Maaltijdservice Riel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Riel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Riel? Met behulp van deze pagina vergelijkt u moeiteloos verschillende bezorgdiensten die maaltijden thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of diepvriesmaaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: het kan allemaal. Nu al voor €4,95 per maaltijd. Genieten van Gehaktschotel, spinazie en aardappeltjes met mozzarella kaassaus en Rookworst met rijk gevulde erwtensoep? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Door middel van de maaltijdservice in Riel beschikt u over verse maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteGoirle
Netnummer013 (+3113)
Postcode5133
PrijsindicatieVanaf €5,69
Maaltijd suggestieZomerzuurkool met casselerrib

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten december 2021

Senioren maaltijdservice in Riel

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices die bezorgen in Riel. U kunt denken aan grote aanbieders als Maaltijdservice.nl en/of Ekomenu. Ook binnen de gemeente kan men kiezen voor allerlei leveranciers en wijkrestaurants. Elke aanbieder heeft zo een eigen menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Middels onze tool kunt u dus de organisaties snel en makkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het selecteren van een relevante maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo leuker en makkelijker. Twijfelt u nog? Ga dan eerst voor een extra betaalbaar proefpakket. Is er sprake van menu-voorkeuren zoals onder andere gluten- en lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Riel? Dat is niet erg! Een groot aantal maaltijden aan huis voor senioren zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Later wordt het eten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Om die reden blijven smaak en voedingswaarden ongeschonden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Weinig zout en vetten

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven zo erg lang goed. 10 weken lang eetbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is dus niet noodzakelijk.

 • Lang houdbaar
 • Porties ruim voldoende
 • Maaltijden uit alle keukens

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Riel. Een redding voor bijv. gehandicapten die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Het eten wordt warm bezorgd. Dikwijls afgehandeld door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Veel services voorzien in een nuttige boodschappenservice voor ouderen. Hierdoor bestelt men direct praktische of verse producten als halfvolle melk en bananen. Gewoonlijk zonder bezorgkosten door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Riel

Op zoek naar een oplossing voor voedzame diepvriesmaaltijd in Riel? Of houdt u juist van een wekelijkse bezorgde koelverse magnetronmaaltijden? Of neigt u meer naar een leverancier die zich focust op tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn flink wat mogelijkheden die mogelijk passen bij uw wensen en eventuele dieet. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Stamppot knolselderij met rucola en Stamppot spinazie a la creme. Onderstaand vindt u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Onze tip: begin met een proefpakket. Daarmee kunt u extra voordelig smaakvolle maaltijden met min. 200 gram groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uittesten. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt vaak bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er is meestal geen sprake van een vast lidmaatschap. Bekijk ook meer over Kant en klaar maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Slagerij LaurijssenHofstade 1a5131 ZKAlphen
Sint Franciscus – De VertoeverijKerkstraat 205126 GCGilze
Keurslager de JongRaadhuisstraat 255126 CKGilze
Slagerij MutsaersDoctor Kuyperlaan 1795142 TCWaalwijk
Actief ZorgIndustrieweg 485145 PWWaalwijk
Keurslager van VugtGrotestraat 1335151 BKDrunen
Lekker Gewoon Uit LoonGerlachusstraat 755175 AKLoon op Zand
Keurslagerij MartensOranjeplein 315175 BELoon op Zand
Keurslager SlendersSchapenmarkt 85211 ETs-Hertogenbosch
Beppie`s MaaltijdserviceMuntelstraat 35211 PTDen Bosch
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Riel voor ouderen lopen zeer uiteen. Het uiteindelijke tarief wordt gevormd door aspecten als de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd als Pulled pork zoete aardappelpuree in bonenmix is beschikbaar vanaf €6,05.
 • Diepvriesmaaltijd als Omelet, kaassaus, worteltjes, gebakken aardappelen kan je kopen vanaf €3,65.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Rundersaucijsje met vleesjus, stamppot witte kool met appel is beschikbaar vanaf €5,75.
Het eten kan uitgebreid worden. Bestel ook Gamjatang, extra groenten en een dessert als Yoghurt/perzik mousse als afsluiter. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan men een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Goirle. Meer hierover treft u op www.goirle.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Glutenvrije maaltijden.

Kerngegevens

 • Provincie: Noord-Brabant
 • Gemeente: Goirle
 • Netnummer: 013 (+3113)
 • Postcodegebied: 5133
 • Wijk: Goirle-Centrum

Maaltijd ideeën

 • Kibbeling met kruidendip
 • Kabeljauw in kruidensaus
 • Gemengde groenteschotel
 • Nasi Indisch rundvlees
 • Gepaneerde kipnuggets

Plaatsen in deze regio


Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Riel regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Achterhaal eerst wat voor kant-en-klaar maaltijd in lijn is met uw voedingspatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk professionele leveranciers en kies een geschikte. Let goed op het gerechten-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en recensies van andere klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De meeste maaltijdservices hebben een goedkoop of gratis proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met aantrekkelijke aanbieders.

 4. Maaltijden afnemen

  Was het proefpakket naar wens? Dan kan men dagelijks een nieuwe menulijst invullen. Doorgaans kan dit telefonisch, met behulp van de menulijst, of met de tablet. De kant-en-klaar maaltijden worden steeds vaker bezorgd tot in de keuken via een behulpzame bezorger in december 2021.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks keuzemenu met circa 30 gerechten. Als we het hebben over vriesvers kan men kiezen uit 90+ vaste menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er vaak een vast weekmenu. Soms is zelf samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijdservices hebben een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Denk aan Rundersaucijsje met vleesjus, gebakken aardappelen, spinazie à la crème of Vegetarische cordon bleu met vegetarische jus, aardappelpuree, gemengde groenten. Zo krijgt iedereen geschikte gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw leverancier.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd in het geval u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Middels de unieke menukaart / lijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of op papier – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de levering?

De verse maaltijden worden meestal door een regionale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij gerechten maaltijden 1 of 2 keer per week. Bij vriesverse maaltijden om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een goede maaltijd vormt het fundament van uw lichamelijke gezondheid. De warme maaltijd is daarbij van groot belang. Veel bejaarden of hulpbehoevenden lukt het niet om zelf hun potje te koken. Mede daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden hulp bij eten en drinken in huis. Het betreft een thuishulp voor boodschappen doen en koken. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO december 2021) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Riel. De ontvangen voorziening is een goede uitkomst voor:

 • Gesubsidieerde maaltijden bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Levering in alle wijken zoals Goirle-Centrum, Grobbendonck, De Groote Akkers, De Hoge Wal, Abcoven, Wildackers, ’t Ven, De Boschkens, De Hellen, De Nieuwe Erven, Hoogeind, Sportpark Van den Wildenberg, Bedrijventerrein Tijvoort, Verspreide huizen Goirle, Riel, Bedrijventerrein Riel, Sportpark De Krim, Verspriede huizen Riel.
 • Voordelige seniorenmaaltijden van een maaltijdservice waar de gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Riel maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het bereiden/eten van de maaltijd. Via www.goirle.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 5133).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan