Maaltijdservice Oss

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Oss voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over verse maaltijden aan huis voor ouderen in Oss? Dankzij seniorenmaaltijd.nl achterhaalt u overzichtelijk verschillende organisaties die maaltijden thuisbezorgen. Warme gerechten, of koelverse gerechten die alleen maar even de magnetron in hoeven: u bepaalt het helemaal zelf. Dit kan al vanaf €4,40 per maal. Aan tafel voor Vegetarische balletjes in satésaus, nasi goreng en Spaghetti, tonijn, kappertjes? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er is gelukkig een alternatief. Via de maaltijdservice in Oss krijgt u ambachtelijke maaltijden, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieGroningen
GemeenteOss
Netnummer0412 (+31412)
Postcode5341
PrijsindicatieVanaf €5,99
Maaltijd suggestieKipfilet in Provencaalse tomatensaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Oss

Er zijn nogal wat maaltijdservices in en rondom Oss. Bijvoorbeeld grote partijen als Diepvriesman of Budget meals. Maar ook in de buurt zien we uitstekende aanbieders en vrijwilligersorganisaties. Iedere leverancier heeft weer z’n eigen type maaltijd en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door gebruik te maken van deze pagina kan u de services overzichtelijk tegen elkaar afzetten. Een keuze maken voor de beste aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor een stuk gemakkelijker. Zijn er nog twijfels? Bestel dan eerst een proefpakket. Bestaan er specifieke wensen als gluten- en lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Oss? Dat is niet erg! Een groot aantal thuismaaltijden voor ouderen worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Hierna wordt het gerecht gekoeld naar onder 5⁰C. Door deze handeling blijven vitaminen en mineralen intact. Het is 1 week houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo erg lang goed. Weken lang goed te houden. Wekelijks een bezorger aan huis is dus niet noodzakelijk.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • NL en buitenlandse keuken

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Oss. Perfect voor bijv. gehandicapten die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Normaliter georganiseerd door een meer lokale partij.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Een aantal bedrijven beschikken over een handige boodschappenservice voor gehandicapten. Op die manier bestelt men eenvoudig de boodschappen zoals leverworst of stroopwafels. Dikwijls gratis mee bezorgd met de maaltijden (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Oss

Wilt u af en toe genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Oss? Of geeft u de voorkeur aan een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor senioren? Of geeft u de voorkeur aan een service die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit velerlei bezorgmaaltijden die mogelijk rijmen met uw wensenlijstje en eventuele voedingsvoorschrift. Op die manier kunt u weer genieten van Zalmfilet, dillesaus, Parijse worteltjes, aardappelpuree en Kalfssaucijsjes in specerijenjus. Witlof à la crème. Gekookte aardappelen. Op deze pagina treft u een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Met deze proefbox kunt u tegen een zeer scherpe prijs de lekkerste maaltijden gemaakt met verse producten en weinig kunstmatige toevoegingen proeven. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden vaak geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Aanbieders werken meestal niet met een vast contract. Op deze website leest u ook meer over Dieetmaaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Carciofi CateringDe Geerden 245334 LEVelddriel
KBO MaasdrielBernhardstraat 25331 TAKerkdriel
BuurtzorgIndustrieweg 12 A5324 JXAmmerzoden
Keurslager PetersSterrebos 35344 ALOss
BuurtzorgJohn Fitzgerald Kennedybaan 985345 HSOss
BrabantZorg – LooveltSaturnusstraat 2805345 LHOss
ONS WelzijnSchadewijkstraat 65348 BCOss
BrabantZorg – De WilberthofDen Dries 15351 DZBerghem
BrabantZorg – MaaszichtPrinsenstal 25361 GKGrave
Welzijn Ouderen GraveRogstraat 225361 GRGrave
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Oss voor ouderen zijn erg wisselend. Het uiteindelijke tarief wordt gevormd door elementen als de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd als Pastaschotel: kip met broccoli vindt u vaak al vanaf €5,7.
 • Diepvriesmaaltijd als Runderlapje, stoofperen, aardappelpuree, bieslook is er al voor €5,3.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Sperziebonen is beschikbaar vanaf €6,35.
Het diner is vaak uit te breiden met o.a. Fasolada, een extra salade en iets fris zoals Banana split als afsluiter. Is uw budget niet toereikend? Doorgaans kunt u maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Oss. Aanvullende info bekijkt u op www.oss.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Van Smaak.

Kerngegevens

 • Provincie: Groningen
 • Gemeente: Oss
 • (Net) nummer: 0412 (+31412)
 • Hoofdpostcode: 5341
 • Populaire wijk: Centrum

Maaltijden suggesties

 • Nasi babi ketjap
 • Rundvlees in jus
 • Wrap kip madras
 • Macaronischotel
 • Slavink in jus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Oss aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Onderzoek allereerst welke vorm van een bezorgmaaltijd in lijn is met uw gesteldheid. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden aanbieders

  Vergelijk aangeraden maaltijdvoorzieningen en kies er een. Achterhaal altijd eerst het type maaltijden, de wijze van bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Bestel het proefpakket

  De belangrijkste maaltijd-verzorgers bieden een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Op basis daarvan kunt u op een prettige manier kennismaken met geschikte aanbieders.

 4. Maaltijden afnemen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dan kunt u snel en simpel een nieuwe bestelling plaatsen. Vaak doet u dit via telefoon, door de menukaart in te vullen, of via de website. De maaltijden voor senioren worden veelal thuisbezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met pakweg 20 gerechten. Bij vriesvers kan men kiezen uit 75 – 125 vaste vaste gerechten. Bij de tafeltje dekje service kiest u voor een vast weekmenu. Meer en meer is vers op maat ook een optie.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Praktisch alle services hanteren een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als bijv. Kipfilet mosterdsaus of Varkenssaucijsje met mosterdjus, gebakken aardappelen, bloemkool. Zodoende kan iedereen gebruik maken van opwarmmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd indien men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Aan de hand van een speciale menukaart kunt u snel en simpel – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten inkopen.

Hoe werken de leveringen?

De menu’s worden gewoonlijk door een regionale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Het koelverse aanbod om de 4 dagen. Het vriesverse aanbod elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd stimuleert uw algehele gesteldheid. De warme maaltijd is essentieel. Veel senioren of invaliden kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden hulp rondom de maaltijd. We hebben het over steun bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022). Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Oss. Zo’n tegemoetkoming is een goede uitkomst voor:

 • Gesubsidieerde maaltijden bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Bezorging in onder meer Centrum, Schadewijk, Industrieterreinen-Zuid, Oss-Zuid, Krinkelhoek, Industrieterreinen-Noord, Ruwaard, Ussen, Buitengebied-Noord, Buitengebied-Zuid, Berghem, Haren, Macharen, Megen, Ravenstein, Herpen, Overlangel, Deursen en Dennenburg, Lith, Lithoijen, Oijen, Maren – Kessel, Geffen.
 • Voordelige kant-en-klaar maaltijden van een bezorgdienst waar de gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Oss maaltijdbezorging.
 • Klaarzetten, aanreiken en toedienen van voeding. Via www.oss.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de opties in de gemeente (postcodegebied 5340, 5341, 5342, 5343, 5344, 5345, 5346, 5347, 5348, 5349).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente