Maaltijdservice Biervliet

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Biervliet voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Biervliet? Door gebruik te maken van onze vergelijker bekijkt u supersnel verschillende organisaties die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdvoorziening, of een koelverse maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: dat kunt u zelf beslissen. Al te verkrijgen vanaf €4,40 per gerecht. Smullen van Kalkoenlapje met Provençaalse jus, aardappelpuree, broccoli à la crème of Runderhachee, stamppot hutspot? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Geen probleem! Geholpen door de maaltijdservice in Biervliet profiteert u van gezonde gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieZeeland
GemeenteTerneuzen
Netnummer0115 (+31115)
Postcode4521
PrijsindicatieVanaf €6,57
Maaltijd suggestieBroccoli kaassaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2022

Senioren maaltijdservice in Biervliet

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices in de omgeving van Biervliet. Bijvoorbeeld grote services als Vers voor Thuis en Oh My Guts. Maar ook op regionaal niveau zijn er tal van instanties en slagerijen. Iedere aanbieder heeft weer z’n eigen manier van bereiding en bestel- en bezorgmogelijkheden. Dankzij de maaltijdservice-vergelijker kan u de firma’s rustig met elkaar vergelijken. Het kiezen van een relevante verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo een beetje makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Start eens met een speciaal voordelig proefpakket. Is er sprake van allergieën of dieetwensen zoals bijv. vegetarische of andere warme dieetmaaltijden in Biervliet? Er is een oplossing! Een groot aantal maaltijden aan huis voor senioren worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met 100% verse ingrediënten. Daaropvolgend wordt het eten gekoeld naar onder 5⁰C. Daardoor blijven smaak en vitamines optimaal behouden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven gewaarborgd. Maanden lang op te slaan. Wekelijks een bezorger aan huis is geen verplichting.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Gezond en lekker
 • Veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Biervliet. Een goede vervanger voor bijv. ouderenwaarbij ook opwarmen niet meer lukt. Geschikt voor directe consumptie. Doorgaans geïnitieerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct na bereiding geleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Een aantal organisaties voorzien in een premium boodschappenservice voor ouderen. Hiermee koop u moeiteloos verse of handige boodschappen als smeerkaas of toetjes. Vaak gratis bezorgd met de maaltijden (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Biervliet

Bent u op zoek naar handige diepvriesmaaltijd in Biervliet? Of heeft u liever de meest verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of wenst u juist een aanbieder die zich concentreert op tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden meerdere opwarmmaaltijden die mogelijk passen bij uw eisen en mogelijke diëten. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Spareribs met patat en salade of Stamppot spinazie a la creme. Onderstaand treft u een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk kunnen helpen. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Hiermee kunt u extra voordelig complete maaltijden met dagverse ingrediënten en weinig zout en andere toevoegingen proeven. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. Het eten wordt vaak bezorgd door een persoonlijke bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een doorlopend abonnement. Lees ook meer over Dieetmaaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgOranjeplein 14511 CKBreskens
SPAR MaaltijdserviceDorpsstraat 24507 BKSchoondijke
ZorgSaamTragelweg 24501 HLOostburg
De Zorgbalie maaltijdenNoordstraat 104531 GGTerneuzen
ZorgSaamStadhuisplein 34531 GZTerneuzen
De BlideAlberdingk Thijmstraat 14532 CZTerneuzen
Slagerij SchneiderAlvarezlaan 204536 BDTerneuzen
Keurslager de BoeyeAxelsestraat 264537 AKTerneuzen
BuurtzorgVliegende Vaart 74537 DHTerneuzen
SPAR MartensKerkplein 14541 EVSluiskil
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Biervliet voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die u betaalt is afhankelijk van zaken als de organisatie, het productieproces, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd zoals Zalmfilet, dillesaus, Parijse worteltjes, aardappelpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €4,65.
 • Vriesverse maaltijd als Kruudmoes met gortepap kan je kopen vanaf €4,6.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Tomatensoep met prei vg bestelt u vanaf €5,5.
Het eten kan men aanvullen met onder andere Kaassoep, een extra rauwkostsalade en iets lichts zoals Advokaat ijs als afsluiter. Heeft u te maken met geldproblemen? Potentieel kan u de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Terneuzen. Meer hierover kunt u teruglezen op www.terneuzen.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Spar: eet smakelijk.

Belangrijke info

 • Provincie: Zeeland
 • Gemeente: Terneuzen
 • (Regio) nummer: 0115 (+31115)
 • Hoofdpostcode: 4521
 • Populaire wijk: Terneuzen

Maaltijden suggesties

 • Gehakt in roomsaus
 • Witlof a la creme
 • Macaroni met kaas
 • Pasta kip madras
 • Gebakken witvis

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Biervliet aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Achterhaal eerst welk type ouderenmaaltijd in lijn is met uw gesteldheid. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de professionele maaltijdservices en selecteer er een. Bekijk met name het aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en recensies van andere klanten.

 3. Start met een proefpakket

  Het gros van de leveranciers hanteren een voordelig proefpakket. U kunt denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Daardoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met professionele services.

 4. Maaltijden afnemen

  Beviel het proefpakket? Mooi, dan kan men direct opnieuw bestellen. Vaak doet u dit door even te bellen, met behulp van de menukaart, of met de tablet. De maaltijden worden standaard bezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in mei 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met grofweg 15 menu’s. In het aanbod van vriesvers is het assortiment beperkt tot 50 – 100 vaste maaltijden. Bij tafeltje dekje heeft u te maken met een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Soms is zelf samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Praktisch alle maaltijdverstrekkers komen u tegemoet met een speciale categorie met dieetmaaltijden. ZoalsRunderstooflapje met jus, bloemkool à la crème en gekookte aardappelen en Sukadelapje met jus. Bloemkool à la crème. Aardappelpuree met bieslook. Daardoor zijn er voor alle bejaarden seniorenmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats als u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door het invullen van de unieke menukaart / lijst kunt u wekelijks zelf – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De kant-en-klaar maaltijden worden meestal door een lokale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse assortiment elke 3/4 dagen. Bij vriesvers is dat 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd draagt bij aan uw vitaliteit en gezondheid. Een dagelijkse warme maaltijd ligt hieraan ten grondslag. Veel ouderen of gehandicapten lukt het niet om zelf hun potje te koken. Mede daardoor bieden een aantal organisaties hulp rondom de maaltijd. Bijvoorbeeld steun bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2022) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Biervliet. De ontvangen voorziening biedt enkele voordelen:

 • Aantrekkelijke prijzen bij een concept als Open Tafel. Inclusief levering in de wijken Terneuzen Centrum, Terneuzen West, Terneuzen Zuid, Terneuzen Noord, Terneuzen Oost, Buitengebied Terneuzen, Kern Axel, Buitengebied Axel, Kern Biervliet, Buitengebied Biervliet, Kern Hoek, Buitengebied Hoek, Kern Koewacht, Buitengebied Koewacht, Kern Overslag, Buitengebied Overslag, Kern Philippine, Buitengebied Philippine, Kern Sas van Gent, Buitengebied Sas van Gent, Kern Sluiskil, Buitengebied Sluiskil, Kern Spui, Buitengebied Spui, Kern Westdorpe, Buitengebied Westdorpe, Kern Zaamslag, Buitengebied Zaamslag, Kern Zuiddorpe, Buitengebied Zuiddorpe.
 • Goedkope magnetronmaaltijden van een leverancier waar een gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Biervliet maaltijdbezorging.
 • Iemand die u eraan herinnerd dat het tijd is voor de maaltijd. Middels www.terneuzen.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 4520, 4521).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan