Maaltijdservice Vlissingen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Vlissingen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Vlissingen? Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker vergelijkt u moeiteloos verschillende services die leveren in uw plaats. Warme gerechten, of een dagvers maaltijd die u zelf moet opwarmen: het kan allemaal. Dit kan al vanaf €3,50 per persoon. Smullen van Gehaktballetjes in uienjus of Varkensfiletlapje met vleesjus, gekookte aardappelen, snijbonen? Maar gaat het koken u moeilijk? Geen probleem! Door middel van de maaltijdservice in Vlissingen profiteert u van heerlijke gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieZeeland
GemeenteVlissingen
Netnummer0118 (+31118)
Postcode4382
PrijsindicatieVanaf €6,08
Maaltijd suggestieKippenbout à la bonne femme

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Vlissingen

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices in de regio van Vlissingen. U kunt denken aan grote maaltijdbezorgers als Uitgekookt of Chef Martin. Ook in deze plaats zelf ontstaan er verschillende instanties en zorginstellingen. Elke optie heeft zo een eigen manier van bereiding en bestel- en bezorgmogelijkheden. Met behulp van deze pagina kan u daardoor de bezorgers gemakkelijk met elkaar vergelijken. Uitkomen bij de best passende bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Profiteer nu van een goedkoop proefpakket. Zijn er speciale voorkeuren zoals bijv. eiwitrijke of andere warme dieetmaaltijden in Vlissingen? Er kan meer dan u denkt! Een aanzienlijk deel van de maaltijden aan huis voor senioren kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Vervolgens worden de ingrediënten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Hierdoor blijven smaak en vitamines gewaarborgd. Het is 1 week houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Weinig zout en vetten

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen shock-freeze ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak gaan zo niet verloren. Meerdere maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis is hier niet aan de orde.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Grote keuze uit gerechten

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Vlissingen. Een redding voor bijv. chronisch zieken die het eten niet meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Vaak afgehandeld door een plaatselijk restaurant.

 • Warm thuisbezorgd
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

De meeste bedrijven beschikken over een extra boodschappenservice voor hulpbehoevenden. Daarmee koop u snel nuttige boodschappen zoals halvarine of snoepjes. Gewoonlijk gratis bezorgd door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Vlissingen

Bent u op zoek naar uitstekende diepvriesmaaltijd in Vlissingen? Of houdt u juist van een wekelijkse bezorgde koelverse bezorgmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een lokale organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit vele mogelijkheden die mogelijk voldoen aan uw omstandigheden voedingspatroon. Op die manier kunt u weer genieten van Varkensfilet in jus met koolraap en Stamppot Hutspot met worst. Op deze pagina ziet u een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk kunnen helpen. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Met zo’n proefbox kunt u zeer goedkoop gezonde maaltijden met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen proeven. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. Het eten wordt vaak bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Er is meestal geen sprake van een vast abonnement. Bekijk ook meer informatie over Glutenvrije maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgKenau Hasselaarstraat 5574382 ASVlissingen
Slagerij GillissenWalstraat 1004381 GEVlissingen
SPAR MaaltijdserviceLangstraat 304374 APZoutelande
BuurtzorgKanaalstraat 674388 BKOost-Souburg
BuurtzorgOude Torenstraat 134401 EHYerseke
Zorggroep Ter WeelMoerplein 734401 HZYerseke
SPAR de NeveHoofdweg 254411 ANRilland
Zorggroep Ter WeelOostkilhoek 324411 DZRilland
BuurtzorgNoordweg 8 F4413 ACKrabbendijke
Keurslager Van VelzenDorpsstraat 844413 CEKrabbendijke
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Vlissingen voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs voor een gerecht hangt namelijk af van factoren als de leverancier, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd zoals Hete Bliksem met een speklapje wordt al bezorgd vanaf €5,95.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Rundertartaartjes, rode kool, gebakken aardappelen is beschikbaar vanaf €4,2.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Vispotje in botersaus kunt u al bestellen vanaf €5,7.
De maaltijden hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Samgyetang, een extra salade en om het compleet te maken Crème brûlée na. Heeft u een laag inkomen? Potentieel kan u de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Vlissingen. Meer hierover kunt u vinden op www.vlissingen.nl. Of klik door voor meer informatie over Koolhydraatarme maaltijden.

Feiten

 • Provincie: Zeeland
 • Gemeente: Vlissingen
 • (Net) nummer: 0118 (+31118)
 • Hoofdpostcode: 4382
 • Veel gezochte wijk: Binnenstad

Maaltijd voorbeelden

 • Gehaktballetjes in satésaus
 • Babi pangang, rijstfantasie
 • Kip piri piri, pilav rijst
 • Gehaktballetjes in uienjus
 • Gepaneerde Alaska-koolvis

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Vlissingen bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Onderzoek allereerst wat voor type seniorenmaaltijd matcht met uw omstandigheden. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk professionele bezorgservices en kies er een. Achterhaal altijd eerst het maaltijd-aanbod, de manier van bezorging, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De bekende maaltijd-verzorgers verstrekken een extra goedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u op een prettige manier kennismaken met bekende aanbieders.

 4. Elke week een levering

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dan kunt u gemakkelijkeen nieuwe bestelling plaatsen. Bij veel aanbieders kan dit door te bellen, via de papieren bestellijst of via de website. De kant-en-klaar maaltijden worden meestal aan huis gebracht via een lokaal gezicht / bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst van zo’n 20 maaltijden. Kiest u voor vriesvers dan is het aanbod gelimiteerd tot 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. In het geval van tafeltje dekje gebruikt men een vaststaand menu per dag. In steeds meer gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke leveranciers bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Groenteburger,bietjes,gebakkenaardappelen of Speklapje met vleesjus, gekookte aardappelen, gemengde groenten. Zo zijn er voor alle bejaarden gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd als men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Middels de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u snel en simpel – online, telefonisch of op papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de levering?

De seniorenmaaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers spreken we van om de 3 dagen. In het geval van vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd draagt bij aan een optimale lichamelijke gesteldheid. De warme maaltijd is heel belangrijk. Sommige ouderen of invaliden kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Hierdoor bieden een aantal organisaties thuishulp rondom koken en eten. We hebben het over hulp bij koken of het toedienen van eten. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Vlissingen. De beschikbare regeling heeft als voordeel:

 • Gesubsidieerde maaltijden bij een concept als Open Tafel. Levering in alle wijken zoals Binnenstad, Middengebied, Paauwenburg – Westduin, Lammerenburg, Oost-Souburg, Ritthem e.o., Binnen- en Buitenhavens, Sloegebied.
 • Voordelige maaltijden voor ouderen van een service waar uw gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje Vlissingen maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het toedienen van drinken en eten. Middels www.vlissingen.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 4380, 4381, 4382, 4383, 4384, 4385, 4386, 4387).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente