Maaltijdservice Waalwijk

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Waalwijk voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Waalwijk? Door gebruik te maken van www.seniorenmaaltijd.nl treft u snel en simpel diverse aanbieders die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdservice, of vriesverse maaltijden die alleen maar even de magnetron in hoeven: er is veel mogelijk. Dit kan al vanaf €4,40 per maaltijd. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Kippendijrolletje met kippenjus. Groentestoverij amandel-rozijn. Gekookte aardappelen en Minestronesoep? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Dat hoeft niet erg te zijn! Dankzij de maaltijdservice in Waalwijk geniet u van vers bereidde gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteWaalwijk
Netnummer0416 (+31416)
Postcode5141
PrijsindicatieVanaf €6,99
Maaltijd suggestieGegrilde paprika

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Waalwijk

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices in en rondom Waalwijk. Neem bijv. belangrijke bezorgers als Thuisgekookt.nl en/of Vers Voor Thuis. Echter, ook heel lokaal bestaan er allerlei organisaties en slagerijen. Elke leverancier biedt een eigen manier van bereiding en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Via deze pagina kan u daarom de leveranciers eenvoudig naast elkaar bekijken. Het uitkiezen van een relevante leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo een beetje makkelijker. Twijfelt u nog? Start eens met eerst een proefpakket. Zijn er speciale voorkeuren zoals glutenvrije of andere warme dieetmaaltijden in Waalwijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Steeds meer bezorgmaaltijden aan huis zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, vol verse producten en veel groenten. In de volgende stap wordt het eten gekoeld en goed verpakt. Door dit proces blijven vitaminen en mineralen optimaal behouden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen ongezonde toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven zo erg lang goed. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Maandenlang te bewaren
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Waalwijk. Een prima oplossing voor bijv. gehandicapten die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Normaliter op touw gezet door een plaatselijk restaurant.

 • Warm thuisbezorgd
 • 100% vers
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Verschillende organisaties beschikken over een speciale boodschappenservice voor ouderen. Hierdoor koop men snel broodnodige boodschappen als brood en vleeswaren. Normaliter zonder extra kosten bezorgd met de maaltijden (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Alles aan huis bezorgd
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Waalwijk

Wilt u af en toe genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Waalwijk? Of neigt u meer naar echt 100% verse koelverse magnetronmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een leverancier die zich concentreert op tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden allerlei mogelijkheden die mogelijk passen bij uw eisen voedingspatroon. Op die manier kunt u weer genieten van Kipfilet met kippenjus. Bladspinazie. Gekookte aardappelen of Stamppot prei met roomkaas. Onderstaand tonen wij suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk van dienst kunnen zijn. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Daarmee kunt een voor een lage prijs smaakvolle maaltijden met min. 200 gram groenten en zonder conserveringsmiddelen keuren. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. De maaltijden worden doorgaans geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een doorlopende overeenkomst. Bekijk ook meer informatie over Van Smaak.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Slagerij LaurijssenHofstade 1a5131 ZKAlphen
Sint Franciscus – De VertoeverijKerkstraat 205126 GCGilze
Keurslager de JongRaadhuisstraat 255126 CKGilze
Slagerij MutsaersDoctor Kuyperlaan 1795142 TCWaalwijk
Actief ZorgIndustrieweg 485145 PWWaalwijk
Keurslager van VugtGrotestraat 1335151 BKDrunen
Lekker Gewoon Uit LoonGerlachusstraat 755175 AKLoon op Zand
Keurslagerij MartensOranjeplein 315175 BELoon op Zand
Keurslager SlendersSchapenmarkt 85211 ETs-Hertogenbosch
Beppie`s MaaltijdserviceMuntelstraat 35211 PTDen Bosch
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Waalwijk voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van bijvoorbeeld de aanbieder, herkomst ingrediënten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd zoals Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst is verkrijgbaar vanaf €5,4.
 • Een vriesverse maaltijd als Kip kerrie ananas met risotto kunt u al bestellen vanaf €4,35.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Varkenslapje in jus is beschikbaar vanaf €7,3.
Het eten kan uitgebreid worden. Bestel ook Burgersoep, een extra salade en een toetje als Aardbeien mousse om mee af te sluiten. Beschikt u niet over voldoende geld? Wellicht kunt u een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Waalwijk. Meer hierover kunt u vinden op www.waalwijk.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Maaltijdservice.nl.

Feiten

 • Provincie: Noord-Brabant
 • Gemeente: Waalwijk
 • (Net) nummer: 0416 (+31416)
 • Centrale postcode: 5141
 • Lokale wijk: Waalwijk

Maaltijden suggesties

 • Aardappelpannenkoeken
 • Gebonden mosterdsoep
 • Kipfilet in roomsaus
 • Jumping Jack Salmon
 • Runderlever in saus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Waalwijk regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Stel eerst vast wat voor type bezorgmaaltijd matcht met uw leefpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk aangesloten maaltijdservices en kies een geschikte. Let goed op het assortiment, keuze in bezorgdagen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  Het gros van de dienstverleners verstrekken een goedkoop of gratis proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met geschikte maaltijdservices.

 4. Maaltijden afnemen

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kunt u gemakkelijkeen nieuwe bestelling plaatsen. Meestal doet u dit door te bellen, met behulp van de menukaart, of via de iPad. De maaltijden voor senioren worden standaard aan huis gebracht via een behulpzame bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u gerechten kiezen op een lijst met pakweg 25 gerechten. Bij vriesvers is er een keus te maken uit 90+ vaste vaste gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan gebruikt men een speciaal dagmenu. Steeds vaker is zelf een maaltijd samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke leveranciers voorzien in een speciale categorie met dieetmaaltijden. Zoals bijv. Vegetarische burger, uiensaus, aardappelpuree, rode kool en Varkenslapje in jus. Zodoende zijn er voor alle ouderen seniorenmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw leverancier.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen als u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door middel van de unieke menukaart / lijst kunt u wekelijks zelf – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden worden vaak door een vaste bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse assortiment om de 4 dagen. Vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een goede maaltijd draagt bij aan uw lichamelijke gezondheid. Een dagelijkse warme maaltijd is heel belangrijk. Diverse senioren of invaliden hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Hierdoor zijn er een aantal vormen van hulp bij eten en drinken in huis. Dit heeft te maken met steun bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Waalwijk. De ontvangen subsidie biedt enkele voordelen:

 • Voordelig aanschuifen bij een concept als Open Tafel. Bezorging in onder andere Waalwijk, Sprang-Capelle, Waspik.
 • Voordelige thuismaaltijden van een bezorgdienst waar de gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Waalwijk maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Via www.waalwijk.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 5140, 5141, 5142, 5143, 5144, 5145, 5146).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente