Maaltijdservice Graauw

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Graauw voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Graauw? Geholpen door onze vergelijker treft u overzichtelijk verschillende bezorgdiensten die leveren in uw plaats. Warm geleverd, of een koelvers gerecht die nog even in de magnetron moeten: de mogelijkheden zijn enorm. Al beschikbaar vanaf €3,90 per persoon. Aan tafel voor Kipfilet met kippenjus, appelmoes en gebakken kriel of Kalfssaucijsjes in specerijenjus. Witlof à la crème. Gekookte aardappelen? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er kan meer dan u denkt! Via de maaltijdservice in Graauw smult u weer van complete gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieZeeland
GemeenteHulst
Netnummer0114 (+31114)
Postcode4569
PrijsindicatieVanaf €6,78
Maaltijd suggestieHeldere kippensoep

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juni 2023

Senioren maaltijdservice in Graauw

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices die actief zijn in Graauw. Denk dan aan belangrijke aanbieders als Vers aan tafel of Etume. Ook in deze plaats zelf ontstaan er verschillende organisaties en speciale eetpunten. Iedere leverancier wordt bestempeld door een heel eigen manier van bereiding en bestelvoorwaarden. Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker kan u daarom de bezorgdiensten eenvoudig naast elkaar bekijken. Het kiezen van een relevante maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook leuker en makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Start eens met een goedkoop proefpakket. Heeft u te maken met bepaalde wensen zoals o.a. vegetarische of andere warme dieetmaaltijden in Graauw? Ook dan bent u welkom! Een aanzienlijk deel van de maaltijden aan huis voor senioren zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daaropvolgend wordt het eten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven smaak en vitamines onaangeroerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak raken niet bedorven. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Grote keuze uit gerechten

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Graauw. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Veelvuldig georganiseerd door een plaatselijk restaurant.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Diverse bezorgers faciliteren daarnaast een extra boodschappenservice voor ouderen. Hiermee koop u gelijk belangrijke boodschappen als griekse yoghurt of cervelaat. Veelal zonder bezorgkosten op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Alles aan huis bezorgd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Graauw

Hebt u interesse in uitstekende diepvriesmaaltijd in Graauw? Of prefereert u een blijvende oplossing als koelverse magnetronmaaltijden? Of heeft u liever een lokale organisatie gericht op tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? Er is de keuze uit relatief veel bezorgmaaltijden die mogelijk passen bij uw voorkeuren en menu voorkeuren. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Runderlapje, stoofperen, aardappelpuree, bieslook of Scholfilet met kerrieroom uit de oven. Hieronder bieden wij verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk kunnen helpen. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Met deze proefbox kunt een voor een lage prijs voedzame maaltijden met min. 200 gram groenten en weinig vet, zout of andere toevoegingen proberen. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden vaak bezorgd door een persoonlijke bezorger. Aanbieders werken meestal niet met een vast lidmaatschap. Bekijk ook meer informatie over Vers aan tafel.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Slagerij Valents-Gravenstraat 1874567 ADClinge
SPAR MaaltijdserviceMartje van Wardje 274564 CZSint Jansteen
BuurtzorgHoofdstraat 134564 AMSint Jansteen
Aan-Z MaaltijdvoorzieningMarkt 14571 BGAxel
Slagerij de ZeeuwKerkdreef 44571 GJAxel
SVRZ – De VursscheRooseveltlaan 14571 HTAxel
SPAR VogelwaardeEsdoornstraat 154581 AKVogelwaarde
ZorgSaam – AntoniusPastoor Versterplein 14587 CWKloosterzande
Slagerij KrijnenMarkiezaatsweg 114612 PLBergen op Zoom
TanteLouiseBoerenverdriet 184613 AKBergen op Zoom
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Graauw voor ouderen lopen zeer uiteen. Het tarief voor een maaltijd heeft te maken met o.a. de aanbieder, het productieproces, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd als Stoofpotje, andijvie à la crème, aardappelpuree is beschikbaar vanaf €5,15.
 • Een vriesverse maaltijd als Lasagna bolognese is beschikbaar vanaf €5.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Kalkoenschnitzel met jus, gebakken wedges en sperziebonen kunt u al laten bezorgen vanaf €6,15.
De maaltijden kan men aanvullen met onder andere Samgyetang, een stukje fruit en een toetje als Mokka ijs na. Heeft u een laag inkomen? Doorgaans kunt u een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Hulst. Aanvullende info treft u op www.gemeentehulst.nl. Of klik door voor meer informatie over Maaltijdservice.

Informatie

 • Provincie: Zeeland
 • Gemeente: Hulst
 • Netnummer: 0114 (+31114)
 • Centrale postcode: 4569
 • Veel gezochte wijk: Hulst

Voorbeelden van maaltijden

 • Ribkarbonade in jus
 • Gebakken krieltjes
 • Slavink in uienjus
 • Push Up Meatballs
 • Nasi babi ketjap

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Graauw aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Kijk eerst na welk type bezorgmaaltijd klopt met uw wensen. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden aanbieders

  Vergelijk gespecialiseerde aanbieders en bekijk de beschikbaarheid. Let met name op het gerechten-aanbod, keuze in bezorgdagen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  Het gros van de dienstverleners hebben een scherp geprijsd proefpakket. Vaak gaat het om 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Daardoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met gespecialiseerde verstrekkers.

 4. Elke week een levering

  Genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kan men gemakkelijknog een bestelling doen. Gewoonlijk doet u dat door even te bellen, met behulp van de menulijst, of email / internet. De menu’s worden dikwijls geleverd door een vertrouwde bezorger in juni 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment kunt u zelf kiezen van een bestellijst met circa 25 maaltijden. Als we het hebben over vriesvers kunt u meestal kiezen uit 80+ blijvende menu’s. Bij de tafeltje dekje service is er vaak een daghap, zonder keuze. Soms is zelf samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, steeds meer maaltijd-verzorgers werken met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Neem nou Gebakken krieltjes en Rundersukade met vleesjus, gekookte aardappelen, stoofpeertjes. Daardoor kan iedereen genieten van bezorgmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis op het moment dat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Met behulp van de welbekende bestellijst kunt u wekelijks zelf – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De seniorenmaaltijden worden in de regel door een eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers: elke 3/4 dagen. In het geval van vriesvers: elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met verse ingrediënten draagt bij aan uw lichamelijke gezondheid. Een dagverse warme maaltijd wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel bejaarden of beperkten lukt het niet om zelf hun potje te koken. Hierdoor zijn er een aantal vormen van hulp bij eten en drinken. Dit heeft te maken met steun bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juni 2023), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Graauw. Deze subsidie kan u veel voordeel brengen:

 • Gesubsidieerde gerechten via een wooninstelling of restaurant. Inclusief levering in de wijken Hulst, St. Jansteen, Clinge, Grauw, Heikant, Nieuw Namen, Kapellebrug, Kloosterzande, Lamswaarde, Ter Hole, Vogelwaarde, Hengstdijk, Ossenisse.
 • Voordelige kant-en-klaar maaltijden van een maaltijdservice waar de gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Graauw maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het bereiden/eten van de maaltijd. Via www.gemeentehulst.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 4569).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan