Maaltijdservice Borsele

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Borsele voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Borsele? Dankzij www.seniorenmaaltijd.nl achterhaalt u supersnel verschillende services in de buurt. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een dagvers maaltijd die nog even in de magnetron moeten: er is veel mogelijk. Verkrijgbaar vanaf €4,70 per gerecht. Aan tafel voor Procureurlapje in jus, spinazie a la crème en aardappelpuree of Kip Andorra schotel? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Dankzij de maaltijdservice in Borsele beschikt u over smaakvolle gerechten, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieZeeland
GemeenteBorsele
Netnummer0113 (+31113)
Postcode4451
PrijsindicatieVanaf €5,96
Maaltijd suggestieTortellini gevuld met kaas

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten april 2024

Senioren maaltijdservice in Borsele

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices die bezorgen in Borsele. U kunt denken aan populaire organisaties als Thuisgekookt.nl en/of Jumbo. Ook in deze plaats zelf zien we prima instellingen en verswinkels. Iedere aanbieder hanteert een “eigen” productaanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Middels deze pagina kan u daardoor de bezorgers eenvoudig op een aantal punten vergelijken. Een keuze maken voor de beste verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor wat aangenamer. Zijn er meerdere opties? Bestel dan een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Zijn er speciale voorkeuren zoals bijv. zoutarme of andere warme dieetmaaltijden in Borsele? Geen probleem! Een groot aantal bezorgmaaltijden aan huis zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, vol verse producten en veel groenten. Later worden de ingrediënten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Om die reden blijven smaak en vitamines intact. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven in goede conditie. 10 weken lang eetbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is niet altijd nodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Porties ruim voldoende
 • NL en buitenlandse keuken

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Borsele. Een redding voor bijv. chronisch zieken die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Veelvuldig gedaan door lokale vrijwilligers.

 • Direct aanschuiven
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Veel services hebben daarnaast een bruikbare boodschappenservice voor ouderen. In dat geval haalt men probleemloos de supermarktartikelen als honing en bananen. Doorgaans kosteloos bezorgd tot in de keuken (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Op een vast moment in de week
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Borsele

Wilt u af en toe genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Borsele? Of heeft u liever vers bereidde koelverse thuismaaltijden? Of wenst u juist een instelling die actief is op het gebied van tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn een hoop magnetronmaaltijden die mogelijk rijmen met uw situatie en mogelijke allergieën. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Pangafilet in Provencaalse saus. Parijse worteltjes. Aardappelpuree of Lekkerbekje, doperwten,wortelen, gebakken aardappelen. Onderstaand ontdekt u een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Met zo’n proefbox kunt u tegen een aantrekkelijke prijs vers bereidde maaltijden met verse ingrediënten en weinig kunstmatige toevoegingen uittesten. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden vaak geleverd door een vaste bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een doorlopende overeenkomst. Lees ook meer over Diepvriesman.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgDorpsstraat 15 A4451 BAHeinkenszand
VrijwilligersHuis BorselePoelvoordestraat 14431 BPs-Gravenpolder
SPAR MaaltijdserviceDorpsplein 234424 CAWemeldinge
SVRZ – De KraayertDeltastraat 24456 BBLewedorp
Maaltijdvoorziening op TholenHollandiaplein 14461 GTGoes
Slagerij MolOostwal 24461 JTGoes
SVRZ – Ter ValckeLouise de Colignylaan 24461 SPGoes
BuurtzorgDe Horst 2364461 WZGoes
Zorggroep Ter WeelBeukenstraat 1904462 CBGoes
Maaltijdservice VisWeidezicht 724462 VMGoes
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Borsele voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs per maaltijd wordt gevormd door zaken als de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd als Zalm in dillesaus is beschikbaar vanaf €5,75.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Rode bieten met een speklap en jus kunt u al bestellen vanaf €3,65.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Zalm in pestosaus. Ratatouille. Mini krieltjes paprika-tijm wordt al bezorgd vanaf €6,75.
De maaltijden is vaak uit te breiden met o.a. Miyeok guk, extra groenten en niet te vergeten een toetje als Mokka ijs als afsluiter. Beschikt u niet over voldoende geld? Vanzelfsprekend kan men de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Borsele. Praktische info kunt u vinden op www.borsele.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Apetito.

Stats & Facts

 • Provincie: Zeeland
 • Gemeente: Borsele
 • (Regio) nummer: 0113 (+31113)
 • Hoofdpostcode: 4451
 • Wijk: Baarland

Maaltijd voorbeelden

 • Hutspot, gesneden rundvlees
 • Tortellini gevuld met kaas
 • Stamppot Witlof met gehakt
 • Boe­ren­kool­stoof met ei
 • Volkoren macaronischotel

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Borsele regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Check als eerst welke vorm van een bezorgmaaltijd in overeenkomst is met uw voedingspatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de beschikbare maaltijd-bedrijven en geef de voorkeur door. Bekijk met name het maaltijd-aanbod, de bestel en bezorgopties, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De grote maaltijdservices werken met een zeer betaalbaar proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Mede daarom kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bekende services.

 4. Wekelijks bestellen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kan men wekelijks nieuwe gerechten bestellen. Vaak doet u dat door te bellen, door gerechten in te vullen, of via internet. De kant-en-klaar maaltijden worden in de regel geleverd door een vriendelijke bezorgservice in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ongeveer 15 gerechten. Bij vriesvers is er een keus te maken uit 90+ vaste maaltijden. Met een tafeltje dekje heeft u te maken met een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Soms is zelf uw bord samenstellen ook mogelijk.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, de meeste aanbieders voorzien in een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Onder andere Drumsticks met vleesjus, gebakken aardappelen, sperziebonen en Rundersaucijsje met vleesjus, stamppot witte kool met appel. Daardoor zijn er voor alle bejaarden seniorenmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis nadat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Met behulp van de welbekende bestellijst kunt u gemakkelijk – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er geleverd?

De opwarmmaaltijden worden in de meeste gevallen door uw persoonlijke bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers is dat wekelijks. Bij vriesverse maaltijden om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd bevordert uw algehele gesteldheid. Een dagverse warme maaltijd is daarbij van groot belang. Diverse senioren of gehandicapten zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Op basis daarvan zijn er een aantal vormen van hulp rondom de maaltijd. Denk aan ondersteuning bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO april 2024) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Borsele. Deze voorziening is een goede uitkomst voor:

 • Lagere prijzen bij een concept als Open Tafel. Inclusief levering in de wijken Baarland, Borssele, Driewegen, Ellewoutsdijk, Heinkenszand, Hoedekenskerke, Kwadendamme, Lewedorp, Nieuwdorp, Nisse, Oudelande, Ovezande, ‘s-Gravenpolder, ‘s-Heer Abtskerke, ‘s-Heerenhoek.
 • Korting op kant-en-klaar maaltijden van een leverancier waar uw gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Borsele maaltijdbezorging.
 • Iemand die helpt bij klaarzetten en bereiden van eten. Via www.borsele.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 4450, 4451).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente