Maaltijdservice Koewacht

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Koewacht voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Koewacht? Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker vergelijkt u snel en simpel diverse bezorgdiensten in de buurt. Een warme maaltijdvoorziening, of een dagvers maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: u maakt zelf de keuze. Verkrijgbaar vanaf €4,05 per persoon. Smullen van Gepaneerde kipstukjes en Vegetarische ragout met paddenstoelen, witte rijst, doperwten? Maar lukt zelf koken niet meer? Er kan meer dan u denkt! Door middel van de maaltijdservice in Koewacht hebt u toegang tot gezonde gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieZeeland
GemeenteTerneuzen
Netnummer0114 (+31114)
Postcode4576
PrijsindicatieVanaf €6,82
Maaltijd suggestieAndijvie a la creme

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2022

Senioren maaltijdservice in Koewacht

We zien meer en meer maaltijdservices in de buurt van Koewacht. We hebben het over populaire maaltijdbezorgers als Royal Foods of Smakelijk Thuys. Ook in deze plaats zelf ontwikkelen zich verschillende instanties en restaurants. Elke service wordt gekenmerkt door zijn eigen keuken en voorwaarden. Door middel van deze website kunt u derhalve de bezorgers overzichtelijk op een aantal punten vergelijken. Het kiezen van de best passende dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve wat overzichtelijker. Twijfelt u nog? Ga dan eerst voor een betaalbaar proefpakket. Zijn er in uw geval bepaalde voorkeuren als o.a. kaliumbeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Koewacht? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Veel maaltijden aan huis voor senioren kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd verse producten. In de volgende stap worden ze snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door dit proces blijven voedingsstoffen en smaak gewaarborgd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak en gezonde vitaminen blijven in goede conditie. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week bestellen hoeft dan ook vaak niet.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Eenvoudig op te warmen
 • Veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Koewacht. Een prima oplossing voor bijv. senioren die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Veelvuldig geregeld via een plaatselijk restaurant.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • 100% vers
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Een aantal organisaties beschikken over een premium boodschappenservice voor hulpbehoevenden. Daarmee haalt u moeiteloos broodnodige boodschappen als cake of beschuit. Gewoonlijk zonder extra kosten bezorgd wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Alles aan huis bezorgd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Koewacht

Bent u specifiek op zoek naar voedzame diepvriesmaaltijd in Koewacht? Of houdt u juist van een blijvende oplossing als koelverse opwarmmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit talloze mogelijkheden die mogelijk passen bij uw omstandigheden en eventuele voedingsvoorschrift. Geniet onbezorgd van maaltijden als Nasi goreng, quorn, satésaus of Hete Bliksem met een speklapje. Hieronder bekijkt u een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Op die manier kunt u heel voordelig verse maaltijden gemaakt met verse producten en weinig zout en andere toevoegingen uittesten. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. De maaltijden worden vaak bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Aanbieders werken meestal niet met een vast lidmaatschap. Lees ook meer over Proefpakket.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
SVRZ – De VursscheRooseveltlaan 14571 HTAxel
Slagerij de ZeeuwKerkdreef 44571 GJAxel
Aan-Z MaaltijdvoorzieningMarkt 14571 BGAxel
SPAR VogelwaardeEsdoornstraat 154581 AKVogelwaarde
ZorgSaam – AntoniusPastoor Versterplein 14587 CWKloosterzande
Slagerij KrijnenMarkiezaatsweg 114612 PLBergen op Zoom
TanteLouiseBoerenverdriet 184613 AKBergen op Zoom
Terheijden TraiteursFlorastraat 904613 CTBergen op Zoom
Keurslager GeilingsZonneplein 74624 BCBergen op Zoom
BWIHuijbergseweg 34631 GCHoogerheide
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De kosten van maaltijden aan huis in Koewacht voor ouderen zijn ontzettend divers. Het uiteindelijke tarief wordt samengesteld door aspecten als de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd zoals Babi ketjap, pikante groenten met ananas en bami goreng bestelt u vanaf €5,1.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Ertwensoep met rookworst kunt u al bestellen vanaf €4,35.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Hamburger, ui en champignons kunt u al bestellen vanaf €6,7.
De avondmaaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Rozenbottelsoep, iets te drinken en om het compleet te maken Dame blanche ijs achteraf. Beschikt u niet over voldoende geld? Mogelijk kan u dan een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Terneuzen. Overige informatie leest u op www.terneuzen.nl. Op deze website leest u ook meer over Maaltijdservice.nl.

Kerngegevens

 • Provincie: Zeeland
 • Gemeente: Terneuzen
 • Regionummer: 0114 (+31114)
 • Hoofdpostcode: 4576
 • Veel gezochte wijk: Terneuzen

Maaltijd voorbeelden

 • Stamppot boerenkool
 • Gekruide krieltjes
 • Kip-groenteschotel
 • Flensjes met fruit
 • Zalm in dillesaus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Koewacht bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Kijk eerst na wat voor categorie bezorgmaaltijd aansluit op uw eetpatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de aangesloten maaltijdservices en bepaal uw voorkeuren. Controleer goed de versheid van ingrediënten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  Het gros van de leveranciers hebben een zeer betaalbaar proefpakket. Vaak gaat het om 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Op basis daarvan kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bekende aanbieders.

 4. Maaltijden afnemen

  Genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kan men dagelijks nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen is dat mogelijk per telefoon, via een menulijst, of via de website. De maaltijden voor ouderen worden gemiddeld genomen bezorgd tot in de keuken via een regionale bezorger in mei 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Binnen het koelverse segment profiteert u van een menukaart met om en nabij de 25 gerechten. Binnen het vriesvers-segment hebt u de keuze uit 70+ vaste menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er sprake van een speciaal dagmenu. Bij sommige aanbieders is zelf uw menu samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Praktisch alle maaltijdverstrekkers voorzien in een speciale menulijst voor mensen met een dieet. ZoalsProcureurlapje, bladspinazie, aardappelpuree of Zalm remouladesaus groentemix gek aard. Op die manier kan iedereen gebruik maken van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen aanbieder.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis in het geval u een bestelling heeft doorgegeven. Door het invullen van de standaard bestellijst kan men op eigen houtje – op meerdere manieren – de maaltijden inplannen.

Hoe werken de leveringen?

De bezorgmaaltijden worden meestal door een eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers is dat elke 3/4 dagen. Binnen het vriesverse segment 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd bevordert een goede balans en energie. Elke dag een warme maaltijd is daarbij een voorwaarde. Sommige senioren of gehandicapten hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Hierdoor onderscheiden we een aantal vormen van hulp rondom de maaltijd. Denk aan thuishulp bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2022), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Koewacht. Zo’n subsidie heeft als voordeel:

 • Gesubsidieerde gerechten via een cafe of lokale eetgelegenheid. Netjes bezorgd in o.a. Terneuzen Centrum, Terneuzen West, Terneuzen Zuid, Terneuzen Noord, Terneuzen Oost, Buitengebied Terneuzen, Kern Axel, Buitengebied Axel, Kern Biervliet, Buitengebied Biervliet, Kern Hoek, Buitengebied Hoek, Kern Koewacht, Buitengebied Koewacht, Kern Overslag, Buitengebied Overslag, Kern Philippine, Buitengebied Philippine, Kern Sas van Gent, Buitengebied Sas van Gent, Kern Sluiskil, Buitengebied Sluiskil, Kern Spui, Buitengebied Spui, Kern Westdorpe, Buitengebied Westdorpe, Kern Zaamslag, Buitengebied Zaamslag, Kern Zuiddorpe, Buitengebied Zuiddorpe.
 • Goedkope seniorenmaaltijden van een bedrijf waar de gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje Koewacht maaltijdbezorging.
 • Een persoon die samen met u gaat eten. Via www.terneuzen.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 4576).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan