Maaltijdservice Gemert-Bakel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Gemert-Bakel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Gemert-Bakel? Middels seniorenmaaltijd.nl vergelijkt u gemakkelijk verschillende bezorgdiensten die aan huis leveren. Warm geleverd, of een magnetronmaaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. Dit kan al vanaf €3,60 p.p. Genieten van Halskarbonade met mosterdjus en rode bieten, gekookte aardappelen en Zalmfilet in saus? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door de maaltijdservice in Gemert-Bakel hebt u toegang tot verse maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteGemert-Bakel
Netnummer0492 (+31492)
Postcode5421
PrijsindicatieVanaf €6,64
Maaltijd suggestiePasta Venetia

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Gemert-Bakel

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices in Gemert-Bakel. Bijvoorbeeld populaire bezorgers als Meat&Meals en/of Kooc. Maar ook lokaal zijn er allerlei initiatieven en slagerijen. Elk bedrijf wordt gekenmerkt door een eigen type maaltijd en voorwaarden. Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker kan u daardoor de firma’s probleemloos op een aantal punten vergelijken. Het selecteren van de beste leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo een stuk gemakkelijker. Eerst kijken of het wat is? Start eens met een extra betaalbaar proefpakket. Spelen er menu-voorkeuren als bijv. lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Gemert-Bakel? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Een aanzienlijk deel van de maaltijden aan huis passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd verse producten. In de volgende stap wordt het eten gekoeld en goed verpakt. Hierdoor blijven smaak en voedingswaarden in topconditie. Het is 1 week houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Heerlijke en smaakvol
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven in goede conditie. Maximaal 3 maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is geen verplichting.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Kleine en grote porties
 • Groot keuzemenu

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Gemert-Bakel. Een goede vervanger voor bijv. gehandicapten die het eten niet meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Doorgaans geregeld via lokale vrijwilligers.

 • Warm thuisbezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Een aantal bedrijven voorzien in een praktische boodschappenservice voor senioren. In dat geval bestelt men gelijk belangrijke boodschappen als desembrood rogge en vanillevla. Vaak zonder bezorgkosten op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Gemert-Bakel

Op zoek naar een oplossing voor handige diepvriesmaaltijd in Gemert-Bakel? Of heeft u liever een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor ouderen? Of neigt u meer naar een bedrijf met expertise op het gebied van tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er is de keuze uit allerlei type aanbieders die mogelijk passen bij uw omstandigheden en mogelijke allergieën. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Stoofpotje peer, rundvlees en puree of Shoarma met zuurkool. Op seniorenmaaltijd.nl treft u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk kunnen helpen. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Met zo’n proefbox kunt u zeer goedkoop complete maaltijden gemaakt met verse producten en zonder ongezonde toevoegingen uitproberen. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. De menu’s worden vaak bezorgt door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er geldt meestal geen doorlopende afneemverplichting. U kunt hier ook meer lezen over Kant en klaar maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
SPAR Maas-BrouwersDiederikstraat 25421 EWGemert
Manders MaaltijdenHoge Randweg 15408 NAVolkel
Zorgverlening de LeijgraafSchakelplein 135408 AWVolkel
Keurslager JansenNieuwstraat 475421 KNGemert
ONS WelzijnBurgtstraat 345427 AJBoekel
Keurslager van ExelKerkstraat 115427 BABoekel
Stichting Welzijn Ouderen CuijkZwaanstraat 75431 BPCuijk
Keurslager HermanussenMaasburg 15431 BRCuijk
Lekker Bezig ThuisbezorgdWeldaad 9a5431 SMCuijk
RegiomealKardinaalsmuts 1685432 AGCuijk
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Gemert-Bakel voor ouderen lopen zeer uiteen. Het uiteindelijke tarief komt tot stand door zaken als het bedrijf, het soort maaltijd, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd als Stamppot knolselderij met rucola bestelt u vanaf €5,9.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Zuurkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst is er al voor €4,95.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Runderlapje, stoofperen, aardappelpuree, bieslook is er al vanaf €7,4.
Het eten is niet het enigste: Wat te denken van Harira, extra groenten en voor de volledigheid een Aardbeien ijs om mee af te sluiten. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan men een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Gemert-Bakel. Praktische info kunt u vinden op www.gemert-bakel.nl. Of klik door voor meer informatie over Natriumarme maaltijden.

Feiten

Suggesties van maaltijden

 • Pasta/tonijnschotel
 • Varkenssteak in jus
 • Stroganoff du chef
 • Chinese wokschotel
 • Zalm in dillesaus

Plekken in de omgeving


Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Gemert-Bakel regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Ga eerst na wat voor soort bezorgmaaltijd in lijn is met uw situatie. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de aangeraden maaltijd-bedrijven en selecteer er een. Kijk goed na de voedingswaarden, de wijze van bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De meeste services hebben een voordelig proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zodoende kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met geschikte verstrekkers.

 4. Een vaste leverdag

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kan men probleemloos een nieuwe bestelling plaatsen. Steeds vaker doet u dat door te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of met de computer. De magnetronmaaltijden worden vaak thuisbezorgd middels een behulpzame bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ongeveer 20 menu’s. Kiest u voor vriesvers dan kan men kiezen uit 70 – 150 blijvende menu’s. Rondom tafeltje dekje kiest u voor een speciaal dagmenu. In sommige gevallen is zelf samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdverstrekkers werken met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Denk aan Kipfilet met kippenjus, rodekool met appeltjes en aardappelpuree en Runderstooflapje met jus, andijvie à la crème en gekookte aardappelen. Zodoende krijgt iedereen geschikte gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen aanbieder.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd indien men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door middel van de welbekende bestellijst kunt u snel en simpel – digitaal, telefonisch of met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De gerechten worden gewoonlijk door een vaste bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers is dat 2 wekelijks. Bij vriesverse gerechten 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten heeft invloed op een goede balans en energie. Een dagverse warme maaltijd mag dan ook niet ontbreken. Sommige ouderen of hulpbehoevenden kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Daarom bieden een aantal organisaties hulp bij eten en drinken in huis. We hebben het over een thuishulp voor klaarmaken, klaarzetten of toediening. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er een subsidie maaltijdvoorziening Gemert-Bakel. Een voorziening kan bijvoorbeeld inhouden:

 • Gesubsidieerde maaltijden bij een wijkrestaurant of eetpunt. Bezorging in onder andere Gemert, Handel, De Mortel, Elsendorp, Bakel, Milheeze, De Rips.
 • Korting op maaltijden aan huis van een service waar een gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Gemert-Bakel maaltijdbezorging.
 • Iemand die u eraan herinnerd dat het tijd is voor de maaltijd. Middels www.gemert-bakel.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 5420, 5421, 5422).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente