Maaltijdservice Woudrichem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Woudrichem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Woudrichem? Met behulp van onze tool achterhaalt u moeiteloos verschillende organisaties in de buurt. Maaltijden warm bezorgd, of een vriesvers maaltijd die een paar minuten in de magnetron gaan: u kunt alle kanten op. Nu al voor €4,80 per maal. Flink uitpakken met Kippenbout in jus of Runderlapje in jus, spruitjes en aardappelpartjes met peterselie? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Middels de maaltijdservice in Woudrichem geniet u van voedzame gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteWoudrichem
Netnummer0183 (+31183)
Postcode4285
PrijsindicatieVanaf €4,97
Maaltijd suggestieNasi babi ketjap

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Woudrichem

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices in Woudrichem. Neem bijv. erkende partijen als Kantenklaarmaaltijden.nl en/of Smakelijk Thuys. Maar ook lokaal zijn er interessante instellingen en vrijwilligersorganisaties. Iedere aanbieder levert zijn eigen keuken en bestel- en bezorgmogelijkheden. Middels deze pagina kan u de firma’s overzichtelijk naast elkaar zetten. De keuze maken voor de best passende dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor wat minder gecompliceerd. Twijfelt u nog? Start eens met een betaalbaar proefpakket. Is er sprake van bepaalde voorkeuren zoals vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Woudrichem? Dat is niet erg! Opvallend veel maaltijden aan huis voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met uitsluitend verse groenten. Vervolgens wordt de maaltijd snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Zo blijven structuur en smaak intact. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak, geur en mineralen raken niet bedorven. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week een bezorging is niet altijd nodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Gezond en lekker
 • Uitgebreid assortiment

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Woudrichem. Een redding voor bijv. gehandicapten die het eten niet meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Vaak gedaan door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Mogelijke subsidie
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

Meerdere bezorgers beschikken over een extra boodschappenservice voor hulpbehoevenden. Daarmee bestelt u moeiteloos praktische of verse producten als appelsap of koffiecreamer. Vaak gratis bezorgd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Woudrichem

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van handige diepvriesmaaltijd in Woudrichem? Of neigt u meer naar een structurele oplossing zoals koelverse seniorenmaaltijden? Of wenst u juist een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden allerlei soorten maaltijden die mogelijk matchen met uw wensen en eventuele voedingsvoorschrift. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Sucadelapje, sperziebonen, aardappelpuree of Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes. Verderop bekijkt u bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk kunnen helpen. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Op die manier kunt u extra voordelig complete maaltijden met dagverse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proeven. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt vaak bezorgd door een persoonlijke bezorger. Aanbieders werken meestal niet met een vast contract. Bekijk ook meer over Proefpakket.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
SPAR MaaltijdserviceDorpsstraat 49A4284 EGRijswijk
De NotenhoffLijsterplein 94281 PAAndel
SPAR MaaltijdserviceBurgemeester van der Schansstraat 184281 LJAndel
Keurslager BartenVoorstraat 2g4286 ALAlmkerk
Brasserie StadspoortEmil Sandstromweg 24301 NWZierikzee
Allevo – Brasserie CorneliaBorrendamme 64301 VDZierikzee
Odensehuis Schouwen-DuivenlandGrevelingenstraat 24301 XXZierikzee
Brasserie Hofplein – AllevoDokter De Kockstraat 134311 EKBrunisse
SPAR MaaltijdserviceMarkt 16-184318 AGBrouwershaven
BuurtzorgNoorddijkstraat 84318 BJBrouwershaven
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Woudrichem voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs per maaltijd hangt namelijk af van elementen als de organisatie, de mate van versheid, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd zoals Snijbonen met een kipfilet kunt u al laten bezorgen vanaf €5,85.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Varkensreepjes in champignonsaus, broccoli, bloemkool, wortelmix en aardappelpuree kan je kopen vanaf €4,65.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Runderhamburger, uienjus, witlof, gekookte aardappelen kunt u al bestellen vanaf €7,5.
De avondmaaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Aspergesoep, een extra salade en niet te vergeten een toetje als Bosvruchten yoghurt ijs om het af te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Potentieel kan u een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Woudrichem. Praktische info kan u lezen op www.woudrichem.nl. Op deze website leest u ook meer over Vers aan tafel.

Gegevens

Tips voor maaltijden

 • Kipragout champignons
 • Bami, quorn, satésaus
 • Venkelsoep met dille
 • Aspergesoep met zalm
 • Spaghetti bolognese

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Woudrichem regelen

 1. Inventariseer wensen

  Trek eerst na welk soort opwarmmaaltijd in overeenkomst is met uw eisen. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijdservices en bepaal uw voorkeuren. Let goed op het aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Probeer het proefpakket

  De bekende services hebben een zeer betaalbaar proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zodoende kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met aantrekkelijke verstrekkers.

 4. Een vaste leverdag

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dan kunt u snel en simpel nog een bestelling doen. Meestal doet u dat telefonisch, door maaltijden aan te kruisen, of via internet. De maaltijden worden meestal geleverd aan huis door een lokaal gezicht / bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Binnen het koelverse segment kunt u gerechten kiezen op een lijst met pakweg 15 menu’s. Spreken we over vriesvers, dan is er een keus te maken uit 70+ vaste menu’s. In het geval van tafeltje dekje gebruikt men een daghap, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf uw bord samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdverstrekkers komen u tegemoet met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Zalmfilet in zoete mosterdsaus of Kalkoenbiefstukjes met jus, appel-mango compote en gekookte aardappelen. Hierdoor krijgt iedereen geschikte seniorenmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen aanbieder.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd indien men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de standaard bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De gerechten worden normaliter door een vaste bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij gerechten maaltijden elke 3/4 dagen. Bij vriesvers spreken we van 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding vormt de basis voor uw vitaliteit en gezondheid. Een uitgebalanceerde warme maaltijd is essentieel. Sommige bejaarden of invaliden kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Hierdoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp bij maaltijden. U kunt denken aan een thuishulp voor eten bereiding, opdienen en afruimen. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er een subsidie maaltijdvoorziening Woudrichem. De beschikbare tegemoetkoming kan u veel opleveren:

 • Lagere prijzen bij een wijkrestaurant of eetpunt. Zij leveren in de regio, waaronder Woudrichem, Almkerk, Rijswijk, Giessen, Andel, Uitwijk en Waardhuizen.
 • Gesubsidieerde seniorenmaaltijden van een service waar een gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Woudrichem maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het toedienen van drinken en eten. Via www.woudrichem.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 4285).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente