Maaltijdservice Oost-Souburg

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Oost-Souburg voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Oost-Souburg? Door middel van www.seniorenmaaltijd.nl bekijkt u snel en simpel verschillende bedrijven die bij u thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of kant-en-klaar maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: u kunt alle kanten op. En dat al vanaf €4,45. Aanschuiven voor Vegetarische balletjes arrabiatasaus. Bladspinazie. Tortelloni en Nasi babi pangang? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er is gelukkig een alternatief. Door de maaltijdservice in Oost-Souburg ontvangt u uitstekende maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieZeeland
GemeenteVlissingen
Netnummer0118 (+31118)
Postcode4388
PrijsindicatieVanaf €6,13
Maaltijd suggestieWild Crunches

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten januari 2022

Senioren maaltijdservice in Oost-Souburg

Er zijn nogal wat maaltijdservices in en rondom Oost-Souburg. Neem grote bezorgers als Regiomeal of Buitendijk maaltijden. Echter, ook heel lokaal ontwikkelen zich interessante instanties en verswinkels. Iedere optie levert zijn eigen aanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Dankzij onze vergelijker kunt u de leveranciers rustig op een aantal punten vergelijken. De keuze maken voor een geschikte maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan ook een stuk gemakkelijker. Eerst kijken of het wat is? Profiteer nu van een betaalbaar proefpakket. Is er sprake van dieetwensen als onder andere kaliumbeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Oost-Souburg? Er kan meer dan u denkt! Opvallend veel bezorgmaaltijden aan huis worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met uitsluitend verse groenten. In de volgende stap worden deze maaltijden gekoeld en goed verpakt. Daardoor blijven smaak en voedingswaarden optimaal behouden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Weinig zout en vetten

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak gaan zo niet verloren. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Lang houdbaar
 • Gezond en lekker
 • Enorm veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Oost-Souburg. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Doorgaans afgehandeld door lokale vrijwilligers.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

De meeste bezorgers beschikken over een speciale boodschappenservice voor senioren. Op die manier krijgt u direct praktische of verse producten als filet americain of hagelslag. In algemene zin zonder bezorgkosten op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Alles aan huis bezorgd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Oost-Souburg

Wilt u af en toe genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Oost-Souburg? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse magnetronmaaltijden? Of neigt u meer naar een bedrijf gericht op tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn verscheidene opwarmmaaltijden die mogelijk matchen met uw situatie en eetpatroon. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Stamppot rucola met zongedroogde tomaten of Runderlapje, stoofperen, aardappelpuree, bieslook. Hieronder ontdekt u een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk kunnen helpen. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Op die manier kunt u tegen een aantrekkelijke prijs complete maaltijden met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen proberen. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt vaak geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een abonnement. U kunt hier ook meer lezen over Vloeibare maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgKanaalstraat 674388 BKOost-Souburg
BuurtzorgKenau Hasselaarstraat 5574382 ASVlissingen
Slagerij GillissenWalstraat 1004381 GEVlissingen
BuurtzorgOude Torenstraat 134401 EHYerseke
Zorggroep Ter WeelMoerplein 734401 HZYerseke
SPAR de NeveHoofdweg 254411 ANRilland
Zorggroep Ter WeelOostkilhoek 324411 DZRilland
BuurtzorgNoordweg 8 F4413 ACKrabbendijke
Keurslager Van VelzenDorpsstraat 844413 CEKrabbendijke
Zorggroep Ter WeelWillem Kosterlaan 14413 CPKrabbendijke
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De kosten van maaltijden aan huis in Oost-Souburg voor ouderen variëren nogal. De prijs per maaltijd komt tot stand door onderdelen als de maaltijdservice, het soort maaltijd, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd als Procureurlapje in jus, spinazie a la crème en aardappelpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €5,85.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Procureurlapje in jus, spinazie a la crème en aardappelpuree is beschikbaar vanaf €4.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Kruudmoes met gortepap kan je kopen vanaf €5,8.
De avondmaaltijd kan men aanvullen met onder andere Dopewtensoep, een extra rauwkostsalade en iets fris zoals Baklava achteraf. Is uw budget niet toereikend? Soms kan men een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Vlissingen. Praktische info is beschikbaar op www.vlissingen.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Eiwitrijke maaltijden.

Gegevens

 • Provincie: Zeeland
 • Gemeente: Vlissingen
 • Regionummer: 0118 (+31118)
 • Hoofdpostcode: 4388
 • Populaire wijk: Binnenstad

Maaltijd voorbeelden

 • Speklapje in jus
 • Kip in roomsaus
 • Chicken Lunges
 • Runderbouillon
 • Sperziebonen

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Oost-Souburg aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Stel eerst vast wat voor type maaltijdservice klopt met uw leefpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijdvoorzieningen en bepaal uw voorkeuren. Check vooral de voedingswaarden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Probeer het proefpakket

  De bekende maaltijd-verzorgers bieden een voordelig proefpakket. U kunt denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Daardoor kunt u laagdrempelig kennismaken met voordelige aanbieders.

 4. Elke week een levering

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kan men supersnel een nieuwe menulijst invullen. Steeds vaker kan dit per telefoon, door gerechten in te vullen, of via de website. De magnetronmaaltijden worden gemiddeld genomen bezorgd middels een lokale leverancier in januari 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks wisselend assortiment met gemiddeld 20 maaltijden. Bij vriesvers is het assortiment beperkt tot 90+ blijvende menu’s. Via het tafeltje dekje principe gebruikt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf een maaltijd samenstellen ook een optie.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle aanbieders hebben een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Neem nou Nasi babi pangang en Alaska Pollak filet, waterkerssaus, Parijse wortelen, krieltjes. Hierdoor zijn er voor alle ouderen warme maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er geldt geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd indien u deze besteld heeft. Met behulp van een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of op papier – een bestelling doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De menu’s worden in de meeste gevallen door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: 2 wekelijks. Bij vriesvers spreken we van elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Een warme maaltijd in de avond is daarbij van groot belang. Diverse ouderen of hulpbehoevenden lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Mede daardoor bieden een aantal organisaties thuishulp rondom koken en eten. U kunt denken aan hulp bij koken, eten en opruimen. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO januari 2022), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Oost-Souburg. De voorziening is een goede uitkomst voor:

 • Lagere prijzen bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Levering in alle wijken zoals Binnenstad, Middengebied, Paauwenburg – Westduin, Lammerenburg, Oost-Souburg, Ritthem e.o., Binnen- en Buitenhavens, Sloegebied.
 • Korting op thuismaaltijden van een maaltijdservice waar een gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje Oost-Souburg maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het bereiden/eten van de maaltijd. Op www.vlissingen.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 4388).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan