Maaltijdservice Katwijk

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Katwijk voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Katwijk? Via seniorenmaaltijd.nl achterhaalt u moeiteloos verschillende services in uw regio. Maaltijden warm bezorgd, of vriesverse maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: het kan allemaal. Verkrijgbaar vanaf €5,40 per maal. Flink uitpakken met Babi ketjap, mihoen goreng en Chili sin carne? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er is gelukkig een alternatief. Door de maaltijdservice in Katwijk ontvangt u voedzame maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteCuijk
Netnummer0485 (+31485)
Postcode5433
PrijsindicatieVanaf €6,46
Maaltijd suggestieLekkerbekje

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juni 2023

Senioren maaltijdservice in Katwijk

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices in de omgeving van Katwijk. U kunt denken aan populaire maaltijdbezorgers als Uitgekookt of Handgraaf maaltijden. Maar ook lokaal kunt u terecht bij tal van organisaties en restaurants. Elke leverancier hanteert z’n eigen aanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Met behulp van deze website kunt u de services eenvoudig op een aantal punten vergelijken. Het uitkiezen van de best passende service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan ook wat aangenamer. Eerst kijken of het wat is? Ga dan eerst voor een goedkoop proefpakket. Zijn er menu-voorkeuren zoals o.a. vegetarische of andere warme dieetmaaltijden in Katwijk? Er is een oplossing! Erg veel thuismaaltijden voor ouderen worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Hierna worden ze direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Zo blijven smaak en voedingswaarden beschermd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven in goede conditie. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis is dus niet noodzakelijk.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Porties ruim voldoende
 • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Katwijk. Een goede vervanger voor bijv. ouderendie de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In de regel gedaan door lokale vrijwilligers.

 • Warm thuisbezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Verscheidenebezorgers bieden ook een nuttige boodschappenservice voor ouderen. Daarmee krijgt men direct broodnodige boodschappen als karnemelk of magere kwark. In algemene zin zonder bezorgkosten op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Katwijk

Wilt u af en toe genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Katwijk? Of prefereert u een wekelijkse bezorgde koelverse magnetronmaaltijden? Of wenst u juist een aanbieder die actief is op het gebied van tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? Er zijn meerdere magnetronmaaltijden die mogelijk passen bij uw situatie en diëten/allergieën. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Groenteburger, prei, aardappelen of Forel met venkel. Onderstaand tonen wij bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk van dienst kunnen zijn. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Met zo’n proefbox kunt u heel voordelig ambachtelijke maaltijden met veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen uittesten. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt vaak bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een doorlopende overeenkomst. Bekijk ook meer informatie over Tafeltje Dekje.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
RegiomealKardinaalsmuts 1685432 AGCuijk
Lekker Bezig ThuisbezorgdWeldaad 9a5431 SMCuijk
Keurslager HermanussenMaasburg 15431 BRCuijk
SPAR BoereLietingsestraat 8A5441 ASOeffelt
SPAR Haps van DuurenRaadhuisplein 45443 ATHaps
Maaltijdservice Sint AnthonisSnavelbiesstraat 55445 NVLandhorst
SPAR MaaltijdserviceKapelstraat 115447 AARijkevoort
BuurtzorgLangenboomseweg 2a5451 JKMill
ONS WelzijnStadhuisplein 2a5461 KSVeghel
Cunera – De BongerdZijlstraat 15473 CJHeeswijk-Dinther
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Katwijk voor ouderen fluctueren ontzettend. Het tarief voor een maaltijd komt tot stand door o.a. de aanbieder, herkomst ingrediënten, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd zoals Zuurkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst kunt u al bestellen vanaf €5,2.
 • Een vriesverse maaltijd als Bruine bonenschotel, spek, kip, witte rijst is er al voor €3,6.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Gehaktbal, spinazie a la crème en aardappelpartjes met peterselie bestelt u vanaf €6,3.
Het diner is niet het enigste: Wat te denken van Spinaziesoep, een gezonde salade en voor de volledigheid een Aardbeien ijs na. Heeft u een laag inkomen? Doorgaans kunt u maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Cuijk. Overige informatie is beschikbaar op www.cuijk.nl. Bekijk ook meer informatie over Gemalen maaltijden.

Informatie

 • Provincie: Noord-Brabant
 • Gemeente: Cuijk
 • (Regio) nummer: 0485 (+31485)
 • Hoofdpostcode: 5433
 • Veel gezochte wijk: Cuijk

Voorbeelden van maaltijden

 • Gehakt, prei, aardappelpuree
 • Lamsvlees in rozemarijnsaus
 • Andijviestamppot, speklapje
 • Snijbonen met een kipfilet
 • Boe­ren­kool­stoof met ei

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Katwijk aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Achterhaal eerst welke vorm van een bezorgmaaltijd matcht met uw omstandigheden. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk aangeraden maaltijdservices en bekijk de beschikbaarheid. Kijk goed na het maaltijd-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Proefpakket bestellen

  Het gros van de verstrekkers hanteren een zeer betaalbaar proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Op basis daarvan kunt u op een prettige manier kennismaken met bekende verstrekkers.

 4. Een vaste leverdag

  Beviel het proefpakket? Vervolgens kan men probleemloos nog een bestelling doen. Meestal doet u dit per telefoon, door de menukaart in te vullen, of via de website. De (warme) maaltijden wordt doorgaans geleverd door een behulpzame bezorger in juni 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Binnen het koelverse segment krijgt u meestal te maken met een bestellijst met grofweg 20 gerechten. Gaat men voor vriesvers, dan is het aanbod gelimiteerd tot 50 – 100 vaste vaste gerechten. Bij de tafeltje dekje service is er vaak een speciaal dagmenu. In sommige gevallen is zelf ingrediënten combineren een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel services bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. ZoalsHalskarbonade met mosterdjus en rode bieten, gekookte aardappelen en Vegetarische notenburger met vegetarische jus, gebakken aardappelen, wokgroenten. Daardoor ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats op het moment dat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Middels de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De verse maaltijden worden in algemene zin door een regionale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij gerechten maaltijden 1 of 2 keer per week. Vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd is cruciaal voor een goede balans en energie. Een verse warme maaltijd is daarbij van groot belang. Sommige bejaarden of invaliden lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Daardoor faciliteren steeds meer bedrijven hulp rondom de maaltijd. Dit heeft te maken met assistentie bij boodschappen doen en koken. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juni 2023) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u moeite met de financiën? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Katwijk. De ontvangen regeling kan bijvoorbeeld inhouden:

 • Aantrekkelijke prijzen bij een restaurant in de buurt. Levering in alle wijken zoals Cuijk, Vianen, Sint Agatha, Katwijk, Haps, Beers, Linden.
 • Voordelige maaltijden voor ouderen van een verstrekker waar de gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje Katwijk maaltijdbezorging.
 • Een vrijwilliger die helpt met het opwarmen van het eten. Op www.cuijk.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 5433).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan