Maaltijdservice Heusden

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Heusden voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Heusden? Dankzij onze vergelijker achterhaalt u supersnel diverse aanbieders die bij u thuisbezorgen. Warme gerechten, of een magnetronmaaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: dat kunt u zelf beslissen. Verkrijgbaar vanaf €3,75 per maal. Flink uitpakken met Snijbonen of Ajam pangang, nasi goreng? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er is een oplossing! Door de maaltijdservice in Heusden beschikt u over vers bereidde gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteHeusden
Netnummer073 (+3173)
Postcode5251
PrijsindicatieVanaf €6,72
Maaltijd suggestieAspergesoep vg

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Heusden

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices in de omgeving van Heusden. Neem bijv. interessante aanbieders als Vers aan tafel of Smakelijk Thuys. Ook in deze plaats zelf bestaan er verschillende aanbieders en zorginstellingen. Iedere service onderscheidt zich door zijn eigen productaanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Aan de hand van deze pagina kan u daardoor de bezorgers overzichtelijk naast elkaar bekijken. Het uitzoeken van een goede service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan een stuk gemakkelijker. Zijn er meerdere opties? Bestel dan een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er allergieën of dieetwensen zoals bijvoorbeeld kaliumbeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Heusden? Ook dan bent u welkom! Een aanzienlijk deel van de bezorgmaaltijden aan huis passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met uitsluitend verse groenten. In de volgende stap wordt het eten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Zo blijven geur, kleur en smaak in topconditie. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen pakjes en zakjes

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak, geur en mineralen gaan zo niet verloren. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Maaltijden uit alle keukens

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Heusden. Perfect voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Doorgaans geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Een aantal leveranciers hebben ook een nuttige boodschappenservice voor hulpbehoevenden. Zodoende krijgt men direct belangrijke boodschappen als komijnekaas of paté. Normaliter kosteloos bezorgd tot in de keuken (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Alles aan huis bezorgd
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Heusden

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Heusden? Of geeft u de voorkeur aan vers bereidde koelverse maaltijden voor ouderen? Of geeft u de voorkeur aan een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit een hoop magnetronmaaltijden die mogelijk rijmen met uw voorkeuren en mogelijke diëten. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Jachtschotel, rode kool, aardappelpuree of Shoarma met zuurkool. Verderop bekijkt u verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Op deze manier kunt u heel voordelig voedzame maaltijden gemaakt met verse producten en weinig kunstmatige toevoegingen uitproberen. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden vaak geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Zij werken meestal vaak niet met een doorlopende overeenkomst. Bekijk ook meer informatie over Vers aan tafel.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Lisette KooktStriensestraat 315241 AWRosmalen
Slagerij van OerleLokerenpassage 1165235 KSs-Hertogenbosch
Keurslagerij VerhoevenHelftheuvelpassage 2325224 APDen Bosch
Keurslager HolMercuriusplein 625258 AXBerlicum
Ton KantersRaadhuisstraat 3F5261 EHVught
Slagerij JacobsMoleneindplein 1165262 CMVught
Stichting VughterstedeMolenrijnselaan 485262 TNVught
Keurslager CooijmansNieuwstraat 735271 ACSint-Michielsgestel
Maaltijdservice SchuurmansBramerslandstraat 15275 HEDen Dungen
Zorggroep Elde MaasduinenPostbus 745280 ABBoxtel
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Heusden voor ouderen wijken nogal af. De prijs die wordt gerekend komt tot stand door onderdelen als de organisatie, de grootte van de keuken, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd als Varkensfilet in jus met koolraap wordt al bezorgd vanaf €6,1.
 • Diepvriesmaaltijd als Stamppot koolraap met appel is verkrijgbaar vanaf €4,15.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Omelet in champignonsaus is beschikbaar vanaf €6,8.
De gerechten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Goulashsoep, iets te drinken en iets lichts zoals Patbingsu als nagerecht. Beschikt u niet over voldoende geld? Dan kunt u mogelijk de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Heusden. Meer details leest u op www.heusden.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Mealhero.

Feiten

 • Provincie: Noord-Brabant
 • Gemeente: Heusden
 • (Regio) nummer: 073 (+3173)
 • Centrale postcode: 5251
 • Wijk: Drunen

Maaltijden tips

 • Aspergesoep met zalm
 • Verse waldorfsalade
 • Spaghetti bolognese
 • Geglaceerde wortel
 • Flensjes met fruit

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Heusden aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Bedenk eerst wat voor ouderenmaaltijd in overeenkomst is met uw voedingspatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de beschikbare aanbieders en kies een geschikte. Achterhaal altijd eerst het soort gerechten, de bestel en bezorgopties, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De professionele maaltijd-verzorgers hebben een scherp geprijsd proefpakket. Denk dan aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zodoende kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met voordelige services.

 4. Wekelijks bestellen

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kan men gemakkelijkweer nieuwe gerechten bestellen. Vaak kan dat door even te bellen, door gerechten in te vullen, of online. De maaltijden voor senioren worden niet zelden bezorgd middels een regionale bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met ongeveer 15 maaltijden. In het aanbod van vriesvers hebt u de keuze uit 90+ vaste vaste gerechten. Bij tafeltje dekje kiest u voor een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In sommige gevallen is vers op maat ook mogelijk.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijdservices hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. ZoalsAspergeragout met mini krieltjes met peterselie en Gehakt in kappertjessaus. Zo kan iedereen gebruik maken van seniorenmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw bezorger.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats als u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door middel van de menulijsten kan men eenvoudig – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De magnetronmaaltijden worden gewoonlijk door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse assortiment elke 3/4 dagen. Bij vriesverse gerechten 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd vormt de basis voor uw algehele gesteldheid. Een uitgebalanceerde warme maaltijd is daarbij van groot belang. Sommige senioren of mensen met een beperking lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Hierom zijn er een aantal vormen van hulp bij eten en drinken. U kunt denken aan ondersteuning bij eten bereiding, opdienen en afruimen. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Heusden. De regeling kan u veel voordeel brengen:

 • Voordelig aanschuifen via een cafe of lokale eetgelegenheid. Netjes bezorgd in o.a. Drunen, Elshout, Haarsteeg, Nieuwkuijk, Vlijmen, Doeveren, Hedikthuizen, Heesbeen, Herpt, Heusden, Oudheusden.
 • Korting op kant-en-klaar maaltijden van een bedrijf waar de gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Heusden maaltijdbezorging.
 • Iemand die bij u thuis helpt met het eten. Middels www.heusden.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 5250, 5251, 5252).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente