Maaltijdservice Alphen-Chaam

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Alphen-Chaam voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Alphen-Chaam? Dankzij onze vergelijker vergelijkt u moeiteloos verschillende leveranciers in uw regio. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of koelverse maaltijden die nog even in de magnetron moeten: er is veel mogelijk. Dit kan al vanaf €4,10 per maal. Flink uitpakken met Zalmfilet, kervelsaus, gemengde groenten, krieltjes en Vis in fantasiesaus, rode bietjes, aardappelpuree? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. D.m.v. de maaltijdservice in Alphen-Chaam ontvangt u smaakvolle maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteAlphen-Chaam
Netnummer0161 (+31161)
Postcode5131
PrijsindicatieVanaf €6,42
Maaltijd suggestieGele rijst

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Alphen-Chaam

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices in de omgeving van Alphen-Chaam. Denk dan aan grote maaltijdbezorgers als Diepvriesman en EkoPlaza. Maar ook lokaal zien we allerlei initiatieven en vrijwilligersorganisaties. Elke partij biedt z’n eigen assortiment en bestelvoorwaarden. Door gebruik te maken van Seniorenmaaltijd.nl kunt u derhalve de organisaties rustig tegen elkaar afzetten. De keuze maken voor een degelijke verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier wat overzichtelijker. Zijn er meerdere opties? Profiteer nu van een betaalbaar proefpakket. Bestaan er bepaalde voorkeuren zoals onder andere vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Alphen-Chaam? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Nogal wat bezorgmaaltijden aan huis passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd verse producten. Vervolgens wordt het eten gekoeld naar onder 5⁰C. Door deze handeling blijven smaak en vitamines gegarandeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Ambachtelijk bereid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en shock-freeze ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen raken niet bedorven. Voor meerdere maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen hoeft dan ook vaak niet.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Porties ruim voldoende
 • Veel verschillende menu’s

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Alphen-Chaam. Een uitkomst voor bijv. chronisch zieken die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Veelvuldig verzorgd door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Mogelijke subsidie
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Verschillende bezorgers hanteren ook een nuttige boodschappenservice voor ouderen. Hiermee krijgt u gelijk belangrijke boodschappen als gebraden gehakt of koffiekoeken. Normaal gratis afgeleverd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Alphen-Chaam

Hebt u interesse in complete diepvriesmaaltijd in Alphen-Chaam? Of geeft u de voorkeur aan echt 100% verse koelverse maaltijden voor senioren? Of neigt u meer naar een lokale organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit velerlei bezorgmaaltijden die mogelijk aansluiten op uw gesteldheid en eventuele voedingsvoorschrift. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Stoofpotje peer, rundvlees en puree of Kipsaté, babi pangang met sajor bonen en indische rijsttafel. Hieronder ziet u suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk ook verder kunnen helpen. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Met zo’n proefbox kunt u tegen een zeer scherpe prijs heerlijke maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en weinig vet, zout of andere toevoegingen uitproberen. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. De gerechten worden vaak bezorgd door uw eigen bezorger. U zit meestal niet vast aan een doorlopende afneemverplichting. Lees ook verder over: Mealhero.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Slagerij LaurijssenHofstade 1a5131 ZKAlphen
Sint Franciscus – De VertoeverijKerkstraat 205126 GCGilze
Keurslager de JongRaadhuisstraat 255126 CKGilze
Slagerij MutsaersDoctor Kuyperlaan 1795142 TCWaalwijk
Actief ZorgIndustrieweg 485145 PWWaalwijk
Keurslager van VugtGrotestraat 1335151 BKDrunen
Lekker Gewoon Uit LoonGerlachusstraat 755175 AKLoon op Zand
Keurslagerij MartensOranjeplein 315175 BELoon op Zand
Keurslager SlendersSchapenmarkt 85211 ETs-Hertogenbosch
Beppie`s MaaltijdserviceMuntelstraat 35211 PTDen Bosch
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Alphen-Chaam voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die u betaalt wordt gevormd door onderdelen als de aanbieder, de grootte van de keuken, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd zoals Kruudmoes met gortepap kunt u al laten bezorgen vanaf €4,55.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Jachtschotel, rode kool, aardappelpuree is verkrijgbaar vanaf €4,55.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Varkensslavink met vleesjus, gekookte aardappelen, doperwten wordt al bezorgd vanaf €6,8.
De recepten is niet het enigste: Wat te denken van Courgettesoep, extra groenten en een toetje als Oranjevla als nagerecht. Heeft u weinig financiële middelen? Potentieel kan u via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Alphen-Chaam. Overige informatie is beschikbaar op www.alphen-chaam.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Kant en klaar maaltijden.

Stats & Facts

Maaltijd ideeën

 • Gekruide krieltjes
 • Hutspot met hachee
 • Flensjes met fruit
 • Champignon omelet
 • Gewokte spinazie

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Alphen-Chaam regelen

 1. Inventariseer wensen

  Check als eerst wat voor type thuismaaltijd aansluit op uw wensen. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de professionele maaltijdvoorzieningen en geef de voorkeur door. Controleer goed het gerechten-aanbod, de manier van bezorging, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Een proefpakket nemen

  De belangrijkste services hanteren een goedkoop of gratis proefpakket. Vaak gaat het om 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Door hier gebruik van te maken kunt u zonder hoge kosten kennismaken met gespecialiseerde maaltijd-verzorgers.

 4. Vaste levermomenten

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kan men gemakkelijkopnieuw bestellen. Vaak is dat mogelijk per telefoon, met behulp van de menukaart, of online. De thuismaaltijden worden gewoonlijk geleverd aan huis door een vriendelijke bezorgservice in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met grofweg 30 maaltijden. Bij vriesvers is het assortiment beperkt tot 80+ blijvende gerechten. Rondom tafeltje dekje kiest u voor een vast weekmenu. Soms is zelf uw menu samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdverstrekkers bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Onder andere Boerengehaktschotel en aardappelschijfjes met roomsaus en Visschotel met wortel en gebakken aardappel. Op die manier krijgt iedereen geschikte warme maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats in het geval u een bestelling heeft doorgegeven. Door het invullen van een speciale menukaart kunt u gemakkelijk – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De gerechten worden in de regel door een lokale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. In het geval van koelvers: om de 3 dagen. Vriesvers: om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd draagt bij aan uw energie en levenslust. De warme maaltijd is essentieel. Sommige senioren of mensen met een beperking hebben problemen met het zelfstandig koken. Daarom ontstonden er diverse mogelijkheden hulp rondom de maaltijd. Dit heeft te maken met assistentie bij koken, eten en opruimen. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er een subsidie maaltijdvoorziening Alphen-Chaam. Zo’n voorziening kan bijvoorbeeld inhouden:

 • Gesubsidieerde gerechten bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Levering in o.a. Alphen, Chaam, Galder, Verspreide huizen, Verspreide huizen.
 • Gesubsidieerde magnetronmaaltijden van een leverancier waar uw gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Alphen-Chaam maaltijdbezorging.
 • Iemand die bij u thuis helpt met het eten. Via www.alphen-chaam.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 4860, 4861).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente