Maaltijdservice Bergen op Zoom

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bergen op Zoom voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Bergen op Zoom? D.m.v. deze website bekijkt u supersnel diverse bezorgdiensten die leveren in uw plaats. Tafeltje dekje, of een kant-en-klaar maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u kunt alle kanten op. Al te verkrijgen vanaf €3,75 per maal. Smullen van Donkey Kicks Chicken of Varkensgehaktbal met vleesjus, aardappelpuree, doperwten? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! D.m.v. de maaltijdservice in Bergen op Zoom krijgt u vers bereidde gerechten, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteBergen op Zoom
Netnummer0164 (+31164)
Postcode4611
PrijsindicatieVanaf €6,46
Maaltijd suggestieKip Andorra

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Bergen op Zoom

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices in de buurt van Bergen op Zoom. Denk dan aan erkende bezorgers als Freasy of Budget meals. Ook binnen de gemeente bestaan er uitstekende instellingen en vrijwilligersorganisaties. Elke aanbieder levert z’n eigen aanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker kan u daardoor de bedrijven overzichtelijk tegen elkaar afzetten. Uitkomen bij een degelijke bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier wat aangenamer. Weet u niet of het wat voor u is? Kijk dan eerst naar een speciaal voordelig proefpakket. Is er sprake van voorkeuren zoals onder andere kaliumbeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Bergen op Zoom? Er is een oplossing! Meer en meer maaltijden aan huis voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Nadien wordt het gerecht gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Met deze techniek blijven structuur en smaak gewaarborgd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct ingevroren via de shock-freeze methode. Kleur, smaak en geur gaan zo niet verloren. Weken lang goed te houden. Iedere 7 dagen inkopen doen is hier niet aan de orde.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Groot keuzemenu

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bergen op Zoom. Vaak toegepast door bijv. hulpbehoevenden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Veelvuldig gedaan door een meer lokale partij.

 • Direct aanschuiven
 • Mogelijke subsidie
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Veel leveranciers hanteren ook een speciale boodschappenservice voor ouderen. Hierdoor koop men zonder moeite de supermarktartikelen als snoeptomaatjes en afbak broodmandje. In de regel kosteloos afgeleverd tot in de keuken (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Bergen op Zoom

Hebt u interesse in gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Bergen op Zoom? Of heeft u liever een blijvende oplossing als koelverse bezorgmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een lokale organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn meerdere opties die mogelijk matchen met uw eisen en eventuele dieet. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Stamppot Hutspot met worst of Champignonsoep met rundvlees. Onderstaand bekijkt u een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Zodoende kunt u heel voordelig smaakvolle maaltijden gemaakt met verse producten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proeven. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden vaak bezorgt door een vaste bezorger op een vast moment. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een vast lidmaatschap. U kunt hier ook meer lezen over Vers aan tafel.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
ZorgSaam – AntoniusPastoor Versterplein 14587 CWKloosterzande
SPAR VogelwaardeEsdoornstraat 154581 AKVogelwaarde
SVRZ – De VursscheRooseveltlaan 14571 HTAxel
Slagerij KrijnenMarkiezaatsweg 114612 PLBergen op Zoom
TanteLouiseBoerenverdriet 184613 AKBergen op Zoom
Terheijden TraiteursFlorastraat 904613 CTBergen op Zoom
Keurslager GeilingsZonneplein 74624 BCBergen op Zoom
BWIHuijbergseweg 34631 GCHoogerheide
BuurtzorgSint Lucasplein 204631 LRHoogerheide
Slagerij GeilingsRaadhuisstraat 534631 NBHoogerheide
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bergen op Zoom voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die wordt gerekend komt tot stand door zaken als de aanbieder, de mate van versheid, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd zoals Hete Bliksem met een speklapje kunt u al bestellen vanaf €5,7.
 • Een vriesverse maaltijd als Hollandse hachee, rode kool, gekookte aardappelen vindt u vaak al vanaf €5,25.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Rundergehaktbal, bloemkool met saus en gekookte aardappelen is beschikbaar vanaf €6,55.
Het diner kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Witlofsoep, een extra rauwkostsalade en een toetje als Taart om het af te maken. Is uw budget niet toereikend? Doorgaans kunt u via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Bergen op Zoom. Meer details kunt u vinden op www.bergenopzoom.nl. Lees ook verder over Mealhero.

Cijfers en feiten

Maaltijd voorbeelden

 • Heldere kippensoep
 • Gestoofde peertjes
 • Gehakt in roomsaus
 • Witlof a la creme
 • Hollandse hachee

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Bergen op Zoom bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Stel eerst vast welk type kant-en-klaar maaltijd klopt met uw leefpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de professionele maaltijdvoorzieningen en selecteer er een. Let goed op de versheid van ingrediënten, op welke manieren u kunt bestellen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  Het gros van de aanbieders hanteren een zeer betaalbaar proefpakket. Typische acties zijn 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met alle verstrekkers.

 4. Wekelijks bestellen

  Was het proefpakket naar wens? Gelukkig, nu kunt u direct nog een bestelling doen. Meestal kan dit via een speciaal telefoonnummer, door de menukaart in te vullen, of via de iPad. De gerechten worden doorgaans tot in de keuken geleverd via een persoonlijke bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ruwweg 20 maaltijden. Als we het hebben over vriesvers is er een keus te maken uit 90+ vaste maaltijden. Met een tafeltje dekje heeft u te maken met een speciaal dagmenu. Soms is zelf een maaltijd samenstellen een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Praktisch alle leveranciers gebruiken een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Boeuf stroganoff, witte rijst, rode kool met appel of Stoofpotje, andijvie à la crème, aardappelpuree. Daardoor kan iedereen gebruik maken van warme maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen aanbieder.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd indien men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Met behulp van een handige bestellijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of op papier – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De bezorgmaaltijden worden meestal door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers: om de 4 dagen. Binnen het vriesverse segment 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met verse ingrediënten draagt bij aan uw energie en levenslust. Een verse warme maaltijd is daarbij van groot belang. Veel senioren of gehandicapten lukt het niet om zelf hun potje te koken. Op basis daarvan zijn er verschillende vormen van hulp bij eten en drinken in huis. Denk aan assistentie bij eten bereiding, opdienen en afruimen. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Bergen op Zoom. De voorziening biedt enkele voordelen:

 • Voordelig eten via een cafe of lokale eetgelegenheid. Zij leveren in de regio, waaronder Bergen op Zoom-Oude stad en omgeving, Bergen op Zoom-Noord, Bergen op Zoom-Oost, Bergen op Zoom-West, Halsteren, Lepelstraat.
 • Voordelige seniorenmaaltijden van een verstrekker waar een gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Bergen op Zoom maaltijdbezorging.
 • Een persoon die samen met u gaat eten. Op www.bergenopzoom.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 4600, 4601, 4602, 4611, 4612, 4613, 4614, 4615, 4616, 4617, 4621, 4622, 4623, 4624, 4625).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente