Maaltijdservice Goirle

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Goirle voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Goirle? Geholpen door seniorenmaaltijd.nl vergelijkt u overzichtelijk verschillende bedrijven die maaltijden thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of kant-en-klaar maaltijden die u zelf moet opwarmen: u bepaalt het helemaal zelf. Te bestellen vanaf €4,05 per maal. Aan tafel voor Tortellini met gehakt en kaas of Varkensgeschnetzeltes in specerijenjus. Koolrabi met kruiden. Aardappelschotel met spek en ui? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er is een oplossing! Via de maaltijdservice in Goirle profiteert u van ambachtelijke maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteGoirle
Netnummer013 (+3113)
Postcode5051
PrijsindicatieVanaf €6,66
Maaltijd suggestieBami kip saté

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Goirle

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices die bezorgen in Goirle. Neem bijv. populaire bedrijven als Apetito en Budget meals. Echter, ook heel lokaal zien we interessante partijen en zorginstellingen. Iedere organisatie wordt bestempeld door een eigen type maaltijd en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door middel van www.seniorenmaaltijd.nl kunt u de organisaties eenvoudig vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitkiezen van de beste aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zo een stuk gemakkelijker. Zijn er nog twijfels? Start eens met een extra betaalbaar proefpakket. Zijn er maaltijdvoorkeuren zoals o.a. kaliumbeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Goirle? Er kan meer dan u denkt! Opvallend veel maaltijden aan huis voor bejaarden worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Vervolgens worden deze maaltijden teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Daardoor blijven vitaminen en mineralen intact. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Ambachtelijk bereid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen ongezonde toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak, geur en mineralen gaan zo niet verloren. Weken lang goed te houden. Wekelijks een bezorger aan huis is geen verplichting.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Eenvoudig op te warmen
 • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Goirle. Een goede vervanger voor bijv. hulpbehoevenden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Doorgaans afgehandeld door een meer lokale partij.

 • Warm thuisbezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Een aantal bezorgers hebben ook een handige boodschappenservice voor gehandicapten. Hiermee bestelt men gelijk de boodschappen zoals theekoekjes of afbakbroodjes. Niet zelden kosteloos bezorgd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Goirle

Hebt u interesse in de lekkerste diepvriesmaaltijd in Goirle? Of neigt u meer naar echt 100% verse koelverse bezorgmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een bedrijf met expertise op het gebied van tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden flink wat mogelijkheden die mogelijk aansluiten op uw voorkeuren voedingspatroon. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Rundertartaartjes, rode kool, gebakken aardappelen en Quinoa met gra­naat­ap­pel & avo­ca­do. Onderstaand ziet u verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk ook verder kunnen helpen. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Dankzij deze proefbox kunt u zeer goedkoop voedzame maaltijden met min. 200 gram groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen testen. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. De maaltijden worden doorgaans geleverd door uw eigen bezorger. U zit meestal niet vast aan een doorlopende overeenkomst. Lees ook meer over Uitgekookt.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Slagerij van HestTilburgseweg 815051 ABGoirle
Slagerij van der DonkPaletplein 125044 JBTilburg
De WeverDoctor Deelenlaan 65042 ADTilburg
Van RoesselDorpsstraat 635051 CJGoirle
ThebeKerkstraat 45051 LBGoirle
Slagerij La CucinaGemullehoekenweg 55061 MAOisterwijk
Keurslager van HoofKreitenmolenstraat 275071 BAUdenhout
Maaltijd Service de HilverGelderstraat 275081 AAHilvarenbeek
ZuidZorg WijkzorgDoornboomstraat 345091 CBOost- West- en Middelbee
Joris Zorg – VestakkerGanzeakkers 55091 CRMiddelbeers
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Goirle voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die wordt gerekend is afhankelijk van aspecten als de leverancier, de grootte van de keuken, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd als Klapstuk met hutspot kunt u al bestellen vanaf €5,9.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Stamppot knolselderij met rucola kunt u al laten bezorgen vanaf €5,05.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Gehaktbal met jus, kapucijners à la crème met bacon en mini krieltjes met tuinkruiden kunt u al laten bezorgen vanaf €7,3.
De gerechten is niet het enigste: Wat te denken van Vermicellisoep, een extra salade en een toetje als Pêche melba om het af te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Doorgaans kunt u maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Goirle. Praktische info leest u op www.goirle.nl. Lees ook verder over Koelvers maaltijden.

Kerngegevens

 • Provincie: Noord-Brabant
 • Gemeente: Goirle
 • (Regio) nummer: 013 (+3113)
 • Hoofdpostcode: 5051
 • Lokale wijk: Goirle-Centrum

Maaltijd ideeën

 • Indisch gehaktbrood
 • Raapstelen stamppot
 • Kip korma, rijstmix
 • Gebakken kibbeling
 • Witlof a la creme

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Goirle regelen

 1. Inventariseer wensen

  Kijk eerst na welk type seniorenmaaltijd aansluit op uw eisen. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de meest gekozen maaltijdvoorzieningen en geef de voorkeur door. Achterhaal altijd eerst de versheid van ingrediënten, de bestel en bezorgopties, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Proefpakket bestellen

  De populaire maaltijd-verzorgers hebben een extra goedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Daardoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met alle dienstverleners.

 4. Een vaste leverdag

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kan men dagelijks een nieuwe bestelling doorgeven. Bij veel aanbieders kan dat door te bellen, door de menukaart in te vullen, of email / internet. Uw bestelling wordt meestal bezorgd tot in de keuken via een lokaal gezicht / bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst van zo’n 20 gerechten. Spreken we over vriesvers, dan is er een keus te maken uit 70+ blijvende menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er vaak een daghap, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, heel veel aanbieders komen u tegemoet met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Visschotel met wortel en gebakken aardappel of Klapstuk met hutspot. Zodoende krijgt iedereen geschikte warme maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw bezorger.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis nadat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door gebruik te maken van de unieke menukaart / lijst kan men direct en zonder moeite – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De opwarmmaaltijden worden vaak door uw eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers: 2 wekelijks. Bij vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd draagt bij aan uw energie en levenslust. Een warme maaltijd in de avond wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige bejaarden of hulpbehoevenden hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Hierdoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor thuishulp rondom koken en eten. U kunt denken aan thuishulp bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022). Heeft u een laag inkomen? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Goirle. De voorziening kan u veel voordeel brengen:

 • Gesubsidieerd eten bij een wijkrestaurant of eetpunt. Levering in alle wijken zoals Goirle-Centrum, Grobbendonck, De Groote Akkers, De Hoge Wal, Abcoven, Wildackers, ’t Ven, De Boschkens, De Hellen, De Nieuwe Erven, Hoogeind, Sportpark Van den Wildenberg, Bedrijventerrein Tijvoort, Verspreide huizen Goirle, Riel, Bedrijventerrein Riel, Sportpark De Krim, Verspriede huizen Riel.
 • Korting op kant-en-klaar maaltijden van een bedrijf waar een gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Goirle maaltijdbezorging.
 • Een vrijwilliger die helpt met het opwarmen van het eten. Middels www.goirle.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de opties in de gemeente (postcodegebied 5050, 5051, 5052, 5053).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente