Maaltijdservice Ameide

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ameide voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Ameide? D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker ontdekt u snel en simpel verschillende services die leveren in uw plaats. Warm geleverd, of een bezorgmaaltijd die u zelf moet opwarmen: u bepaalt het helemaal zelf. Verkrijgbaar vanaf €5,40 per gerecht. Aan tafel voor Vegetarische rookworst met vegetarische jus, stamppot andijvie en Lekkerbekje in dillesaus, worteltjes en doperwten mix en aardappelpuree? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er is gelukkig een alternatief. Geholpen door de maaltijdservice in Ameide krijgt u de lekkerste gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieZuid-Holland
GemeenteZederik
Netnummer0183 (+31183)
Postcode4233
PrijsindicatieVanaf €5,6
Maaltijd suggestieKip in roomsaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2022

Senioren maaltijdservice in Ameide

We zien meer en meer maaltijdservices in Ameide. U kunt denken aan grote organisaties als Uitgekookt of EkoPlaza. Maar ook op regionaal niveau bestaan er verschillende leveranciers en wijkrestaurants. Elke optie biedt een eigen type maaltijd en bestel- en bezorgmogelijkheden. Middels deze pagina kunt u dus de leveranciers probleemloos tegen elkaar afzetten. Het uitkiezen van een degelijke verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook een stuk gemakkelijker. Eerst kijken of het wat is? Begin dan met een extra betaalbaar proefpakket. Bestaan er speciale voorkeuren zoals bijvoorbeeld gluten- en lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Ameide? Er kan meer dan u denkt! Een groot aantal maaltijden aan huis voor senioren zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Later worden deze producten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Daardoor blijven structuur en smaak gewaarborgd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Vers van het land
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Weinig zout en vetten

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Vitamines en mineralen blijven gewaarborgd. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Kleine en grote porties
 • Veel verschillende menu’s

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ameide. Ideaal voor bijv. hulpbehoevenden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Dikwijls gedaan door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Een aantal organisaties voorzien in een nuttige boodschappenservice voor ouderen. Zodoende bestelt men eenvoudig de supermarktartikelen als zuivelproducten of dranken. Vaak gratis afgeleverd op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Uitgebreid assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Ameide

Wilt u af en toe genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Ameide? Of bent u meer op zoek naar een wekelijkse bezorgde koelverse thuismaaltijden? Of wenst u juist een service die zich focust op tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn veel verschillende thuismaaltijden die mogelijk rijmen met uw wensen en menu voorkeuren. Op die manier kunt u weer genieten van Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst of Lasagna bolognese. Op deze pagina vindt u suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Met deze proefbox kunt u verrassend voordelig uitstekende maaltijden met dagverse ingrediënten en weinig vet, zout of andere toevoegingen proeven. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. De maaltijden worden doorgaans geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er is meestal geen sprake van een doorlopend abonnement. U kunt hier ook meer lezen over Lactosevrije maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslagerij MuilwijkPrinsengracht 344233 EWAmeide
BuurtzorgMolenlaan 34214 EAVuren
SPAR van der BeekMildijk 1114214 DRVuren
Tafeltje-DekjeAaksterveld 1524233 GDAmeide
Tafeltje Dekje PresentPr. Marijkeweg 344233 HMAmeide
Keurslager BartenDokter H. de Vriesplein 44241 BEArkel
Stichting Tafeltje DekjeMiddelkoop 374245 TSLeerbroek
Keurslager BartenHoogstraat 83b4251 CJWerkendam
BuurtzorgDaltenaer 9a4251 TXWerkendam
Slagerij SchoonKortestraat 284261 AAWijk en Aalburg
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ameide voor ouderen zijn erg wisselend. Het tarief voor een maaltijd is afhankelijk van aspecten als de aanbieder, het totale assortiment, en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd zoals Aspergesoep met zalm vindt u vaak al vanaf €5,75.
 • Vriesverse maaltijd als Bruine bonenschotel, spek, kip, witte rijst is beschikbaar vanaf €5,3.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Boerenkool, rundergehakt kan je kopen vanaf €5,75.
De avondmaaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Avocadosoep, een stukje fruit en niet te vergeten een toetje als Appeltaart als nagerecht. Beschikt u niet over voldoende geld? Dan kunt u mogelijk een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Zederik. Meer informatie bekijkt u op www.zederik.nl. Op deze website leest u ook meer over Dieetmaaltijden.

Gegevens

 • Provincie: Zuid-Holland
 • Gemeente: Zederik
 • Netnummer: 0183 (+31183)
 • Centrale postcode: 4233
 • Veel gezochte wijk: Lexmond

Voorbeelden van maaltijden

 • Appelcompote
 • Wokgroenten
 • Aspergesoep
 • Uiensoep
 • Spitskoolschotel met aardappelpuree

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Ameide regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Ga eerst na wat voor type kant-en-klaar maaltijd rijmt met uw wensen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden aanbieders

  Vergelijk de beschikbare aanbieders en bepaal uw voorkeuren. Kijk goed na het soort gerechten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Start met een proefpakket

  Het gros van de aanbieders hebben een voordelig proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Op basis daarvan kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met alle maaltijd-verzorgers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Beviel het proefpakket? Gelukkig, nu kunt u direct weer nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans doet u dat per telefoon, met behulp van de menulijst, of via de website. De seniorenmaaltijden worden gewoonlijk aan huis gebracht via een regionale bezorger in juli 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met circa 20 maaltijden. Kiest u voor vriesvers dan hebt u de keuze uit 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. In het geval van tafeltje dekje heeft u te maken met één maaltijd per dag. In sommige gevallen is zelf mixen en combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke services hanteren een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Gebonden mosterdsoep en Runderlapje met jus, bloemkool en gekookte aardappelen. Zo zijn er voor alle ouderen thuismaaltijden voor senioren! Vragen? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd in het geval men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Middels de unieke menukaart / lijst kunt u snel en simpel – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De verse maaltijden worden vaak door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers spreken we van om de 4 dagen. Het vriesverse assortiment 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met verse ingrediënten bevordert een goede balans en energie. Een dagelijkse warme maaltijd ligt hieraan ten grondslag. Sommige bejaarden of gehandicapten zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Hierom ontstonden er diverse mogelijkheden hulp rondom de maaltijd. Bijvoorbeeld steun bij koken, eten en opruimen. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2022). Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Ameide. De ontvangen regeling kan u veel opleveren:

 • Lagere prijzen bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Bezorging in onder meer Lexmond, Ameide, Tienhoven, Meerkerk, Hei- en Boeicop, Leerbroek, Nieuwland.
 • Goedkope kant-en-klaar maaltijden van een leverancier waar een gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Ameide maaltijdbezorging.
 • Iemand die in de buurt is bij risico op verslikking. Op www.zederik.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 4233).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan