Maaltijdservice Ritthem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ritthem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Ritthem? Middels onze tool ontdekt u supersnel verschillende services die maaltijden thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of een koelverse maaltijd die alleen maar even de magnetron in hoeven: u maakt zelf de keuze. En dat al vanaf €3,60 per maaltijd. Smullen van Vegetarische omelet met kruiden, witte rijst, broccoli of Pompoensoep? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er kan meer dan u denkt! D.m.v. de maaltijdservice in Ritthem smult u weer van uitstekende gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieZeeland
GemeenteVlissingen
Netnummer0118 (+31118)
Postcode4389
PrijsindicatieVanaf €6,14
Maaltijd suggestieKervelroomsoep

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten januari 2022

Senioren maaltijdservice in Ritthem

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices die actief zijn in Ritthem. U kunt denken aan populaire organisaties als Freasy en/of Picnic. Ook binnen de gemeente zien we tal van instellingen en zorginstellingen. Elke organisatie levert een eigen menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Via onze tool kan u de services eenvoudig op een aantal punten vergelijken. Een keuze maken voor een goede verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor leuker en makkelijker. Eerst eens proberen? Ga dan eerst voor een extra betaalbaar proefpakket. Heeft u te maken met dieetwensen zoals o.a. vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Ritthem? Er is een oplossing! Meer en meer kant-en-klaar maaltijden aan huis zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, vol verse producten en veel groenten. Nadien worden ze direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Zo blijven voedingsstoffen en smaak onaangeroerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Maximale versheid
 • Vol van smaak
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen gaan zo niet verloren. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Gezond en lekker
 • Maaltijden uit alle keukens

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ritthem. Een redding voor bijv. hulpbehoevenden die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. U kunt meteen aanschuiven! Veelvuldig georganiseerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Maximale versheid
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Veel bedrijven voorzien in een bruikbare boodschappenservice voor bejaarden. Hierdoor haalt men direct verse of handige boodschappen als halfvolle melk of koffieroomcups. Normaliter gratis afgeleverd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Ritthem

Hebt u interesse in handige diepvriesmaaltijd in Ritthem? Of zoekt u de meest verse koelverse maaltijden voor senioren? Of bent u meer op zoek naar een service met expertise op het gebied van tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit vele opties die mogelijk aansluiten bij uw eisen en mogelijke allergieën. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Gehaktbal, bloemkool, broccoli, gekookte aardappelen en Procureurlapje in jus, spinazie a la crème en aardappelpuree. Hieronder treft u bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Hiermee kunt u extra voordelig ambachtelijke maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proeven. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden vaak bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. U zit meestal niet vast aan een vast lidmaatschap. Bekijk ook meer informatie over Natriumarme maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgKanaalstraat 674388 BKOost-Souburg
BuurtzorgKenau Hasselaarstraat 5574382 ASVlissingen
Slagerij GillissenWalstraat 1004381 GEVlissingen
BuurtzorgOude Torenstraat 134401 EHYerseke
Zorggroep Ter WeelMoerplein 734401 HZYerseke
SPAR de NeveHoofdweg 254411 ANRilland
Zorggroep Ter WeelOostkilhoek 324411 DZRilland
BuurtzorgNoordweg 8 F4413 ACKrabbendijke
Keurslager Van VelzenDorpsstraat 844413 CEKrabbendijke
Zorggroep Ter WeelWillem Kosterlaan 14413 CPKrabbendijke
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ritthem voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die wordt gerekend wordt samengesteld door o.a. de maaltijdservice, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd zoals Rundvlees in kruidige jus, spruiten, gekookte aardappelen wordt al bezorgd vanaf €5,7.
 • Een vriesverse maaltijd als Kruudmoes met gortepap wordt al bezorgd vanaf €3,75.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Varkensfilet in jus kan je kopen vanaf €7,4.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Waterkerssoep, iets te drinken en een dessert als Vanille ijs als afsluiter. Is uw budget niet toereikend? Wellicht kunt u maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Vlissingen. Meer informatie kunt u vinden op www.vlissingen.nl. Op deze website leest u ook meer over Koolhydraatarme maaltijden.

Gegevens

 • Provincie: Zeeland
 • Gemeente: Vlissingen
 • (Regio) nummer: 0118 (+31118)
 • Centrale postcode: 4389
 • Populaire wijk: Binnenstad

Suggesties van maaltijden

 • Zalm in roomsaus
 • Penne carbonara
 • Een pizza hawai
 • Aspergesoep vg
 • Kreeftensoep

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Ritthem bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Stel eerst vast welk type opwarmmaaltijd aansluit op uw voedingspatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de gespecialiseerde bezorgdiensten en maak een keuze. Let met name op het type maaltijden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  Het gros van de services hanteren een extra goedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Op basis daarvan kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met gespecialiseerde maaltijdservices.

 4. Vaste levermomenten

  Was de proefbestelling goed? Dat is fijn, nu kan men direct een nieuwe bestelling plaatsen. In veel gevallen doet u dit door te bellen, met behulp van de menukaart, of via de website. De (warme) maaltijden wordt gemiddeld genomen aan huis gebracht via een behulpzame bezorger in januari 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met pakweg 15 menu’s. In het aanbod van vriesvers is het assortiment beperkt tot 70+ blijvende menu’s. In het geval van tafeltje dekje gebruikt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Meer en meer is zelf een maaltijd samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle leveranciers voorzien in een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Neem nou Wrap kip madras en Rode kool met appel. Zo krijgt iedereen geschikte kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd nadat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Met behulp van een handige bestellijst kan men direct en zonder moeite – op meerdere manieren – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden voor ouderen worden in de meeste gevallen door een regionale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Koelvers: elke week 2 keer. Bij vriesvers spreken we van om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten draagt bij aan uw algehele gesteldheid. Een verse warme maaltijd mag dan ook niet ontbreken. Veel senioren of invaliden hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Om die reden bieden een aantal organisaties hulp bij koken of regelen van maaltijden. Het betreft ondersteuning bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO januari 2022), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Ritthem. Een regeling kan u veel voordeel brengen:

 • Aantrekkelijke prijzen bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Zij leveren in de regio, waaronder Binnenstad, Middengebied, Paauwenburg – Westduin, Lammerenburg, Oost-Souburg, Ritthem e.o., Binnen- en Buitenhavens, Sloegebied.
 • Korting op maaltijden aan huis van een bezorgdienst waar de gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Ritthem maaltijdbezorging.
 • Een vrijwilliger die helpt met het opwarmen van het eten. Op www.vlissingen.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 4389).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan