Maaltijdservice Drimmelen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Drimmelen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Drimmelen? Middels deze website treft u snel en simpel verschillende organisaties in de buurt. Een warme maaltijdvoorziening, of koelverse maaltijden die alleen maar even de magnetron in hoeven: er is veel mogelijk. Te bestellen vanaf €4,25 per maal. Flink uitpakken met Pittige sperzieboontjes of Ribkarbonade in jus? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er kan meer dan u denkt! Geholpen door de maaltijdservice in Drimmelen geniet u van vers bereidde maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteDrimmelen
Netnummer0162 (+31162)
Postcode4921
PrijsindicatieVanaf €6,58
Maaltijd suggestieSperziebonen

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Drimmelen

We zien meer en meer maaltijdservices in de omgeving van Drimmelen. We hebben het over erkende aanbieders als Eet Gemak of Ekonoom. Maar ook lokaal ontwikkelen zich interessante aanbieders en sociale voorzieningen. Iedere optie heeft zo een eigen menu en bestelvoorwaarden. Door gebruik te maken van deze website kan u de firma’s gemakkelijk op een rijtje zetten. Uitkomen bij een goede maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende een stuk eenvoudiger. Eerst eens proberen? Start eens met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Zijn er in uw geval menu-voorkeuren als o.a. vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Drimmelen? Dat hoeft niet erg te zijn! Erg veel maaltijden aan huis voor ouderen zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Daarna worden deze producten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Zo blijven voedingsstoffen en smaak onaangeroerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Structuur en smaak blijven in goede conditie. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week een bezorging is geen verplichting.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Gezond en lekker
 • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Drimmelen. Een uitkomst voor bijv. hulpbehoevenden die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In de regel geïnitieerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

De meeste bezorgers beschikken over een bruikbare boodschappenservice voor chronisch zieken. Hiermee bestelt men gelijk belangrijke boodschappen als zeewier burger of kaas. Meestal gratis bezorgd wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Op een vast moment in de week
 • Uitgebreid assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Drimmelen

Gaat uw interesse uit naar ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Drimmelen? Of geeft u de voorkeur aan de meest verse koelverse magnetronmaaltijden? Of neigt u meer naar een bedrijf die zich concentreert op tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit velerlei mogelijkheden die mogelijk voldoen aan uw eisen en diëten/allergieën. Geniet onbezorgd van maaltijden als Kalkoenbiefstuk in dragonsaus. Tuinbonen met ui en tijm. Gebakken aardappelblokjes of Stamppot knolselderij met rucola. Onderstaand tonen wij een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk kunnen helpen. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Met deze proefbox kunt u extra voordelig ambachtelijke maaltijden met verse ingrediënten en weinig vet, zout of andere toevoegingen testen. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. Uw bestelling wordt vaak bezorgd door een lokale / regionale bezorger. U zit meestal niet vast aan een vast contract. U kunt hier ook meer lezen over Lactosevrije maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager de WijsAdelstraat 144921 BRMade
Vermeulen CateringHeistraat 254909 BDOosteind
Slagerij van GilsArkendonk 644907 XPOosterhout
De WijngaerdCyclaamstraat 2a4921 JCMade
Stichting Welzijn & Ondersteuning GeertruidenbergVenestraat 184931 BPGeertruidenberg
SmaakrijkHeemraadsingel 104944 VDRaamsdonk
Slagerij van de ZandeAmer 55032 AZTilburg
SPAR AertsBurg. Van de Mortelplein 415037 PJTilburg
MaaltijdenExpresBoomstraat 1615038 GRTilburg
De WeverDoctor Deelenlaan 65042 ADTilburg
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De kosten van maaltijden aan huis in Drimmelen voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs voor een gerecht is afhankelijk van zaken als het bedrijf, het aanbod in gerechten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd als Boerenkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst kunt u al laten bezorgen vanaf €6,4.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Babi ketjap, pikante groenten met ananas en bami goreng is verkrijgbaar vanaf €3,7.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Kipnuggets, kerriesaus, gebakken aardappelen is beschikbaar vanaf €6,05.
Een verse maaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Okrosjka, iets te drinken en voor de volledigheid een Bosvruchten yoghurt ijs na. Beschikt u niet over voldoende geld? Vanzelfsprekend kan men via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Drimmelen. Meer details bekijkt u op www.drimmelen.nl. Op deze website leest u ook meer over Vegetarische maaltijden.

Feiten

Voorbeelden van maaltijden

 • Andijvie a la creme
 • Ribkarbonade in jus
 • Gepofte aardappels
 • Slavink in uienjus
 • Braadworst in jus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Drimmelen aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Ga eerst na wat voor maaltijdservice rijmt met uw eisen. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk meest gekozen maaltijdvoorzieningen en kies een geschikte. Achterhaal altijd eerst het aanbod, de wijze van bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Proefpakket bestellen

  De belangrijkste aanbieders hebben een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Typische acties zijn 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Mede daarom kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met alle maaltijdservices.

 4. Maaltijden afnemen

  Genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kan men supersnel nog een bestelling doen. Bij veel aanbieders kan dat door even te bellen, via de papieren bestellijst of email / internet. De bezorgmaaltijden worden standaard tot in de keuken geleverd via een persoonlijke bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst van zo’n 15 maaltijden. Binnen het vriesvers-segment kan men kiezen uit 70 – 150 blijvende menu’s. Bij tafeltje dekje kiest u voor één maaltijd per dag. Meer en meer is zelf ingrediënten combineren een optie die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijd-verzorgers voorzien in een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Denk aan Vegetarische groentestoof met pompoen met parelcouscous met tomaat en olijven of Vegastukjes in paddenstoelensaus met koolrabi à la crème en volkoren macaroni. Op die manier kan iedereen gebruik maken van seniorenmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats zodra u deze besteld heeft. Aan de hand van de standaard bestellijst kan men op eigen houtje – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er geleverd?

De verse maaltijden worden vaak door een eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse aanbod 1 a 2 keer per 7 dagen. Het vriesverse assortiment 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd helpt mee aan uw lichamelijke gezondheid. Een verse warme maaltijd is heel belangrijk. Veel senioren of mensen met een beperking kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Op basis daarvan ontstonden er diverse mogelijkheden hulp rondom de maaltijd. Denk aan assistentie bij boodschappen doen en koken. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Drimmelen. De tegemoetkoming kan u veel voordeel brengen:

 • Gesubsidieerde gerechten bij een restaurant in de buurt. Netjes bezorgd in o.a. Made, Drimmelen, Terheijden, Wagenberg, Lage Zwaluwe, Hooge Zwaluwe.
 • Voordelige maaltijden voor ouderen van een bedrijf waar een gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Drimmelen maaltijdbezorging.
 • Een vrijwilliger die helpt met het opwarmen van het eten. Via www.drimmelen.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 4924).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente