Maaltijdservice Roosendaal

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Roosendaal voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Roosendaal? Dankzij deze website vergelijkt u snel en simpel verschillende bezorgdiensten in de buurt. Een warme maaltijdservice, of dagverse gerechten die u zelf moet opwarmen: het kan allemaal. Dit kan al vanaf €4,00 per keer. Ouderwets genieten van Lamsvlees in saus of Varkenshaasje in pepersaus? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Middels de maaltijdservice in Roosendaal profiteert u van heerlijke maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteRoosendaal
Netnummer0165 (+31165)
Postcode4701
PrijsindicatieVanaf €6,85
Maaltijd suggestieAardappelgratin

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Roosendaal

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in Roosendaal. Neem bijv. interessante maaltijdbezorgers als Uitgekookt en/of Oh My Guts. Maar ook lokaal kan men kiezen voor uitstekende instanties en sociale voorzieningen. Iedere leverancier heeft weer zijn eigen menu en procedures rondom bestellen en betaling. Door middel van onze tool kunt u de aanbieders eenvoudig op een aantal punten vergelijken. Het uitzoeken van een degelijke leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende wat overzichtelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Start eens met eerst een proefpakket. Zijn er in uw geval specifieke wensen zoals onder andere veganistische of andere warme dieetmaaltijden in Roosendaal? Geen probleem! Meer en meer maaltijden aan huis voor bejaarden kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Daarna worden deze producten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door deze handeling blijven vitaminen en mineralen in topconditie. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven gewaarborgd. 10 weken lang eetbaar. Continue bestellingen plaatsen is dan ook overbodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Groot keuzemenu

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Roosendaal. Ideaal voor bijv. ouderendie geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In de regel op touw gezet door een meer lokale partij.

 • Direct aanschuiven
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Meerdere leveranciers hebben daarnaast een nuttige boodschappenservice voor senioren. Op die manier haalt men gelijk verse of handige boodschappen als peren en afbak broodmandje. Vaak kosteloos bezorgd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Roosendaal

Wilt u af en toe genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Roosendaal? Of bent u meer op zoek naar vers bereidde koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u juist een lokale organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden diverse mogelijkheden die mogelijk rijmen met uw wensen en eventuele voedingsvoorschrift. Op die manier kunt u weer genieten van Sucadelapje met jus. Tuinbonen met ui en tijm. Aardappelgratin Mediteraans of Stamppot Zuurkool met appel. Onderstaand bieden wij een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Onze tip: begin met een proefpakket. Zodoende kunt u heel voordelig gezonde maaltijden met min. 200 gram groenten en weinig zout en andere toevoegingen uittesten. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden doorgaans geleverd door een vaste bezorger. Er is meestal geen sprake van een doorlopende overeenkomst. Lees ook meer over Vloeibare maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager van OevelenNispensestraat 64701 CWRoosendaal
GroenhuysenPostbus 15964700 BNRoosendaal
SPAR van WijnenMolenstraat 14698 BAOud Vossemeer
Cafe de VeestallenKade 654703 GDRoosendaal
Keurslager MondenSint Janstraat 384714 EHSprundel
Slagerij MachielseKloosterstraat 64724 EEWouw
Keurslager BuyzenProfessor van Ginnekenstraat 204731 JZOudenbosch
SPAR ZeggeOnze Lieve Vrouwestraat 1084735 AEZegge
Keurslager van ElterenKerkstraat 44751 HNOud Gastel
SPAR MaaltijdserviceMarkt 194758 BLStanddaarbuiten
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Roosendaal voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs per maaltijd wordt samengesteld door factoren als het bedrijf, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd als Pannekoeken met een gebakken ei is er al vanaf €5,5.
 • Diepvriesmaaltijd als Hete Bliksem met een speklapje vindt u vaak al vanaf €5,4.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Vegetarische pastaschotel met tomaten wordt al bezorgd vanaf €5,5.
Een verse maaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Tomatensoep, iets te drinken en een toetje als Dame blanche ijs om mee af te sluiten. Beschikt u niet over voldoende geld? Vanzelfsprekend kan men een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Roosendaal. Aanvullende info kan u lezen op www.roosendaal.nl. Lees ook verder over Zoutarme maaltijden.

Gegevens

Maaltijden suggesties

 • Wokgroenten teriyaki
 • Shoarma met zuurkool
 • Indisch gehaktbrood
 • Raapstelen stamppot
 • Gestoofde peertjes

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Roosendaal aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Bedenk eerst welk soort ouderenmaaltijd matcht met uw wensen. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de professionele maaltijd-bedrijven en bepaal uw voorkeuren. Kijk goed na de versheid van ingrediënten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De professionele leveranciers geven een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Zo’n aanbieding kan betekenen 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Daardoor kunt u laagdrempelig kennismaken met gespecialiseerde dienstverleners.

 4. Wekelijks bestellen

  Genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kunt u eenvoudignieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen kan dat telefonisch, met behulp van de menulijst, of met de tablet. Uw bestelling wordt veelal aan huis gebracht via een vriendelijke bezorgservice in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met gemiddeld 15 gerechten. Gaat men voor vriesvers, dan kunt u kiezen uit 70 – 150 vaste menu’s. Via het tafeltje dekje principe gebruikt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf gerechten samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Zeker. Landelijke services komen u tegemoet met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. ZoalsPangafilet in Provencaalse saus. Parijse worteltjes. Aardappelpuree of Tagliatelle, zalm, groene aspergepunten. Op die manier zijn er voor alle ouderen bezorgmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw leverancier.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd in het geval men deze ook zelf besteld heeft. Door middel van de menulijsten kan men eenvoudig – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De verse maaltijden worden normaliter door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse assortiment 1 of 2 keer per week. Bij vriesverse maaltijden maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een goede maaltijd heeft invloed op een vitaal en energiek lichaam. Een verse warme maaltijd is heel belangrijk. Veel senioren of gehandicapten kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Daardoor zijn er verschillende vormen van hulp bij koken of regelen van maaltijden. Dit heeft te maken met assistentie bij eten bereiding, opdienen en afruimen. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Roosendaal. Uw voorziening kan u veel voordeel brengen:

 • Gesubsidieerd eten via een wooninstelling of restaurant. Bezorging in onder andere Centrum, Oost, Noord, West, Groot Kroeven, Langdonk, Kortendijk, Tolberg, Industriegebieden, Nispen, Wouw, Heerle, Moerstraten, Wouwse Plantage.
 • Korting op thuismaaltijden van een service waar de gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Roosendaal maaltijdbezorging.
 • Een vrijwilliger die helpt met het opwarmen van het eten. Via www.roosendaal.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 4700, 4701, 4702, 4703, 4704, 4705, 4706, 4707, 4708, 4715).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente