Maaltijdservice Sluis

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sluis voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Sluis? Met behulp van www.seniorenmaaltijd.nl doorzoekt u snel en simpel verschillende organisaties in de buurt. Een warme maaltijdvoorziening, of vriesverse gerechten die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: de mogelijkheden zijn enorm. Verkrijgbaar vanaf €4,90 per gerecht. Flink uitpakken met Kipfilet met kippenjus, rodekool met appeltjes en aardappelpuree of Champignonfricassee met spinazie à la crème en aardappelpuree? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er is een oplossing! Door middel van de maaltijdservice in Sluis profiteert u van verse maaltijden, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieZeeland
GemeenteSluis
Netnummer0117 (+31117)
Postcode4501
PrijsindicatieVanaf €6,04
Maaltijd suggestieBabi pangang, rijstfantasie

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten december 2023

Senioren maaltijdservice in Sluis

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in de regio van Sluis. We hebben het over grote partijen als Uitgekookt en/of Smakelijk Thuys. Maar ook lokaal zijn er uitstekende leveranciers en zorginstellingen. Iedere aanbieder heeft zo een “eigen” keuken en voorwaarden. Met behulp van deze pagina kunt u derhalve de leveranciers probleemloos vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitzoeken van een degelijke verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook wat overzichtelijker. Zijn er nog twijfels? Start eens met een goedkoop proefpakket. Bestaan er bepaalde wensen als onder andere eiwitrijke of andere warme dieetmaaltijden in Sluis? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Een groot aantal maaltijden aan huis zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, bomvol natuurlijke ingrediënten. Hierna wordt de maaltijd gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Zo blijven smaak en voedingswaarden gegarandeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen ongezonde toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct razendsnel ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven optimaal behouden. 10 weken lang eetbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is dus niet noodzakelijk.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Veel keuze

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sluis. Een redding voor bijv. gehandicapten die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Het eten wordt warm bezorgd. Meestal geïnitieerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Verscheidenebedrijven hebben ook een extra boodschappenservice voor ouderen. In dat geval bestelt men zonder moeite de supermarktartikelen als afwasmiddel of halvarine. Normaal gratis afgeleverd met de maaltijden (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Sluis

Bent u op zoek naar de lekkerste diepvriesmaaltijd in Sluis? Of heeft u liever gezonde en lekkere koelverse opwarmmaaltijden? Of heeft u liever een leverancier gericht op tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn flink wat soorten maaltijden die mogelijk passen bij uw wensen voedingspatroon. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Kruudmoes met gortepap en Bami goreng speciaal, kip in satésaus. Op deze pagina bekijkt u een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Daarmee kunt u heel voordelig gezonde maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en weinig koolhydraten testen. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. De gerechten worden vaak geleverd door een lokale / regionale bezorger. Er is meestal geen sprake van een doorlopend abonnement. Op deze website leest u ook meer over Koolhydraatarme maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslagerij de MillianoMarkt 164501 CKOostburg
SPAR MaaltijdserviceOostvoorstraat 174491 ENWissenkerke
SPAR SturmHavelaarstraat 14486 AZColijnsplaat
ZorgSaamTragelweg 24501 HLOostburg
SPAR MaaltijdserviceDorpsstraat 24507 BKSchoondijke
BuurtzorgOranjeplein 14511 CKBreskens
De Zorgbalie maaltijdenNoordstraat 104531 GGTerneuzen
ZorgSaamStadhuisplein 34531 GZTerneuzen
De BlideAlberdingk Thijmstraat 14532 CZTerneuzen
Slagerij SchneiderAlvarezlaan 204536 BDTerneuzen
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sluis voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die u betaalt wordt gevormd door aspecten als de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd als Runderstoofvlees, bloemkool, gekookte aardappelen bestelt u vanaf €5,65.
 • Vriesverse maaltijd als Varkenslapje, pepersaus, erwten, spinazie, krieltjes is verkrijgbaar vanaf €3,65.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Doperwtenpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €5,95.
Een verse maaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Haaienvinnensoep, extra groenten en iets lichts zoals Yoghurt achteraf. Zijn kosten voor u een probleem? Vanzelfsprekend kan men de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Sluis. Meer details kunt u vinden op www.gemeentesluis.nl. Of klik door voor meer informatie over Jumbo.

Stats & Facts

 • Provincie: Zeeland
 • Gemeente: Sluis
 • (Regio) nummer: 0117 (+31117)
 • Postcode: 4501
 • Veel gezochte wijk: Sluis

Suggesties van maaltijden

 • Jonge kabeljauw in roomsaus
 • Stamppot koolraap met appel
 • Braadworst in barbecuesaus
 • Snijbonen met een kipfilet
 • Kalkoenmedaillons in saus

Plekken in de omgeving


Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Sluis aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Ga eerst na wat voor kant-en-klaar maaltijd in overeenkomst is met uw wensenlijstje. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden aanbieders

  Vergelijk de professionele leveranciers en geef de voorkeur door. Kijk goed na het assortiment, de wijze van bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Een proefpakket nemen

  De professionele verstrekkers hanteren een scherp geprijsd proefpakket. Vaak gaat het om 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zodoende kunt u zonder hoge kosten kennismaken met alle maaltijdservices.

 4. Maaltijden afnemen

  Bevalt het proefpakket? In dat geval kunt u snel en simpel een nieuwe menulijst invullen. Meestal doet u dat per telefoon, via de papieren bestellijst of via de iPad. De gerechten worden doorgaans bezorgd middels een persoonlijke bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met pakweg 20 gerechten. Binnen het vriesvers-segment kunt u meestal kiezen uit 70+ blijvende maaltijden. Bij tafeltje dekje gebruikt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Steeds vaker is zelf gerechten samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke dienstverleners bieden een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Onder andere Kipsaté, babi pangang met sajor bonen en indische rijsttafel en Bami goreng met rundvlees. Hiermee zijn er voor iedereen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw maaltijdservice.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen in het geval men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de welbekende bestellijst kunt u wekelijks zelf – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De menu’s worden gewoonlijk door uw persoonlijke bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Koelvers: 2 wekelijks. Het vriesverse aanbod 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd bevordert uw energie en levenslust. Een dagverse warme maaltijd wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse ouderen of mensen met een beperking zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Hierdoor zijn er een aantal vormen van hulp bij koken of regelen van maaltijden. Het gaat om steun bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO december 2023). Is uw inkomen niet toereikend? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Sluis. De voorziening is een goede uitkomst voor:

 • Gesubsidieerd eten bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Bezorging in onder meer Sluis, Retranchement, Aardenburg, Eede, Sint Kruis, Oostburg, Zuidzande, Cadzand, Nieuwvliet, Groede, Breskens, Hoofdplaat, IJzendijke, Schoondijke, Waterlandkerkje.
 • Korting op thuismaaltijden van een leverancier waar uw gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje Sluis maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Op www.gemeentesluis.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 4524).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente