhero en Easy Meal. Ook binnen de gemeente ontstaan er verschillende aanbieders en zorginstellingen. Elke leverancier wordt gekenmerkt door een eigen assortiment en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Middels Seniorenmaaltijd.nl kunt u de bedrijven rustig naast elkaar zetten. Het kiezen van de best passende leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan wat overzichtelijker. Twijfelt u nog? Bestel dan een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Bestaan er bepaalde voorkeuren zoals onder andere lactosebeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Meteren? Er is gelukkig een alternatief. Best veel maaltijden aan huis voor bejaarden zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd verse producten. Nadien wordt het eten gekoeld naar onder 5⁰C. Met deze techniek blijven voedingswaarden ongedeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven optimaal behouden. Voor meerdere maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is geen verplichting.

 • Lang houdbaar
 • Eenvoudig op te warmen
 • Veel verschillende menu’s

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Meteren. Een redding voor bijv. gehandicapten die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Er is geen verdere handeling nodig. Normaal op touw gezet door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

Meerdere bedrijven faciliteren daarnaast een nuttige boodschappenservice voor bejaarden. Zo krijgt u zonder moeite de boodschappen zoals wilde tomaten mix en schouderham. Niet zelden gratis afgeleverd op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Meteren

Op zoek naar een oplossing voor complete diepvriesmaaltijd in Meteren? Of zoekt u een wekelijkse bezorgde koelverse magnetronmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een aanbieder gespecialiseerd in tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit verscheidene maaltijdservices die mogelijk passen bij uw gesteldheid en mogelijke allergieën. Geniet onbezorgd van maaltijden als Hete Bliksem met een speklapje of Stamppot Hutspot met worst. Hieronder vindt u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Met zo’n proefbox kunt een voor een lage prijs de lekkerste maaltijden met lekker veel groenten en zonder conserveringsmiddelen uittesten. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt vaak bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Er is meestal geen sprake van een vast abonnement. Bekijk ook meer informatie over Van Smaak.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Slagerij van der BurgGeldersestraat 364191 BCGeldermalsen
Petra`s maaltijdserviceKoningin Julianaplantsoen 24181 BLWaardenburg
WittenbergzorgBernhardstraat 44175 EEHaaften
Voor U Gekookt De Groentetuin RuitenbergSchoutstraat 474204 BBGorinchem
Keurslager VisserDoctor H.B. Wiardi Beckmanplein 514207 NAGorinchem
SPAR van der BeekMildijk 1114214 DRVuren
BuurtzorgMolenlaan 34214 EAVuren
Keurslagerij MuilwijkPrinsengracht 344233 EWAmeide
Tafeltje-DekjeAaksterveld 1524233 GDAmeide
Tafeltje Dekje PresentPr. Marijkeweg 344233 HMAmeide
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Meteren voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die u betaalt hangt namelijk af van elementen als de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd als Stoofpotje, andijvie à la crème, aardappelpuree is beschikbaar vanaf €6.
 • Een vriesverse maaltijd als Rode bieten met een speklap en jus kunt u al bestellen vanaf €3,6.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Champignonsoep met rundvlees is er al vanaf €6,5.
De maaltijden kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Haaienvinnensoep, een stukje fruit en voor de volledigheid een Yoghurtijs als afsluiter. Heeft u weinig financiële middelen? Potentieel kan u een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Geldermalsen. Meer daarover bekijkt u op www.geldermalsen.nl. Lees ook verder over Uitgekookt.

Stats & Facts

Maaltijden tips

 • Groentesoep
 • Gele rijst
 • Biogarde
 • Rundergehakt, witlof, aardappelpuree
 • Rundergehaktbal met jus en hutspot

Plaatsen in de buurt


Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Meteren aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Ga eerst na welk type seniorenmaaltijd rijmt met uw voedingspatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de beschikbare maaltijd-bedrijven en bepaal uw voorkeuren. Controleer goed het assortiment, op welke manieren u kunt bestellen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire services werken met een spotgoedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u op een prettige manier kennismaken met gespecialiseerde services.

 4. Wekelijks bestellen

  Bevalt het proefpakket? Gelukkig, nu kan men gelijk nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker kan dit via een speciaal telefoonnummer, via een menulijst, of email / internet. De maaltijden voor ouderen worden dikwijls geleverd door een lokale leverancier in juni 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met pakweg 15 menu’s. Als we het hebben over vriesvers kunt u kiezen uit 70 – 150 blijvende menu’s. Met een tafeltje dekje gebruikt men een speciaal dagmenu. Meer en meer is zelf ingrediënten combineren een speciale feature.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke services voorzien in een ruim assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Donkey Kicks Chicken en Procureurlapje met jus. Schorseneren à la crème. Gekookte aardappelen. Zo zijn er voor alle bejaarden warme maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er geldt geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd zodra men deze ook zelf besteld heeft. Door middel van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men eenvoudig – op meerdere manieren – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De maaltijden worden vaak door een lokale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers: om de 3 dagen. Bij vriesvers spreken we van maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd is cruciaal voor uw lichamelijke gezondheid. Een uitgebalanceerde warme maaltijd mag dan ook niet ontbreken. Diverse senioren of mensen met een beperking lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Om die reden zijn er verschillende vormen van hulp aan huis gericht op maaltijden. Het gaat om assistentie bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juni 2023) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Meteren. De voorziening kan bijvoorbeeld inhouden:

 • Gesubsidieerde maaltijden via een wooninstelling of restaurant. Netjes bezorgd in o.a. Geldermalsen, Deil, Beesd, Buurmalsen.
 • Gesubsidieerde magnetronmaaltijden van een service waar een gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Meteren maaltijdbezorging.
 • Een vrijwilliger die helpt met het opwarmen van het eten. Op www.geldermalsen.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 4194).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan