Maaltijdservice Zaltbommel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Zaltbommel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Zaltbommel? Dankzij deze pagina ontdekt u snel en simpel verschillende bedrijven die maaltijden thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of diepvriesmaaltijden die nog even in de magnetron moeten: u kunt alle kanten op. Verkrijgbaar vanaf €4,15 per keer. Ouderwets genieten van Asperge beenham schotel en Kip, worteltjes, aardappelpuree? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er is een oplossing! D.m.v. de maaltijdservice in Zaltbommel profiteert u van gezonde maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieGelderland
GemeenteZaltbommel
Netnummer0418 (+31418)
Postcode5301
PrijsindicatieVanaf €5,84
Maaltijd suggestieGepaneerdeschnitzel

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2022

Senioren maaltijdservice in Zaltbommel

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices in de buurt van Zaltbommel. U kunt denken aan populaire bedrijven als Thuisgekookt.nl en/of HelloFresh. Ook in de gemeente zelf zijn er verscheidene leveranciers en zorginstellingen. Elk bedrijf heeft zo een eigen assortiment en voorwaarden. Door gebruik te maken van deze pagina kan u de services overzichtelijk naast elkaar zetten. De keuze maken voor de best passende verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier een beetje makkelijker. Moeite met kiezen? Kijk dan eerst naar een betaalbaar proefpakket. Zijn er in uw geval menu-voorkeuren als onder andere vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Zaltbommel? Geen probleem! Nogal wat thuismaaltijden voor ouderen zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met 100% verse ingrediënten. Daarna worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Daardoor blijven voedingsstoffen en smaak intact. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Structuur en smaak blijven optimaal behouden. 10 weken lang eetbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen hoef je niet te doen.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Uitgebreid assortiment

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Zaltbommel. Een goede vervanger voor bijv. chronisch zieken waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In veel gevallen geregeld via een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Diverse organisaties hebben daarnaast een extra boodschappenservice voor gehandicapten. Zo krijgt men eenvoudig praktische of verse producten als halfvolle melk of leverpastei. Meestal zonder bezorgkosten door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Uitgebreid assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Zaltbommel

Op zoek naar een oplossing voor gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Zaltbommel? Of bent u meer op zoek naar vers bereidde koelverse seniorenmaaltijden? Of wenst u juist een organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit relatief veel thuismaaltijden die mogelijk matchen met uw wensenlijstje en eetpatroon. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Zomerzuurkool met casselerrib of Stamppot Witlof met gehakt. Onderstaand treft u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook terecht kunt. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Met deze proefbox kunt een voor een lage prijs de lekkerste maaltijden met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. Uw bestelling wordt vaak bezorgd door uw eigen bezorger. U zit meestal niet vast aan een abonnement. Lees ook verder over: Koelvers maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Kim’s KitchenOmhoeken 15301 BDZaltbommel
Keurslager BeerensBarrierweg 75298 AALiempde
SPAR KuijpersLooiershof 405296 NSEsch
BuurtzorgWielkamp 25301 DBZaltbommel
Het EetpuntJohan van Oldenbarneveldtstraat 25301 GXZaltbommel
Slagerij de VriesFiep Westendorpplein 145301 PAZaltbommel
Keurslager de VriesMolenkamp 25306 GMBrakel
Bommelerwaard – De RidderzaalRidderhof 15311 CMGameren
BuurtzorgIndustrieweg 12 A5324 JXAmmerzoden
KBO MaasdrielBernhardstraat 25331 TAKerkdriel
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Zaltbommel voor ouderen lopen zeer uiteen. Het tarief voor een maaltijd wordt gevormd door onderdelen als de maaltijdservice, het productieproces, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd als Pulled pork zoete aardappelpuree in bonenmix is er al vanaf €6,25.
 • Een vriesverse maaltijd als Quinoa met gra­naat­ap­pel & avo­ca­do kunt u al laten bezorgen vanaf €5,1.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Lekkerbekje met tomatensaus en rijst-groenteschotel kunt u al bestellen vanaf €7,5.
De gerechten kan uitgebreid worden. Bestel ook Borsjtsj, iets te drinken en om het compleet te maken Kaas om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Vanzelfsprekend kan men maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Zaltbommel. Meer informatie treft u op www.zaltbommel.nl. Op deze website leest u ook meer over Lactosevrije maaltijden.

Stats & Facts

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Zaltbommel
 • Netnummer: 0418 (+31418)
 • Hoofdpostcode: 5301
 • Lokale wijk: Zaltbommel

Maaltijden suggesties

 • Zalm in roomsaus
 • Penne carbonara
 • Een pizza hawai
 • Aspergesoep vg
 • Kreeftensoep

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Zaltbommel regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Achterhaal eerst welk soort seniorenmaaltijd in overeenkomst is met uw omstandigheden. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk populaire maaltijdvoorzieningen en geef de voorkeur door. Kijk goed na het soort gerechten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Probeer het proefpakket

  De grote leveranciers geven een goedkoop of gratis proefpakket. Denk dan aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zo kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met aantrekkelijke leveranciers.

 4. Vaste levermomenten

  Beviel het proefpakket? Mooi, dan kan men zonder problemen een nieuwe bestelling plaatsen. In veel gevallen is dat mogelijk telefonisch, door gerechten in te vullen, of email / internet. De seniorenmaaltijden worden veelal aan huis gebracht via een vertrouwde bezorger in juli 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks keuzemenu van zo’n 25 menu’s. Spreken we over vriesvers, dan hebt u de keuze uit 75 – 125 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij de tafeltje dekje service heeft u te maken met één maaltijd per dag. Meer en meer is zelf uw menu samenstellen ook mogelijk.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Praktisch alle leveranciers gebruiken een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. ZoalsLekkerbekje met tomatensaus en rijst-groenteschotel of Zomerzuurkool met casselerrib en ananas. Handig, want zo krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats als u een bestelling heeft doorgegeven. Middels de standaard bestellijst kan men direct en zonder moeite – op meerdere manieren – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De gerechten worden in de meeste gevallen door een vaste bezorgdienst iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers spreken we van om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd is cruciaal voor een vitaal en energiek lichaam. Een verse warme maaltijd is daarbij van groot belang. Veel bejaarden of invaliden kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Hierdoor zijn er verschillende vormen van hulp bij eten en drinken in huis. U kunt denken aan ondersteuning bij boodschappen doen en koken. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2022), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Zaltbommel. Deze subsidie biedt enkele voordelen:

 • Gesubsidieerde gerechten via een cafe of lokale eetgelegenheid. Inclusief levering in de wijken Zaltbommel, Brakel, Kerkwijk, Nederhemert.
 • Goedkope kant-en-klaar maaltijden van een bezorgdienst waar uw gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Zaltbommel maaltijdbezorging.
 • Iemand die u eraan herinnerd dat het tijd is voor de maaltijd. Op www.zaltbommel.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 5300, 5301, 5302).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente