Maaltijdservice Gorinchem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Gorinchem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Gorinchem? Via deze pagina bekijkt u moeiteloos diverse bezorgdiensten die leveren in uw plaats. Tafeltje dekje, of een koelverse maaltijd die u zelf moet opwarmen: u kunt alle kanten op. Te bestellen vanaf €4,35 per maaltijd. Aanschuiven voor Foe yong hai en Kalkoenfilet in jus, worteltjes en aardappelpuree? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er kan meer dan u denkt! Door middel van de maaltijdservice in Gorinchem ontvangt u vers bereidde gerechten, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieZuid-Holland
GemeenteGorinchem
Netnummer0183 (+31183)
Postcode4205
PrijsindicatieVanaf €6,23
Maaltijd suggestieZomerzuurkool met casselerrib

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Gorinchem

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices in en rondom Gorinchem. We hebben het over grote bedrijven als Eet Smakelijk en/of Ekomenu. Maar ook op regionaal niveau ontwikkelen zich tal van instellingen en speciale eetpunten. Elke leverancier wordt bestempeld door een eigen aanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Dankzij www.seniorenmaaltijd.nl kunt u derhalve de bezorgers overzichtelijk met elkaar vergelijken. Uitkomen bij de best passende dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook een beetje makkelijker. Zijn er meerdere opties? Profiteer nu van een betaalbaar proefpakket. Zijn er in uw geval dieetwensen als o.a. eiwitrijke of andere warme dieetmaaltijden in Gorinchem? Er is gelukkig een alternatief. Flink wat maaltijden aan huis voor bejaarden houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Later wordt de maaltijd snel teruggekoeld. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak intact. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Vol van smaak
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Kleur, smaak en geur gaan zo niet verloren. Meerdere maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Porties ruim voldoende
 • Uitgebreid assortiment

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Gorinchem. Een prima oplossing voor bijv. chronisch zieken die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Geschikt voor directe consumptie. Doorgaans georganiseerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Mogelijke subsidie
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

Veel leveranciers hanteren ook een extra boodschappenservice voor gehandicapten. Zodoende koop men eenvoudig praktische of verse producten als afbakbroodjes en stroopwafels. Dikwijls kosteloos bezorgd op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Gorinchem

Op zoek naar een oplossing voor voedzame diepvriesmaaltijd in Gorinchem? Of houdt u juist van echt 100% verse koelverse thuismaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een bedrijf die zich concentreert op tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit een hoop type aanbieders die mogelijk passen bij uw gesteldheid en eventuele dieet. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Klapstuk met hutspot of Boerenkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst. Op seniorenmaaltijd.nl ontdekt u een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Dankzij deze proefbox kunt een voor een lage prijs voedzame maaltijden met dagverse ingrediënten en zonder conserveringsmiddelen uitproberen. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden vaak bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Er geldt meestal geen doorlopende afneemverplichting. U kunt hier ook meer lezen over Vers aan tafel.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Voor U Gekookt De Groentetuin RuitenbergSchoutstraat 474204 BBGorinchem
Slagerij van der BurgGeldersestraat 364191 BCGeldermalsen
Petra`s maaltijdserviceKoningin Julianaplantsoen 24181 BLWaardenburg
Keurslager VisserDoctor H.B. Wiardi Beckmanplein 514207 NAGorinchem
SPAR van der BeekMildijk 1114214 DRVuren
BuurtzorgMolenlaan 34214 EAVuren
Keurslagerij MuilwijkPrinsengracht 344233 EWAmeide
Tafeltje-DekjeAaksterveld 1524233 GDAmeide
Tafeltje Dekje PresentPr. Marijkeweg 344233 HMAmeide
Keurslager BartenDokter H. de Vriesplein 44241 BEArkel
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De kosten van maaltijden aan huis in Gorinchem voor ouderen verschillen onderling enorm. Het uiteindelijke tarief heeft te maken met zaken als de aanbieder, het soort maaltijd, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd als Stamppot koolraap met appel kunt u al laten bezorgen vanaf €5,8.
 • Diepvriesmaaltijd als Nasi goreng speciaal, kip in satésaus is verkrijgbaar vanaf €3,85.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Asperge beenhamschotel met kip wordt al bezorgd vanaf €6,15.
De recepten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Thenthuk, een stukje fruit en voor de volledigheid een Sorbet na. Beschikt u niet over voldoende geld? Mogelijk kan u dan maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Gorinchem. Meer informatie kan u lezen op www.gorinchem.nl. Op deze website leest u ook meer over Mealhero.

Feiten

 • Provincie: Zuid-Holland
 • Gemeente: Gorinchem
 • (Net) nummer: 0183 (+31183)
 • Postcode: 4205
 • Populaire wijk: Gorinchem

Tips voor maaltijden

 • Rode kool met gehakt schotel
 • Stamppot spinazie a la creme
 • Jonge kabeljauw in roomsaus
 • Stamppot koolraap met appel
 • Tortellini gevuld met kaas

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Gorinchem aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Ga eerst na wat voor type seniorenmaaltijd in lijn is met uw eetpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de aangeraden bezorgservices en selecteer er een. Controleer goed het soort gerechten, op welke manieren u kunt bestellen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Begin met het proefpakket

  De populaire dienstverleners verstrekken een voordelig proefpakket. Denk dan aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zodoende kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met alle verstrekkers.

 4. Vaste levermomenten

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kan men moeiteloos een nieuwe bestelling plaatsen. Dikwijls doet u dat via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menulijst, of met de tablet. De maaltijden worden gewoonlijk geleverd door een lokale leverancier in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ongeveer 30 gerechten. Binnen het vriesvers-segment hebt u de keuze uit 70+ vaste menu’s. Rondom tafeltje dekje is er vaak een speciaal dagmenu. Soms is zelf uw menu samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijd-verzorgers hanteren een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Spareribs, gebakken wedges, broccoli en Varkenslapje, pepersaus, erwten, spinazie, krieltjes. Hiermee ontvangt men altijd goede opwarmmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen in het geval u zelf een bestelling geplaatst heeft. Aan de hand van de unieke menukaart / lijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De opwarmmaaltijden worden in algemene zin door een eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat elke week 2 keer. Bij vriesverse gerechten maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd vormt de basis voor een vitaal en energiek lichaam. Een uitgebalanceerde warme maaltijd is daarbij cruciaal. Veel bejaarden of mensen met een beperking lukt het niet om zelf hun potje te koken. Om die reden bieden een aantal organisaties hulp bij koken of regelen van maaltijden. U kunt denken aan een thuishulp voor koken, eten en opruimen. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022). Voor ouderen met een laag inkomen is er een subsidie maaltijdvoorziening Gorinchem. De beschikbare tegemoetkoming biedt enkele voordelen:

 • Gesubsidieerde maaltijden bij een wijkrestaurant of eetpunt. Zij leveren in de regio, waaronder Gorinchem binnenstad, Wijdschild, Lingewijk, Haarwijk, Stalkaarsen, Gildenwijk, Schelluinsestraat, Avelingen Oost, Avelingen West, Molenvliet, Laag Dalem, Dalem, Hoog Dalem, Bedrijventerrein Oost, Papland, Schotdeuren, Bedrijventerrein Noord, Landelijk gebied West, Landelijk gebied Noord, Landelijk gebied Oost, Landelijk gebied Zuid.
 • Korting op een maaltijden voor ouderen van een leverancier waar de gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Gorinchem maaltijdbezorging.
 • Iemand die bij u thuis helpt met het eten. Op www.gorinchem.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 4200, 4201, 4202, 4203, 4204, 4205, 4206, 4207, 4208).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente