Maaltijdservice Meerkerk

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Meerkerk voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Meerkerk? Via onze tool achterhaalt u probleemloos verschillende services die bij u thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of een vriesverse gerecht die een paar minuten in de magnetron gaan: u maakt zelf de keuze. Verkrijgbaar vanaf €4,70 per maal. Smullen van Runderbraadworst met mosterdjus, rodekool met appeltjes en aardappelpuree of Reepjes varkensvlees in jus? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door middel van de maaltijdservice in Meerkerk profiteert u van de lekkerste gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieZuid-Holland
GemeenteZederik
Netnummer0183 (+31183)
Postcode4231
PrijsindicatieVanaf €5,59
Maaltijd suggestieVarkensvlees met appel in saus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2022

Senioren maaltijdservice in Meerkerk

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices in en rondom Meerkerk. Neem bijv. erkende partijen als Eet Gemak en Coop. Echter, ook heel lokaal kunt u terecht bij tal van organisaties en restaurants. Elk bedrijf wordt bestempeld door een heel eigen type maaltijd en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Dankzij deze website kunt u dus de services overzichtelijk op een rijtje zetten. Het kiezen van een degelijke leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo leuker en makkelijker. Zijn er nog twijfels? Begin dan met een speciaal voordelig proefpakket. Is er sprake van voorkeuren zoals lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Meerkerk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Steeds meer kant-en-klaar maaltijden aan huis zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, vol verse producten en veel groenten. Hierna worden ze gekoeld naar onder 5⁰C. Om die reden blijven voedingswaarden gegarandeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak blijven gewaarborgd. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Eenvoudig op te warmen
 • Grote keuze uit gerechten

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Meerkerk. Een prima oplossing voor bijv. ouderendie geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. U kunt meteen aanschuiven! In veel gevallen georganiseerd door een plaatselijk restaurant.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Verschillende aanbieders hanteren ook een praktische boodschappenservice voor chronisch zieken. Zo krijgt u probleemloos nuttige boodschappen zoals oploskoffie of cake. Normaal zonder bezorgkosten tot in de keuken (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Meerkerk

Wilt u af en toe genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Meerkerk? Of geeft u de voorkeur aan gezonde en lekkere koelverse bezorgmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een lokale organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? Er is de keuze uit allerlei thuismaaltijden die mogelijk passen bij uw situatie en eetpatroon. Geniet onbezorgd van maaltijden als Chili con carne, gehakt, rijst of Groentensoep met gehaktballen. Op seniorenmaaltijd.nl tonen wij een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Onze tip: begin met een proefpakket. Hiermee kunt u tegen een zeer scherpe prijs complete maaltijden gemaakt met verse producten en weinig koolhydraten uittesten. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden vaak geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een vast abonnement. Lees ook meer over Glutenvrije maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgMolenlaan 34214 EAVuren
SPAR van der BeekMildijk 1114214 DRVuren
Keurslager VisserDoctor H.B. Wiardi Beckmanplein 514207 NAGorinchem
Keurslagerij MuilwijkPrinsengracht 344233 EWAmeide
Tafeltje-DekjeAaksterveld 1524233 GDAmeide
Tafeltje Dekje PresentPr. Marijkeweg 344233 HMAmeide
Keurslager BartenDokter H. de Vriesplein 44241 BEArkel
Stichting Tafeltje DekjeMiddelkoop 374245 TSLeerbroek
Keurslager BartenHoogstraat 83b4251 CJWerkendam
BuurtzorgDaltenaer 9a4251 TXWerkendam
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Meerkerk voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs is afhankelijk van elementen als de aanbieder, het soort maaltijd, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd zoals Groentensoep met gehaktballen vindt u vaak al vanaf €6,15.
 • Vriesverse maaltijd als Stamppot prei met roomkaas is verkrijgbaar vanaf €3,8.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Boerengehaktschotel en aardappelschijfjes met roomsaus kunt u al bestellen vanaf €6,35.
Het eten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Soto, een gezonde salade en voor de volledigheid een Clafoutis als afsluiter. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Zederik. Aanvullende info kunt u teruglezen op www.zederik.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Proefpakket.

Informatie

 • Provincie: Zuid-Holland
 • Gemeente: Zederik
 • Netnummer: 0183 (+31183)
 • Centrale postcode: 4231
 • Veel gezochte wijk: Lexmond

Maaltijd ideeën

 • Broccolisoep
 • Groentesoep
 • Tomatensoep
 • Biogarde
 • Andijvie stamppot met een gehaktbal

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Meerkerk bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Kijk eerst na wat voor soort thuismaaltijd in overeenkomst is met uw eetpatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk populaire leveranciers en kies een geschikte. Kijk goed na het maaltijd-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Een proefpakket nemen

  De meeste maaltijdservices stunten met een goedkoop of gratis proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u zonder hoge kosten kennismaken met gespecialiseerde aanbieders.

 4. Elke week een levering

  Bevalt het proefpakket? Gelukkig, nu kunt u snel en simpel een nieuwe menulijst invullen. In veel gevallen doet u dit via telefoon, met behulp van de menulijst, of via de website. De seniorenmaaltijden worden in de regel tot in de keuken geleverd via een behulpzame bezorger in juli 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met ruwweg 20 gerechten. Spreken we over vriesvers, dan kan men kiezen uit 70 – 150 blijvende gerechten. Bij de tafeltje dekje service krijgt men een vast weekmenu. Soms is zelf een maaltijd samenstellen een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Zeker. Landelijke maaltijdverstrekkers hebben een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Bijvoorbeeld Bloemkoolsoep of Zalm remouladesaus groentemix gek aard. Op die manier zijn er voor alle bejaarden gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er is geen sprake van een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd wanneer u zelf een bestelling geplaatst heeft. Via een handige bestellijst kan men direct en zonder moeite – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de bezorging?

De gerechten worden meestal door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse aanbod 1 a 2 keer per 7 dagen. Binnen het vriesverse segment 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd draagt bij aan uw vitaliteit en gezondheid. Elke dag een warme maaltijd is daarbij van groot belang. Diverse senioren of mensen met een beperking lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp bij eten en drinken. Bijvoorbeeld assistentie bij koken of het toedienen van eten. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2022) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Meerkerk. Een tegemoetkoming is een goede uitkomst voor:

 • Gesubsidieerde maaltijden bij een restaurant in de buurt. Inclusief levering in de wijken Lexmond, Ameide, Tienhoven, Meerkerk, Hei- en Boeicop, Leerbroek, Nieuwland.
 • Korting op een maaltijden voor ouderen van een partij waar de gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje Meerkerk maaltijdbezorging.
 • Klaarzetten, aanreiken en toedienen van voeding. Op www.zederik.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 4230, 4231).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan