Maaltijdservice Schouwen-Duiveland

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Schouwen-Duiveland voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Schouwen-Duiveland? Door gebruik te maken van deze website vergelijkt u moeiteloos verschillende leveranciers die bij u thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of kant-en-klaar maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €3,50 per maaltijd. Genieten van Slavink in jus met stamppot snijbonen en Varkensvlees in satésaus met nasi goreng? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er kan meer dan u denkt! Geholpen door de maaltijdservice in Schouwen-Duiveland krijgt u de lekkerste maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieZeeland
GemeenteSchouwen-Duiveland
Netnummer0111 (+31111)
Postcode4301
PrijsindicatieVanaf €6,03
Maaltijd suggestieAndijviestamppot, speklapje

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Schouwen-Duiveland

Er zijn nogal wat maaltijdservices in de regio van Schouwen-Duiveland. Neem grote leveranciers als Maaltijdservice.nl of Vers Voor Thuis. Maar ook lokaal kan men kiezen voor verscheidene instellingen en wijkrestaurants. Elke aanbieder hanteert een eigen menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door gebruik te maken van Seniorenmaaltijd.nl kan u daarom de services probleemloos naast elkaar bekijken. Het uitkiezen van de best passende service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve een stuk eenvoudiger. Weet u niet of het wat voor u is? Profiteer nu van een extra betaalbaar proefpakket. Spelen er bepaalde voorkeuren als bijvoorbeeld lactosebeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Schouwen-Duiveland? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Steeds meer maaltijden aan huis voor bejaarden zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Hierna worden deze producten snel teruggekoeld. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak gegarandeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding ingevroren via de shock-freeze methode. Mineralen, vitamines en smaak blijven optimaal behouden. 10 weken lang eetbaar. Elke week bestellen is niet altijd nodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Eenvoudig op te warmen
 • NL en buitenlandse keuken

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Schouwen-Duiveland. Een redding voor bijv. chronisch zieken die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Meestal verzorgd door lokale vrijwilligers.

 • Warm thuisbezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Een aantal organisaties hanteren ook een bruikbare boodschappenservice voor ouderen. Op die manier bestelt u direct verse of handige boodschappen als beschuit en schouderham. Meestal gratis mee bezorgd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Schouwen-Duiveland

Bent u specifiek op zoek naar complete diepvriesmaaltijd in Schouwen-Duiveland? Of geeft u de voorkeur aan een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor ouderen? Of heeft u liever een organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit meerdere opwarmmaaltijden die mogelijk passen bij uw gesteldheid en eventuele dieet. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Lekkerbekje, doperwten,wortelen, gebakken aardappelen of Varkenslapje, pepersaus, erwten, spinazie, krieltjes. Onderstaand vindt u een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Hiermee kunt u heel voordelig gezonde maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en weinig koolhydraten keuren. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt vaak geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. U zit meestal niet vast aan een abonnement. Lees ook verder over: Eiwitrijke maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Brasserie StadspoortEmil Sandstromweg 24301 NWZierikzee
Keurslager BartenVoorstraat 2g4286 ALAlmkerk
SPAR MaaltijdserviceDorpsstraat 49A4284 EGRijswijk
Allevo – Brasserie CorneliaBorrendamme 64301 VDZierikzee
Odensehuis Schouwen-DuivenlandGrevelingenstraat 24301 XXZierikzee
Brasserie Hofplein – AllevoDokter De Kockstraat 134311 EKBrunisse
SPAR MaaltijdserviceMarkt 16-184318 AGBrouwershaven
BuurtzorgNoorddijkstraat 84318 BJBrouwershaven
Slagerij TholhuijsenLange Reke 34325 AARenesse
BuurtzorgRoelandsweg 14325 CRRenesse
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Schouwen-Duiveland voor ouderen verschillen onderling enorm. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van onderdelen als de leverancier, het productieproces, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd zoals Kippensoep met vermicelli is er al voor €4,55.
 • Diepvriesmaaltijd als Pastaschotel: kip met broccoli bestelt u vanaf €3,9.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Rundersukade met vleesjus, aardappelpuree met persillade, sperziebonen is beschikbaar vanaf €6,05.
De avondmaaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Bruinebonensoep, iets te drinken en om het compleet te maken Bosvruchten yoghurt ijs om het feest compleet te maken. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Schouwen-Duiveland. Meer informatie kunt u teruglezen op www.schouwen-duiveland.nl. Bekijk ook meer informatie over Albert Heijn.

Feiten

Maaltijd voorbeelden

 • Koolvisfilet in mosterdsaus
 • Stamppot Zuurkool met appel
 • Reepjes kippenvlees in jus
 • Tortellini gevuld met kaas
 • Stukjes rundvlees in saus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Schouwen-Duiveland bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Check als eerst wat voor soort opwarmmaaltijd matcht met uw eisen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de populaire maaltijddiensten en geef de voorkeur door. Let goed op het assortiment, keuze in bezorgdagen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De meeste aanbieders hebben een spotgoedkoop proefpakket. U kunt denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zo kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met aantrekkelijke services.

 4. Bezorgafspraken maken

  Beviel het proefpakket? In dat geval kunt u gelijk opnieuw bestellen. Gewoonlijk kan dat telefonisch, door de menukaart in te vullen, of online. De maaltijden voor senioren worden dikwijls bezorgd middels een persoonlijke bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met ruwweg 20 maaltijden. Bij vriesvers kunt u meestal kiezen uit 90+ blijvende maaltijden. Bij tafeltje dekje heeft u te maken met een speciaal dagmenu. In steeds meer gevallen is zelf uw menu samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijdverstrekkers komen u tegemoet met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als bijv. Kip satésaus, Tjaptjoy en witte rijst en Lekkerbekje in dillesaus, worteltjes en doperwten mix en aardappelpuree. Zodoende zijn er voor alle bejaarden seniorenmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als u een bestelling heeft doorgegeven. Via de unieke menukaart / lijst kan men direct en zonder moeite – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden voor ouderen worden normaliter door een lokale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers spreken we van wekelijks. In het geval van vriesvers: 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten vormt de basis voor uw vitaliteit en gezondheid. Een dagelijkse warme maaltijd is essentieel. Diverse senioren of invaliden lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden thuishulp rondom koken en eten. Dit heeft te maken met hulp bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Schouwen-Duiveland. Een tegemoetkoming biedt enkele voordelen:

 • Lagere prijzen via een wooninstelling of restaurant. Inclusief levering in de wijken Zierikzee, Brouwershaven, Zonnemaire, Dreischor, Noordgouwe, Bruinisse, Nieuwerkerk, Oosterland, Ouwerkerk, Scharendijke, Kerkwerve, Ellemeet, Haamstede, Renesse, Noordwelle, Serooskerke.
 • Voordelige maaltijden voor ouderen van een bedrijf waar uw gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Schouwen-Duiveland maaltijdbezorging.
 • Iemand die u eraan herinnerd dat het tijd is voor de maaltijd. Via www.schouwen-duiveland.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” de opties in de gemeente (postcodegebied 4316).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente