Maaltijdservice Rhenoy

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Rhenoy voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Rhenoy? Via seniorenmaaltijd.nl achterhaalt u probleemloos verschillende bezorgdiensten die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of een vriesvers maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: er is veel mogelijk. Al te verkrijgen vanaf €4,90 p.p. Ouderwets genieten van Pasta Venetia of Varkenslapje in champignonsaus? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er is een oplossing! Door de maaltijdservice in Rhenoy krijgt u vers bereidde maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieGelderland
GemeenteGeldermalsen
Netnummer0345 (+31345)
Postcode4152
PrijsindicatieVanaf €5,34
Maaltijd suggestieOmelet in champignonsaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2022

Senioren maaltijdservice in Rhenoy

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices in de buurt van Rhenoy. Denk dan aan erkende bedrijven als Uitgekookt of Culinair Kommers. Ook in de gemeente zelf kunt u terecht bij allerlei leveranciers en slagerijen. Iedere leverancier wordt gekenmerkt door z’n eigen assortiment en bestelvoorwaarden. Met behulp van deze pagina kan u daarom de services rustig vergelijken op allerlei onderdelen. Het selecteren van een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan ook een stuk eenvoudiger. Twijfelt u nog? Start eens met eerst een proefpakket. Zijn er bepaalde wensen als bijvoorbeeld vegetarische of andere warme dieetmaaltijden in Rhenoy? Geen probleem! Flink wat kant-en-klaar maaltijden aan huis zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daaropvolgend worden deze producten gekoeld en goed verpakt. Door dit proces blijven voedingsstoffen en smaak ongedeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct shock-freeze ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak gaan zo niet verloren. Meerdere maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is dus niet noodzakelijk.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Kleine en grote porties
 • Groot keuzemenu

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Rhenoy. Een goede vervanger voor bijv. chronisch zieken die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Meestal verzorgd door een plaatselijk restaurant.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

Verschillende bezorgers beschikken over een praktische boodschappenservice voor gehandicapten. In dat geval koop u direct verse of handige boodschappen als halvarine en chocolade. Veelal zonder bezorgkosten door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Rhenoy

Wilt u af en toe genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Rhenoy? Of houdt u juist van een wekelijkse bezorgde koelverse opwarmmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een service gericht op tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden een groot aantal opwarmmaaltijden die mogelijk passen bij uw voorkeuren en mogelijke diëten. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Erwtensoep met rookworst of Kalfssaucijsjes in specerijenjus. Witlof à la crème. Gekookte aardappelen. Op seniorenmaaltijd.nl vindt u verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Onze tip: begin met een proefpakket. Hiermee kunt een voor een lage prijs complete maaltijden gemaakt met verse producten en zonder ongezonde toevoegingen proberen. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden doorgaans geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een vast contract. Lees ook meer over Lactosevrije maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
SPAR AsperenVan Langerakstraat 324147 BJAsperen
Ad & Tineke ’s DagwinkelDorpsstraat 114145 KASchoonrewoerd
Huis ter LeedeEiland 14143 ENLeerdam
Keurslager ArisseDorpsplein 74153 AGBeesd
SPAR MaaltijdservicePalmesteynstraat 104158 CVDeil
SPAR van den HeuvelAchterweg 294171 BAHerwijnen
Stichting zorgcentrum AvondlichtSluimerskamp 184171 BRHerwijnen
WittenbergzorgBernhardstraat 44175 EEHaaften
Petra`s maaltijdserviceKoningin Julianaplantsoen 24181 BLWaardenburg
Slagerij van der BurgGeldersestraat 364191 BCGeldermalsen
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De kosten van maaltijden aan huis in Rhenoy voor ouderen variëren nogal. Het tarief voor een maaltijd hangt namelijk af van onderdelen als de leverancier, herkomst ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd zoals Macaroni in tomatensaus, ham, kaas vindt u vaak al vanaf €5,1.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Rode bieten met een speklap en jus is verkrijgbaar vanaf €3,95.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Gehaktbal, andijvie à la crème, aardappelpuree is er al vanaf €5,9.
De avondmaaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Knoflooksoep, een lekker bijgerecht en om het compleet te maken Yoghurt/perzik mousse als afsluiter. Heeft u weinig financiële middelen? Vanzelfsprekend kan men een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Geldermalsen. Meer informatie treft u op www.geldermalsen.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Dieetmaaltijden.

Feiten

Voorbeelden van maaltijden

 • Spaghetti
 • Spareribs, gebakken wedges, broccoli
 • Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst
 • Spinazie à la crème met champignons
 • Penne pesto, kip, groene groenten

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Rhenoy aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Stel eerst vast wat voor categorie opwarmmaaltijd rijmt met uw leefpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk aangesloten maaltijddiensten en geef de voorkeur door. Achterhaal altijd eerst het type maaltijden, de manier van bezorging, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De belangrijkste dienstverleners bieden een spotgoedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Door hier gebruik van te maken kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bekende aanbieders.

 4. Bestellingen plaatsen

  Genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kan men zonder moeite weer nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk is dat mogelijk via telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of online. De thuismaaltijden worden altijd tot in de keuken geleverd via een lokaal gezicht / bezorger in mei 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met ongeveer 15 maaltijden. In het aanbod van vriesvers hebt u de keuze uit 80+ vaste maaltijden. Met een tafeltje dekje heeft u te maken met één maaltijd per dag. Steeds vaker is zelf mixen en combineren ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, de meeste leveranciers komen u tegemoet met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Onder andere Hutspot, gesneden rundvlees en Erwtensoep met rookworst. Hiermee kan iedereen gebruik maken van opwarmmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd op het moment dat u deze besteld heeft. Via een speciale menukaart kan men direct en zonder moeite – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de bezorging?

De kant-en-klaar maaltijden worden normaliter door uw persoonlijke bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij gerechten maaltijden elke 3/4 dagen. Binnen het vriesverse segment om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met verse ingrediënten helpt mee aan uw lichamelijke gezondheid. Een dagverse warme maaltijd is heel belangrijk. Veel senioren of invaliden kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Om die reden zijn er een aantal vormen van thuishulp rondom koken en eten. Het betreft iemand die helpt bij koken of het toedienen van eten. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2022). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Rhenoy. Deze regeling kan bijvoorbeeld inhouden:

 • Lagere prijzen bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Bezorging in onder andere Geldermalsen, Deil, Beesd, Buurmalsen.
 • Gesubsidieerde magnetronmaaltijden van een leverancier waar de gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Rhenoy maaltijdbezorging.
 • Iemand die u eraan herinnerd dat het tijd is voor de maaltijd. Middels www.geldermalsen.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 4152).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan