Maaltijdservice Tricht

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Tricht voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Tricht? Dankzij de maaltijdservice-vergelijker treft u supersnel verschillende services in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdservice, of magnetronmaaltijden die alleen maar even de magnetron in hoeven: u bepaalt het helemaal zelf. Al te verkrijgen vanaf €5,50 per maaltijd. Ouderwets genieten van Kip piri piri, gebakken wedges, wokgroenten en Spareribs, gebakken wedges, broccoli? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Middels de maaltijdservice in Tricht smult u weer van heerlijke maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieGelderland
GemeenteGeldermalsen
Netnummer0345 (+31345)
Postcode4196
PrijsindicatieVanaf €5,5
Maaltijd suggestiePastaschotel met spinazie

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2022

Senioren maaltijdservice in Tricht

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices in en rondom Tricht. We hebben het over populaire maaltijdbezorgers als Freasy en Vers Voor Thuis. Ook in deze plaats zelf bestaan er uitstekende instanties en speciale eetpunten. Elke optie wordt bestempeld door zijn eigen manier van bereiding en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Via onze vergelijker kunt u de bezorgdiensten probleemloos naast elkaar zetten. Een keuze maken voor de best passende verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor wat aangenamer. Zijn er meerdere opties? Profiteer nu van een speciaal voordelig proefpakket. Bestaan er bepaalde wensen zoals bijvoorbeeld vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Tricht? Er is gelukkig een alternatief. Legio bezorgmaaltijden aan huis passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. Later worden deze producten gekoeld en goed verpakt. Hierdoor blijven smaak en voedingswaarden gegarandeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen ingevroren via de shock-freeze methode. Mineralen, vitamines en smaak raken niet bedorven. 10 weken lang eetbaar. Elke week een bezorging is geen verplichting.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Groot keuzemenu

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Tricht. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. In de regel geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Diverse leveranciers faciliteren daarnaast een premium boodschappenservice voor chronisch zieken. Op die manier bestelt men zonder moeite verse of handige boodschappen als katenspek of leverworst. Gewoonlijk gratis mee bezorgd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Uitgebreid assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Tricht

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van complete diepvriesmaaltijd in Tricht? Of zoekt u een blijvende oplossing als koelverse opwarmmaaltijden? Of zoekt u juist een service met expertise op het gebied van tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit meerdere soorten maaltijden die mogelijk aansluiten op uw eisen en eventuele dieet. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Kip cordon blue, broccoli bloemkoolmix en krieltjes met peterselie of Stamppot Hete bliksem met stroop. Onderstaand treft u suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook terecht kunt. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Daarmee kunt u heel voordelig voedzame maaltijden met veel groenten en weinig zout en andere toevoegingen beoordelen. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden vaak geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er geldt meestal geen doorlopend abonnement. Bekijk ook meer informatie over Albert Heijn.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Slagerij van der BurgGeldersestraat 364191 BCGeldermalsen
Petra`s maaltijdserviceKoningin Julianaplantsoen 24181 BLWaardenburg
WittenbergzorgBernhardstraat 44175 EEHaaften
Voor U Gekookt De Groentetuin RuitenbergSchoutstraat 474204 BBGorinchem
Keurslager VisserDoctor H.B. Wiardi Beckmanplein 514207 NAGorinchem
SPAR van der BeekMildijk 1114214 DRVuren
BuurtzorgMolenlaan 34214 EAVuren
Keurslagerij MuilwijkPrinsengracht 344233 EWAmeide
Tafeltje-DekjeAaksterveld 1524233 GDAmeide
Tafeltje Dekje PresentPr. Marijkeweg 344233 HMAmeide
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Tricht voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs per maaltijd hangt af van onderdelen als de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd als Broccoli rollade schotel is beschikbaar vanaf €5,8.
 • Een vriesverse maaltijd als Stamppot rucola met zongedroogde tomaten kan je kopen vanaf €4,75.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Runderhachee met rode kool is beschikbaar vanaf €5,9.
De gerechten kan uitgebreid worden. Bestel ook Roomsoep, een lekker bijgerecht en een dessert als Dulce de leche om het af te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Vanzelfsprekend kan men een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Geldermalsen. Meer details bekijkt u op www.geldermalsen.nl. Lees ook verder over Apetito.

Informatie

Maaltijden suggesties

 • Wokgroenten
 • Tomatensoep
 • Uiensoep
 • Snijbonenstamppot met slavink en jus
 • Babi saté, Tjaptjoy en witte rijst

Plekken in de buurt


Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Tricht bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Achterhaal eerst wat voor soort ouderenmaaltijd matcht met uw gesteldheid. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk aangeraden maaltijdservices en geef de voorkeur door. Let goed op de versheid van ingrediënten, de bestel en bezorgopties, en recensies van andere klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De meeste maaltijdservices geven een goedkoop of gratis proefpakket. U kunt denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met geschikte maaltijd-verzorgers.

 4. Wekelijks bestellen

  Was het proefpakket naar wens? Dan kunt u gemakkelijkeen nieuwe menulijst invullen. Dikwijls is dat mogelijk via een speciaal telefoonnummer, door gerechten in te vullen, of via internet. De gerechten worden gewoonlijk tot in de keuken geleverd via een vriendelijke bezorgservice in mei 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu van zo’n 15 maaltijden. Binnen het vriesvers-segment is het aanbod gelimiteerd tot 70+ blijvende maaltijden. Met een tafeltje dekje gebruikt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf samenstellen ook mogelijk.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijdverstrekkers gebruiken een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Quinoa met gra­naat­ap­pel & avo­ca­do of Zalmblokjes in Hollandaisesaus met gestoofde prei en aardappeltjes met rozemarijn. Zo zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Vragen? Neem contact op met uw bezorger.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd in het geval u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door het invullen van een speciale menukaart kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De maaltijden worden in de meeste gevallen door een lokale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers: wekelijks. In het geval van vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd draagt bij aan uw vitaliteit en gezondheid. Een dagelijkse warme maaltijd is daarbij cruciaal. Diverse senioren of beperkten lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp bij eten en drinken in huis. Het gaat om ondersteuning bij koken of het toedienen van eten. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2022). Heeft u moeite met de financiën? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Tricht. Deze regeling is een goede uitkomst voor:

 • Gesubsidieerd eten bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Levering in alle wijken zoals Geldermalsen, Deil, Beesd, Buurmalsen.
 • Goedkope seniorenmaaltijden van een bedrijf waar een gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Tricht maaltijdbezorging.
 • Klaarzetten, aanreiken en toedienen van voeding. Via www.geldermalsen.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” de opties in de gemeente (postcodegebied 4196).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan