Maaltijdservice Vught

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Vught voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Vught? D.m.v. seniorenmaaltijd.nl bekijkt u gemakkelijk verschillende organisaties die aan huis leveren. Maaltijden warm bezorgd, of opwarmmaaltijden die een paar minuten in de magnetron gaan: u kunt alle kanten op. Dit kan al vanaf €4,25. Aan tafel voor Gehaktbal, satésaus, sperziebonen, geb. aardappelen of Knoflookgarnalen? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Middels de maaltijdservice in Vught ontvangt u gezonde gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteVught
Netnummer073 (+3173)
Postcode5261
PrijsindicatieVanaf €6,97
Maaltijd suggestieGekruide speklap

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten september 2023

Senioren maaltijdservice in Vught

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices in en rondom Vught. Neem grote services als Thuisgekookt.nl of Vers Voor Thuis. Echter, ook heel lokaal bestaan er uitstekende leveranciers en vrijwilligersorganisaties. Elke organisatie wordt gekenmerkt door zijn eigen keuken en voorwaarden. Door middel van onze vergelijker kan u de organisaties snel en makkelijk tegen elkaar afzetten. Het uitkiezen van de beste bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier een beetje makkelijker. Zijn er meerdere opties? Bestel dan een extra betaalbaar proefpakket. Zijn er bepaalde wensen als zoutarme of andere warme dieetmaaltijden in Vught? Er is gelukkig een alternatief. Meer en meer maaltijden aan huis voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd verse producten. Hierna wordt het gerecht direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Zo blijven vitaminen en mineralen ongedeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Met verse producten bereid
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct middels de shock-freeze procedure ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven in goede conditie. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen hoef je niet te doen.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Gezond en lekker
 • Veel verschillende menu’s

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Vught. Ideaal voor bijv. chronisch zieken die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Meestal geregeld via een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Verschillende bezorgers faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappenservice voor chronisch zieken. Hierdoor bestelt men snel belangrijke boodschappen als huishoudelijke artikelen of oude kaas. Normaliter zonder bezorgkosten op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Op een vast moment in de week
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Vught

Op zoek naar een oplossing voor handige diepvriesmaaltijd in Vught? Of neigt u meer naar een wekelijkse bezorgde koelverse thuismaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een instelling met expertise op het gebied van tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? Er is de keuze uit veel verschillende bezorgmaaltijden die mogelijk voldoen aan uw situatie en diëten/allergieën. Geniet onbezorgd van maaltijden als Kippensoep met vermicelli en Stamppot Zuurkool met appel. Verderop ziet u een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Onze tip: begin met een proefpakket. Op die manier kunt een voor een lage prijs voedzame maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en zonder conserveringsmiddelen keuren. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt vaak geleverd door een persoonlijke bezorger. Zij werken meestal vaak niet met een doorlopende afneemverplichting. Bekijk ook meer informatie over Diepvriesman.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Ton KantersRaadhuisstraat 3F5261 EHVught
Keurslager HolMercuriusplein 625258 AXBerlicum
Lisette KooktStriensestraat 315241 AWRosmalen
Slagerij JacobsMoleneindplein 1165262 CMVught
Stichting VughterstedeMolenrijnselaan 485262 TNVught
Keurslager CooijmansNieuwstraat 735271 ACSint-Michielsgestel
Maaltijdservice SchuurmansBramerslandstraat 15275 HEDen Dungen
Zorggroep Elde MaasduinenPostbus 745280 ABBoxtel
Keurslagerij OosterhofOosterhof 45283 BVBoxtel
SPAR KuijpersLooiershof 405296 NSEsch
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Vught voor ouderen wijken nogal af. Het tarief voor een maaltijd komt tot stand door factoren als de organisatie, het aantal verwerkte maaltijden, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd zoals Kabeljauw in kruidensaus wordt al bezorgd vanaf €4,75.
 • Diepvriesmaaltijd als Omelet, kaassaus, worteltjes, gebakken aardappelen is er al voor €5,1.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Kaaskroketjes kunt u al bestellen vanaf €5,7.
Het eten is vaak uit te breiden met o.a. Witte tomatensoep, een stukje fruit en een dessert als Karnemelkse bloempap als nagerecht. Heeft u een laag inkomen? Doorgaans kunt u de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Vught. Overige informatie kan u lezen op www.vught.nl. Lees ook verder over Apetito.

Feiten

 • Provincie: Noord-Brabant
 • Gemeente: Vught
 • Netnummer: 073 (+3173)
 • Postcode: 5261
 • Populaire wijk: Vught

Suggesties van maaltijden

 • Vier-groentenstamppot
 • Donkey Kicks Chicken
 • Draadjesvlees in jus
 • Gestoofde spitskool
 • Ribkarbonade in jus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Vught aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Onderzoek allereerst welk type thuismaaltijd in lijn is met uw leefpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden leveranciers

  Vergelijk de gespecialiseerde aanbieders en selecteer er een. Achterhaal altijd eerst de voedingswaarden, de wijze van bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  De meeste verstrekkers stunten met een spotgoedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met professionele leveranciers.

 4. Elke week een levering

  Was het proefpakket naar wens? Dat is fijn, nu kan men gemakkelijkeen nieuwe menulijst invullen. Bij veel aanbieders kan dit per telefoon, door de menukaart in te vullen, of email / internet. De (warme) maaltijden wordt doorgaans bezorgd tot in de keuken via een behulpzame bezorger in september 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met plusminus 15 gerechten. Bij vriesvers is er een keus te maken uit 70+ blijvende maaltijden. Bij tafeltje dekje treft men een vast weekmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw bord samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijdservices hanteren een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Gewokte spinazie en Babi ketjap, mihoen goreng. Op die manier kan iedereen gebruik maken van seniorenmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw bezorger.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd nadat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Aan de hand van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of op papier – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De opwarmmaaltijden worden gewoonlijk door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week bezorgd. In het geval van koelvers: om de 4 dagen. Het vriesverse assortiment 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten heeft invloed op uw vitaliteit en gezondheid. Een verse warme maaltijd wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel bejaarden of mensen met een beperking kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Mede daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp bij koken of regelen van maaltijden. Bijvoorbeeld thuishulp bij eten bereiding, opdienen en afruimen. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO september 2023) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Vught. Deze tegemoetkoming heeft als voordeel:

 • Voordelig aanschuifen via een wooninstelling of restaurant. Bezorging in onder meer Vught, Vught-Zuid, Cromvoirt.
 • Goedkope thuismaaltijden van een bezorgdienst waar de gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Vught maaltijdbezorging.
 • Iemand die u eraan herinnerd dat het tijd is voor de maaltijd. Op www.vught.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 5260, 5261, 5262, 5263, 5264, 5266, 5268).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente