Maaltijdservice Zundert

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Zundert voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Zundert? Door middel van deze pagina vindt u supersnel verschillende services in de buurt. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of dagverse gerechten die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: dat kunt u zelf beslissen. Dit kan al vanaf €3,65 per keer. Ouderwets genieten van Gebakken zalmfilet met Normandische saus. Bladspinazie. Aardappelpuree met bieslook en Vegetarische abdijbierschotel. Selderijgroenten. Aardappelschijfjes met peterselie? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Via de maaltijdservice in Zundert beschikt u over gezonde maaltijden, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteZundert
Netnummer076 (+3176)
Postcode4881
PrijsindicatieVanaf €4,98
Maaltijd suggestieBami babi ketjap

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Zundert

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices in en rondom Zundert. Neem interessante bezorgers als Van Smaak en Spar. Ook binnen de gemeente kunt u terecht bij verscheidene instellingen en sociale voorzieningen. Elk bedrijf heeft zo een eigen assortiment en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door middel van de maaltijdservice-vergelijker kan u daardoor de aanbieders gemakkelijk tegen elkaar afzetten. Een keuze maken voor een goede verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo wat overzichtelijker. Zijn er nog twijfels? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er menu-voorkeuren zoals bijvoorbeeld vegetarische of andere warme dieetmaaltijden in Zundert? Geen probleem! Veel maaltijden aan huis voor bejaarden passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Daaropvolgend wordt het gerecht gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Met deze techniek blijven smaak en voedingswaarden onaangeroerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven zo erg lang goed. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week bestellen is geen verplichting.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Zundert. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Normaliter georganiseerd door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

Verscheideneaanbieders voorzien in een speciale boodschappenservice voor hulpbehoevenden. Daarmee koop men gelijk nuttige boodschappen zoals zoetwaren of krentenbrood. Veelal gratis afgeleverd tot in de keuken (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Tot in de keuken geleverd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Zundert

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van uitstekende diepvriesmaaltijd in Zundert? Of bent u meer op zoek naar de meest verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of houdt u juist van een leverancier die zich focust op tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden verscheidene seniorenmaaltijden die mogelijk aansluiten bij uw eisen en diëten/allergieën. Op die manier kunt u weer genieten van Kabeljauw in kruidensaus of Kip cordon blue, broccoli bloemkoolmix en krieltjes met peterselie. Op seniorenmaaltijd.nl vindt u suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Zodoende kunt u zeer goedkoop voedzame maaltijden met dagverse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uitproberen. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt vaak geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Aanbieders werken meestal niet met een doorlopende afneemverplichting. U kunt hier ook meer lezen over Dieetmaaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Slagerij BilletMolenstraat 1124881 CVZundert
Keurslagerij van CaulilStationsstraat 24872 TDEtten-Leur
Keurslagerij LodewijkKapelstraat 334841 GEPrinsenbeek
Hendrikx keurslagerMolenstraat 1904881 GHZundert
De KnollentuinSt. Bavostraat 254891 CGRijsbergen
Stichting Social CateringAbdis van Thornstraat 544901 ZBOosterhout
ThebeWarandelaan 64904 PCOosterhout
Margot bij de HandAbraham Bloemaerthoek 194907 RDOosterhout
Slagerij van GilsArkendonk 644907 XPOosterhout
Vermeulen CateringHeistraat 254909 BDOosteind
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Zundert voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die u betaalt heeft te maken met bijvoorbeeld de aanbieder, het type gerecht en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd zoals Stamppot rucola met zongedroogde tomaten vindt u vaak al vanaf €5,8.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Bruine bonenschotel, spek, kip, witte rijst wordt al bezorgd vanaf €4,1.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Lekkerbekje met vegetarische jus, gekookte aardappelen, sperziebonen is er al vanaf €7,15.
De maaltijden kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Burgersoep, een stukje fruit en voor de volledigheid een Taart om het feest compleet te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Mogelijk kan u dan de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Zundert. Meer details leest u op www.zundert.nl. Of klik door voor meer informatie over Van Smaak.

Stats & Facts

 • Provincie: Noord-Brabant
 • Gemeente: Zundert
 • (Net) nummer: 076 (+3176)
 • Hoofdpostcode: 4881
 • Lokale wijk: Zundert

Voorbeelden van maaltijden

 • Gepaneerde kipstukjes
 • Varkenssaucijs in jus
 • Verse rauwkostsalade
 • Klapstuk met hutspot
 • Varkenssteak in jus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Zundert bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Achterhaal eerst welk type kant-en-klaar maaltijd in lijn is met uw situatie. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk gespecialiseerde aanbieders en geef de voorkeur door. Achterhaal altijd eerst het aanbod, de manier van bezorging, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Proefpakket bestellen

  De professionele maaltijd-verzorgers geven een zeer betaalbaar proefpakket. Denk dan aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bekende verstrekkers.

 4. Wekelijks bestellen

  Was de proefbestelling goed? In dat geval kunt u snel en simpel een nieuwe bestelling doorgeven. Vaak kan dat door te bellen, via de papieren bestellijst of met de computer. De maaltijden voor senioren worden in de regel thuisbezorgd middels een regionale bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst van zo’n 25 menu’s. Spreken we over vriesvers, dan kunt u kiezen uit 100+ blijvende menu’s. Rondom tafeltje dekje krijgt men een vast weekmenu. Meer en meer is vers op maat een mogelijkheid.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijd-verzorgers komen u tegemoet met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Stamppot zuurkool en Varkensgehaktbal met vleesjus, aardappelpuree, broccoli. Hierdoor kan iedereen genieten van seniorenmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw bezorger.

Is er een minimale afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd indien u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door gebruik te maken van de menulijsten kan men op eigen houtje – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden vaak door uw eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod om de 3 dagen. Bij vriesverse gerechten 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd is van belang voor uw vitaliteit en gezondheid. Een warme maaltijd in de avond is essentieel. Veel bejaarden of mensen met een beperking kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Om die reden kun je bij steeds meer organisaties terecht voor thuishulp rondom koken en eten. Denk aan hulp bij klaarmaken, klaarzetten of toediening. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u een laag inkomen? Dan is er een subsidie maaltijdvoorziening Zundert. Een subsidie kan u veel voordeel brengen:

 • Gesubsidieerd eten bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Inclusief levering in de wijken Zundert, Klein – Zundert, Wernhout, Achtmaal, Rijsbergen.
 • Korting op bezorgmaaltijden van een bezorgdienst waar de gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Zundert maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het bereiden/eten van de maaltijd. Via www.zundert.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 4880, 4881, 4884).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente