Maaltijdservice Zuiddorpe

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Zuiddorpe voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Zuiddorpe? Via deze pagina doorzoekt u gemakkelijk verschillende organisaties die leveren in uw plaats. Tafeltje dekje, of een dagvers gerecht die alleen maar even de magnetron in hoeven: u bepaalt het helemaal zelf. En dat al vanaf €3,70 p.p. Aanschuiven voor Runderlapje of Vegetarische braadworst met vegetarische jus, aardappelpuree persillade, andijvie à la crème? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er kan meer dan u denkt! Door middel van de maaltijdservice in Zuiddorpe profiteert u van smaakvolle maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieZeeland
GemeenteTerneuzen
Netnummer0115 (+31115)
Postcode4574
PrijsindicatieVanaf €6,8
Maaltijd suggestieRaapstelen stamppot

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2022

Senioren maaltijdservice in Zuiddorpe

We zien meer en meer maaltijdservices die actief zijn in Zuiddorpe. Denk aan grote bedrijven als Regiomeal en Ekomenu. Maar ook lokaal kunt u terecht bij tal van instanties en zorginstellingen. Elke leverancier wordt bestempeld door zijn eigen manier van bereiding en bestel- en bezorgmogelijkheden. Aan de hand van Seniorenmaaltijd.nl kan u de bedrijven op uw gemak tegen elkaar afzetten. Het uitzoeken van de best passende maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan een stuk eenvoudiger. Eerst eens proberen? Bestel dan een speciaal voordelig proefpakket. Spelen er dieetwensen zoals bijv. vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Zuiddorpe? Dat hoeft niet erg te zijn! Steeds meer maaltijden aan huis voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Vervolgens wordt het eten gekoeld en goed verpakt. Hierdoor blijven vitaminen en mineralen beschermd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • 100% dagvers
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur gaan zo niet verloren. Weken lang goed te houden. Continue bestellingen plaatsen is hier niet aan de orde.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Zuiddorpe. Een prima oplossing voor bijv. ouderenwaarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Vaak geïnitieerd door een lokale zorginstelling.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Een aantal leveranciers hebben daarnaast een bruikbare boodschappenservice voor gehandicapten. Hiermee bestelt u eenvoudig praktische of verse producten als havermoutpap of frisdrank. Vaak gratis afgeleverd door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Zuiddorpe

Op zoek naar een oplossing voor complete diepvriesmaaltijd in Zuiddorpe? Of heeft u liever een structurele oplossing zoals koelverse thuismaaltijden? Of wenst u juist een service gespecialiseerd in tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit vele bezorgmaaltijden die mogelijk matchen met uw wensen en menu voorkeuren. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Tagliatelle, zalm, groene aspergepunten of Kalkoenfilet, sinaasappelsaus, appelcompote, krieltjes. Op deze pagina ziet u bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Daarmee kunt u heel voordelig verse maaltijden gemaakt met verse producten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen beoordelen. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden vaak bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. U zit meestal niet vast aan een doorlopend abonnement. Lees ook verder over: Albert Heijn.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
SVRZ – De VursscheRooseveltlaan 14571 HTAxel
Slagerij de ZeeuwKerkdreef 44571 GJAxel
Aan-Z MaaltijdvoorzieningMarkt 14571 BGAxel
SPAR VogelwaardeEsdoornstraat 154581 AKVogelwaarde
ZorgSaam – AntoniusPastoor Versterplein 14587 CWKloosterzande
Slagerij KrijnenMarkiezaatsweg 114612 PLBergen op Zoom
TanteLouiseBoerenverdriet 184613 AKBergen op Zoom
Terheijden TraiteursFlorastraat 904613 CTBergen op Zoom
Keurslager GeilingsZonneplein 74624 BCBergen op Zoom
BWIHuijbergseweg 34631 GCHoogerheide
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Zuiddorpe voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs heeft te maken met bijvoorbeeld de leverancier, het aanbod in gerechten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd als Runderstoofvlees, bloemkool, gekookte aardappelen wordt al bezorgd vanaf €4,55.
 • Vriesverse maaltijd als Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook kunt u al laten bezorgen vanaf €5,35.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Rundergehaktbal met jus en hutspot is beschikbaar vanaf €6,1.
De gerechten is niet waar het bij blijft. Ook Borsjtsj, extra groenten en iets fris zoals Yoghurt als nagerecht. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Terneuzen. Meer details bekijkt u op www.terneuzen.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Apetito.

Belangrijke info

 • Provincie: Zeeland
 • Gemeente: Terneuzen
 • (Net) nummer: 0115 (+31115)
 • Hoofdpostcode: 4574
 • Populaire wijk: Terneuzen

Maaltijden suggesties

 • Runderlever in saus
 • Parijse worteltjes
 • Sukadelapje in jus
 • Bami babi pangang
 • Heldere uiensoep

Steden in deze regio


Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Zuiddorpe regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Check als eerst welke vorm van een kant-en-klaar maaltijd in overeenkomst is met uw omstandigheden. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de professionele bezorgservices en maak een keuze. Let goed op het soort gerechten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Begin met het proefpakket

  Het gros van de aanbieders hanteren een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U moet dan denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zodoende kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bepaalde dienstverleners.

 4. Vaste levermomenten

  Was het proefpakket naar wens? In dat geval kunt u zonder moeite nog een bestelling doen. In veel gevallen doet u dat door even te bellen, met behulp van de menukaart, of met de tablet. De seniorenmaaltijden worden dikwijls geleverd aan huis door een vertrouwde bezorger in mei 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met ruwweg 15 gerechten. In het aanbod van vriesvers is het assortiment beperkt tot 70+ vaste maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan kiest u voor een daghap, zonder keuze. Meer en meer is zelf ingrediënten combineren een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Zeker. Landelijke leveranciers hebben een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Neem nou Kalfssaucijsje met mosterdjus, aardappelpuree, andijvie à la crème en Nasi babi pangang. Daardoor zijn er voor alle ouderen warme maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw leverancier.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Aan de hand van de menulijsten kunt u snel en simpel – op meerdere manieren – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De menu’s worden in algemene zin door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse aanbod elke week. Het vriesverse aanbod maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd is van belang voor uw energie en levenslust. Elke dag een warme maaltijd ligt hieraan ten grondslag. Sommige ouderen of gehandicapten zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Op basis daarvan ontstonden er diverse mogelijkheden hulp rondom de maaltijd. Het gaat om ondersteuning bij boodschappen doen en koken. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2022) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Voor ouderen met een laag inkomen is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Zuiddorpe. Zo’n tegemoetkoming kan u veel voordeel brengen:

 • Gesubsidieerd eten bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Levering in o.a. Terneuzen Centrum, Terneuzen West, Terneuzen Zuid, Terneuzen Noord, Terneuzen Oost, Buitengebied Terneuzen, Kern Axel, Buitengebied Axel, Kern Biervliet, Buitengebied Biervliet, Kern Hoek, Buitengebied Hoek, Kern Koewacht, Buitengebied Koewacht, Kern Overslag, Buitengebied Overslag, Kern Philippine, Buitengebied Philippine, Kern Sas van Gent, Buitengebied Sas van Gent, Kern Sluiskil, Buitengebied Sluiskil, Kern Spui, Buitengebied Spui, Kern Westdorpe, Buitengebied Westdorpe, Kern Zaamslag, Buitengebied Zaamslag, Kern Zuiddorpe, Buitengebied Zuiddorpe.
 • Goedkope magnetronmaaltijden van een partij waar een gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Zuiddorpe maaltijdbezorging.
 • Iemand die u eraan herinnerd dat het tijd is voor de maaltijd. Via www.terneuzen.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 4574).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan