Maaltijdservice s-Hertogenbosch

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in s-Hertogenbosch voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in s-Hertogenbosch? Middels deze website achterhaalt u overzichtelijk diverse bezorgdiensten die leveren in uw plaats. Warme gerechten, of kant-en-klaar maaltijden die u zelf moet opwarmen: het kan allemaal. Verkrijgbaar vanaf €5,20 per keer. Aanschuiven voor Varkens-groenteschotel of Kipfiletstukjes met kerriesaus, doperwten en witte rijst? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er kan meer dan u denkt! Met behulp van de maaltijdservice in s-Hertogenbosch krijgt u de lekkerste gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieNoord-Brabant
Gemeentes-Hertogenbosch
Netnummer073 (+3173)
Postcode5211
PrijsindicatieVanaf €6,87
Maaltijd suggestiePrei a la creme

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in s-Hertogenbosch

Er zijn nogal wat maaltijdservices die actief zijn in s-Hertogenbosch. Neem bijv. populaire maaltijdbezorgers als Kantenklaarmaaltijden.nl of Handgraaf maaltijden. Maar ook op regionaal niveau ontstaan er prima organisaties en zorginstellingen. Elke partij heeft weer een eigen menu en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door middel van onze tool kunt u derhalve de bezorgdiensten overzichtelijk naast elkaar bekijken. Een keuze maken voor een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook wat minder gecompliceerd. Zijn er nog twijfels? Start eens met eerst een proefpakket. Heeft u menu-voorkeuren zoals bijv. gluten- en lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in s-Hertogenbosch? Ook dan bent u welkom! Nogal wat maaltijden aan huis voor bejaarden worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd verse producten. Vervolgens worden deze maaltijden gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Daardoor blijven vitaminen en mineralen ongeschonden. Het is 1 week houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak en gezonde vitaminen gaan zo niet verloren. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week een bezorging hoef je niet te doen.

 • Lang houdbaar
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in s-Hertogenbosch. Vaak toegepast door bijv. gehandicapten waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Het eten wordt warm bezorgd. Normaal afgehandeld door een plaatselijk restaurant.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

De meeste leveranciers bieden ook een handige boodschappenservice voor ouderen. Zodoende koop men direct broodnodige boodschappen als volle melk of falafel burger. In de regel zonder extra kosten bezorgd wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Tot in de keuken geleverd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in s-Hertogenbosch

Wilt u af en toe genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in s-Hertogenbosch? Of bent u meer op zoek naar gezonde en lekkere koelverse opwarmmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een leverancier die zich concentreert op tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden een hoop mogelijkheden die mogelijk voldoen aan uw voorkeuren en menu voorkeuren. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Kalfssaucijsjes in specerijenjus. Witlof à la crème. Gekookte aardappelen of Witlofschotel, ham, kaassaus, aardappelpuree. Op seniorenmaaltijd.nl vindt u suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Op die manier kunt u extra voordelig voedzame maaltijden gemaakt met verse producten en weinig vet, zout of andere toevoegingen uittesten. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden vaak geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er is meestal geen sprake van een doorlopende afneemverplichting. Bekijk ook meer informatie over Diepvriesmaaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager SlendersSchapenmarkt 85211 ETs-Hertogenbosch
Keurslagerij MartensOranjeplein 315175 BELoon op Zand
Lekker Gewoon Uit LoonGerlachusstraat 755175 AKLoon op Zand
Beppie`s MaaltijdserviceMuntelstraat 35211 PTDen Bosch
Van Neynsel De GrevelingenGrevelingen 665215 ES‘s-Hertogenbosch
Van Neynsel EemwijkEemweg 1145215 HR‘s-Hertogenbosch
Keurslagerij VerhoevenHelftheuvelpassage 2325224 APDen Bosch
Slagerij van OerleLokerenpassage 1165235 KSs-Hertogenbosch
Lisette KooktStriensestraat 315241 AWRosmalen
Keurslager HolMercuriusplein 625258 AXBerlicum
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in s-Hertogenbosch voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die u betaalt is afhankelijk van aspecten als de aanbieder, het type gerecht en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd zoals Penne pesto, kip, groene groenten kunt u al laten bezorgen vanaf €5,5.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Stoofpotje, andijvie à la crème, aardappelpuree is verkrijgbaar vanaf €3,85.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Quinoa met gra­naat­ap­pel & avo­ca­do bestelt u vanaf €6,15.
De maaltijden kan men aanvullen met onder andere Aardappelsoep, een extra salade en om het compleet te maken Sundae om het af te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Wellicht kunt u een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente s-Hertogenbosch. Meer informatie is beschikbaar op www.s-hertogenbosch.nl. Bekijk ook meer informatie over Glutenvrije maaltijden.

Belangrijke info

Tips voor maaltijden

 • Donkey Kicks Chicken
 • Varkenslapjes in jus
 • Gestoofde spitskool
 • Andijvie a la creme
 • Gebakken krieltjes

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in s-Hertogenbosch bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Check als eerst wat voor categorie opwarmmaaltijd rijmt met uw wensenlijstje. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk aangeraden bezorgservices en bekijk de beschikbaarheid. Let goed op het aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De populaire verstrekkers stunten met een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Op basis daarvan kunt u op een prettige manier kennismaken met gespecialiseerde maaltijdservices.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was het proefpakket naar wens? Dan kan men direct nog een bestelling doen. Dikwijls doet u dit telefonisch, met behulp van de menukaart, of met de tablet. De magnetronmaaltijden worden steeds vaker bezorgd middels een persoonlijke bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan profiteert u van een menukaart met circa 25 gerechten. Spreken we over vriesvers, dan is er een keus te maken uit 70+ vaste maaltijden. Rondom tafeltje dekje kiest u voor een speciaal dagmenu. Bij sommige aanbieders is vers op maat ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, steeds meer dienstverleners komen u tegemoet met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Bijvoorbeeld Chili con carne of Draadjesvlees in rode wijnsaus. Op die manier krijgt iedereen geschikte seniorenmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw bezorger.

Is er een minimale afname?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis indien men deze ook zelf besteld heeft. Door middel van de unieke menukaart / lijst kunt u snel en simpel – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden meestal door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse assortiment wekelijks. In het geval van vriesvers: maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een goede maaltijd stimuleert een vitaal en energiek lichaam. Een verse warme maaltijd is daarbij een voorwaarde. Sommige bejaarden of gehandicapten kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Hierdoor onderscheiden we een aantal vormen van hulp bij eten en drinken. Het gaat om ondersteuning bij koken, eten en opruimen. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening s-Hertogenbosch. De beschikbare voorziening is een goede uitkomst voor:

 • Lagere prijzen bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Levering in alle wijken zoals Binnenstad, Zuidoost, Graafsepoort, Muntel / Vliert, Rosmalen-Zuid, Rosmalen-Noord, De Groote Wielen, Empel, Noord, Maaspoort, Est, Engelen, Nuland, Vinkel.
 • Goedkope thuismaaltijden van een bedrijf waar een gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje s-Hertogenbosch maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het toedienen van drinken en eten. Via www.s-hertogenbosch.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 5200, 5201, 5202, 5203, 5211, 5212, 5213, 5215, 5216, 5221, 5222, 5223, 5224, 5231, 5232, 5233, 5234, 5235, 5236, 5237, 5246).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente