Maaltijdservice Vuren

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Vuren voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Vuren? D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker doorzoekt u gemakkelijk verschillende leveranciers in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdservice, of diepvriesmaaltijden die een paar minuten in de magnetron gaan: de mogelijkheden zijn enorm. Dit kan al vanaf €4,25 per keer. Ouderwets genieten van Vispotje in botersaus of Hutspot, hachee? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er is een oplossing! Dankzij de maaltijdservice in Vuren smult u weer van smaakvolle maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieGelderland
GemeenteLingewaal
Netnummer0316 (+31316)
Postcode4214
PrijsindicatieVanaf €5,55
Maaltijd suggestieOmelet in saus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten augustus 2022

Senioren maaltijdservice in Vuren

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices in de regio van Vuren. We hebben het over grote maaltijdbezorgers als Apetito of Bofrost. Ook in de gemeente zelf ontwikkelen zich allerlei aanbieders en slagerijen. Iedere organisatie heeft zo een eigen aanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door gebruik te maken van Seniorenmaaltijd.nl kan u de leveranciers snel en makkelijk met elkaar vergelijken. Uitkomen bij een relevante leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo een stuk gemakkelijker. Zijn er nog twijfels? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er in uw geval allergieën of dieetwensen als gluten- en lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Vuren? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Best veel maaltijden aan huis voor senioren zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap worden deze maaltijden snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Hierdoor blijven structuur en smaak ongeschonden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen pakjes en zakjes

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding shock-freeze ingevroren. Vitamines en mineralen blijven gewaarborgd. Maanden lang op te slaan. Elke week bestellen is geen verplichting.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Kleine en grote porties
 • Veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Vuren. Vaak toegepast door bijv. chronisch zieken die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Het eten wordt warm bezorgd. Normaal verzorgd door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Een aantal leveranciers faciliteren daarnaast een handige boodschappenservice voor senioren. In dat geval krijgt u snel broodnodige boodschappen als grillworst en schouderham. Normaliter zonder bezorgkosten op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Vuren

Hebt u interesse in heerlijke diepvriesmaaltijd in Vuren? Of geeft u de voorkeur aan gezonde en lekkere koelverse thuismaaltijden? Of zoekt u juist een bedrijf gespecialiseerd in tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn talloze maaltijdservices die mogelijk rijmen met uw wensenlijstje en voedingsadvies. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Zomerzuurkool met casselerrib en Kalkoenfilet, sinaasappelsaus, appelcompote, krieltjes. Verderop tonen wij verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Hiermee kunt een voor een lage prijs smaakvolle maaltijden gemaakt met verse producten en weinig kunstmatige toevoegingen proberen. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden vaak bezorgt door een lokale / regionale bezorger. Er is meestal geen sprake van een abonnement. Lees ook verder over: Koolhydraatarme maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
SPAR van der BeekMildijk 1114214 DRVuren
Keurslager VisserDoctor H.B. Wiardi Beckmanplein 514207 NAGorinchem
Voor U Gekookt De Groentetuin RuitenbergSchoutstraat 474204 BBGorinchem
BuurtzorgMolenlaan 34214 EAVuren
Keurslagerij MuilwijkPrinsengracht 344233 EWAmeide
Tafeltje-DekjeAaksterveld 1524233 GDAmeide
Tafeltje Dekje PresentPr. Marijkeweg 344233 HMAmeide
Keurslager BartenDokter H. de Vriesplein 44241 BEArkel
Stichting Tafeltje DekjeMiddelkoop 374245 TSLeerbroek
Keurslager BartenHoogstraat 83b4251 CJWerkendam
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Vuren voor ouderen variëren nogal. De prijs die u betaalt is afhankelijk van aspecten als het bedrijf, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd zoals Shoarma met zuurkool kunt u al laten bezorgen vanaf €4,75.
 • Diepvriesmaaltijd als Kippensoep met vermicelli bestelt u vanaf €3,75.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Vegetarische balletjes in kerriesaus met sperziebonen en gekookte aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €6,95.
De maaltijden kan uitgebreid worden. Bestel ook Knoflooksoep, een gezonde salade en niet te vergeten een toetje als Sinaasappel mousse na. Heeft u een laag inkomen? Potentieel kan u een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Lingewaal. Meer daarover kan u lezen op www.lingewaal.nl. Of klik door voor meer informatie over Vers aan tafel.

Kerngegevens

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Lingewaal
 • Netnummer: 0316 (+31316)
 • Hoofdpostcode: 4214
 • Wijk: Asperen

Maaltijden tips

 • Kip tandoori
 • Bami goreng
 • Erwtensoep
 • Paëlla
 • Kip in kerriesaus, doperwten, rijst

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Vuren bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Bedenk eerst wat voor categorie bezorgmaaltijd klopt met uw leefpatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de meest gekozen bezorgservices en kies er een. Bekijk met name het maaltijd-aanbod, de bestel en bezorgopties, en de klantwaardering.

 3. Start met een proefpakket

  De meeste aanbieders geven een voordelig proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Hierdoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met voordelige maaltijd-verzorgers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was de proefbestelling goed? Vervolgens kunt u moeiteloos nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk doet u dat door even te bellen, met behulp van de menukaart, of met de tablet. De maaltijden voor senioren worden steeds vaker bezorgd tot in de keuken via een regionale bezorger in augustus 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij de koelverse variant, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met om en nabij de 25 maaltijden. In het aanbod van vriesvers hebt u de keuze uit 70 – 150 blijvende menu’s. Met een tafeltje dekje is er vaak een speciaal dagmenu. Bij sommige aanbieders is zelf uw bord samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, steeds meer services werken met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als bijv. Schnitzel mexico schotel of Chili con carne. Zo zijn er voor alle bejaarden seniorenmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met de organisatie waar u klant bent.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis wanneer u deze besteld heeft. Via de menulijsten kunt u wekelijks zelf – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De bezorgmaaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers spreken we van 1 of 2 keer per week. Bij vriesverse maaltijden 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd heeft invloed op uw lichamelijke gezondheid. Een dagelijkse warme maaltijd is daarbij van groot belang. Sommige senioren of hulpbehoevenden hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Daarom faciliteren steeds meer bedrijven hulp bij eten en drinken in huis. Het gaat om ondersteuning bij koken, eten en opruimen. Deze hulp valt onder de Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO augustus 2022), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Vuren. De voorziening kan u veel opleveren:

 • Gesubsidieerde gerechten via een wooninstelling of restaurant. Bezorging in onder andere Asperen, Heukelum, Vuren, Herwijnen.
 • Voordelige kant-en-klaar maaltijden van een leverancier waar de gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Vuren maaltijdbezorging.
 • Klaarzetten, aanreiken en toedienen van voeding. Via www.lingewaal.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 4214).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan