Maaltijdservice Kapelle

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Kapelle voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Kapelle? Via de maaltijdservice-vergelijker achterhaalt u eenvoudig verschillende bezorgdiensten die aan huis leveren. Maaltijden warm bezorgd, of dagverse maaltijden die nog even in de magnetron moeten: u maakt zelf de keuze. Nu al voor €4,35 per keer. Genieten van Runderstooflapje met jus. Rodekool met appeltjes. Aardappelpuree of Kip-groenteschotel? Maar lukt zelf koken niet meer? Er is een oplossing! Geholpen door de maaltijdservice in Kapelle geniet u van de lekkerste maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieZeeland
GemeenteKapelle
Netnummer0113 (+31113)
Postcode4421
PrijsindicatieVanaf €5,99
Maaltijd suggestieKip piri piri, pilav rijst

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2024

Senioren maaltijdservice in Kapelle

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices in Kapelle. Neem bijv. interessante aanbieders als Maaltijdservice.nl en PLUS. Ook in deze plaats zelf bestaan er verscheidene aanbieders en restaurants. Elke partij wordt bestempeld door een heel eigen keuken en procedures rondom bestellen en betaling. Via de maaltijdservice-vergelijker kan u daardoor de bezorgers gemakkelijk op een rijtje zetten. Uitkomen bij een geschikte aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier wat overzichtelijker. Eerst kijken of het wat is? Start eens met een betaalbaar proefpakket. Bestaan er specifieke wensen zoals bijvoorbeeld vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Kapelle? Er is gelukkig een alternatief. Erg veel maaltijden aan huis voor senioren zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Hierna worden deze maaltijden direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Met deze techniek blijven geur, kleur en smaak onaangeroerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen pakjes en zakjes

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven zo erg lang goed. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Grote keuze uit gerechten

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Kapelle. Ideaal voor bijv. ouderendie geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Gerechten zijn direct op te eten. In de regel verzorgd door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

De meeste aanbieders hebben ook een handige boodschappenservice voor chronisch zieken. Op die manier bestelt men snel belangrijke boodschappen als hopjesvla en vanille vla. Vaak kosteloos afgeleverd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Op een vast moment in de week
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Kapelle

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Kapelle? Of houdt u juist van vers bereidde koelverse magnetronmaaltijden? Of wenst u juist een bedrijf met expertise op het gebied van tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? Er is de keuze uit talloze soorten maaltijden die mogelijk passen bij uw situatie en diëten/allergieën. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Groentensoep met gehaktballen en Stamppot spinazie a la creme. Op deze pagina ziet u een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Op deze manier kunt u tegen een zeer scherpe prijs gezonde maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en weinig kunstmatige toevoegingen uitproberen. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. Het eten wordt vaak geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er geldt meestal geen abonnement. Lees ook verder over: Albert Heijn.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgWeststraat 14421 ACKapelle
SPAR HakLeklaan 2-44417 DAHansweert
Zorggroep Ter WeelMaartenbroersweg 424417 BLHansweert
Tafeltje dekje CederhofCederlaan 94421 BZKapelle
SPAR MaaltijdserviceDorpsplein 234424 CAWemeldinge
VrijwilligersHuis BorselePoelvoordestraat 14431 BPs-Gravenpolder
BuurtzorgDorpsstraat 15 A4451 BAHeinkenszand
SVRZ – De KraayertDeltastraat 24456 BBLewedorp
Maaltijdvoorziening op TholenHollandiaplein 14461 GTGoes
Slagerij MolOostwal 24461 JTGoes
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Kapelle voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die wordt gerekend hangt namelijk af van aspecten als de leverancier, de mate van versheid, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd als Boerenkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst is er al voor €6,2.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Varkenshaasstukjes in bearnaisesaus. Spinazie à la crème. Volkoren spaghetti is beschikbaar vanaf €5,25.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Kiprollade tutti frutti met kruidenjus, aardappelpuree met persillade, gemengde groente bestelt u vanaf €5,55.
De recepten kan uitgebreid worden. Bestel ook Broccolisoep, een lekker bijgerecht en iets fris zoals Yoghurtijs als afsluiter. Is uw budget niet toereikend? Mogelijk kan u dan via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Kapelle. Meer daarover treft u op www.kapelle.nl. Of klik door voor meer informatie over Spar: eet smakelijk.

Belangrijke info

 • Provincie: Zeeland
 • Gemeente: Kapelle
 • (Net) nummer: 0113 (+31113)
 • Postcode: 4421
 • Lokale wijk: Kapelle

Maaltijden suggesties

 • Gepaneerde varkensschnitzel
 • Kip piri piri, pilav rijst
 • Varkenshaasje in pepersaus
 • Ajam pangang, nasi goreng
 • Tomatensoep met balletjes

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Kapelle regelen

 1. Inventariseer wensen

  Kijk eerst na wat voor type opwarmmaaltijd aansluit op uw situatie. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden aanbieders

  Vergelijk de aangesloten maaltijddiensten en selecteer er een. Kijk goed na het maaltijd-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De populaire maaltijd-verzorgers hanteren een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Zo’n aanbieding kan betekenen 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met bepaalde services.

 4. Vaste levermomenten

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kunt u zonder problemen opnieuw bestellen. Gewoonlijk doet u dat door te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of via internet. De seniorenmaaltijden worden steeds vaker tot in de keuken geleverd via een lokaal gezicht / bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ongeveer 25 maaltijden. Binnen het vriesvers-segment is er een keus te maken uit 70 – 150 blijvende menu’s. Via het tafeltje dekje principe kiest u voor een vaststaand menu per dag. Soms is zelf mixen en combineren ook een optie.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, de meeste aanbieders werken met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als o.a. Slavink in uienjus en Witlofschotel met ham. Zo zijn er voor alle bejaarden warme maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd nadat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door het invullen van een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of op papier – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De gerechten worden in algemene zin door een vaste bezorgdienst elke week op hetzelfde moment geleverd. Het koelverse assortiment om de 3 dagen. Vriesvers: elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten helpt mee aan een goede balans en energie. Een dagelijkse warme maaltijd is essentieel. Veel bejaarden of gehandicapten lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Hierdoor ontstonden er diverse mogelijkheden hulp bij koken of regelen van maaltijden. Denk aan een thuishulp voor keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. Deze hulp valt onder de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2024) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw inkomen niet toereikend? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Kapelle. De voorziening biedt goede ondersteuning voor:

 • Gesubsidieerde maaltijden bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Bezorging in onder andere Kapelle, Wemeldinge, Schore.
 • Gesubsidieerde maaltijden voor ouderen van een bedrijf waar een gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Kapelle maaltijdbezorging.
 • Iemand die in de buurt is bij risico op verslikking. Via www.kapelle.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 4420, 4421).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente