Maaltijdservice Haps

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Haps voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Haps? Via www.seniorenmaaltijd.nl treft u gemakkelijk verschillende services die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdvoorziening, of koelverse gerechten die een paar minuten in de magnetron gaan: u kunt alle kanten op. Al beschikbaar vanaf €4,25. Aanschuiven voor Heldere boerengroentesoep of Huisgemaakte rundergehaktbal in jus? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! D.m.v. de maaltijdservice in Haps geniet u van smaakvolle maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteCuijk
Netnummer0485 (+31485)
Postcode5443
PrijsindicatieVanaf €6,53
Maaltijd suggestieKibbeling met kruidendip

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2022

Senioren maaltijdservice in Haps

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices die bezorgen in Haps. U kunt denken aan erkende bedrijven als Kantenklaarmaaltijden.nl of Oh My Guts. Maar ook op regionaal niveau ontstaan er prima organisaties en sociale voorzieningen. Iedere leverancier levert z’n eigen type maaltijd en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Via Seniorenmaaltijd.nl kunt u derhalve de bezorgers eenvoudig vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitkiezen van een solide bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Bestel dan een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u bepaalde voorkeuren als onder andere gemalen of andere warme dieetmaaltijden in Haps? Er is een oplossing! Een aanzienlijk deel van de maaltijden aan huis voor bejaarden houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met 100% verse ingrediënten. In de volgende stap worden deze maaltijden direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door dit proces blijven voedingswaarden in topconditie. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen ongezonde toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak, geur en mineralen raken niet bedorven. Meerdere maanden te bewaren. Elke week bestellen hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Gezond en lekker
 • Groot keuzemenu

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Haps. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Geschikt voor directe consumptie. In de regel verzorgd door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

De meeste firma’s hanteren ook een praktische boodschappenservice voor gehandicapten. In dat geval bestelt u probleemloos de boodschappen zoals afbak broodmandje en jam. In algemene zin gratis mee bezorgd wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Tot in de keuken geleverd
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Haps

Op zoek naar een oplossing voor ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Haps? Of houdt u juist van een blijvende oplossing als koelverse opwarmmaaltijden? Of neigt u meer naar een organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden een hoop seniorenmaaltijden die mogelijk voldoen aan uw voorkeuren en menu voorkeuren. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook en Tagliatelle, zalm, groene aspergepunten. Verderop tonen wij een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Zodoende kunt u heel voordelig smaakvolle maaltijden met dagverse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen testen. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden vaak bezorgt door een persoonlijke bezorger. Aanbieders werken meestal niet met een vast abonnement. Bekijk ook meer over Spar: eet smakelijk.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
SPAR BoereLietingsestraat 8A5441 ASOeffelt
RegiomealKardinaalsmuts 1685432 AGCuijk
Lekker Bezig ThuisbezorgdWeldaad 9a5431 SMCuijk
SPAR Haps van DuurenRaadhuisplein 45443 ATHaps
Maaltijdservice Sint AnthonisSnavelbiesstraat 55445 NVLandhorst
SPAR MaaltijdserviceKapelstraat 115447 AARijkevoort
BuurtzorgLangenboomseweg 2a5451 JKMill
ONS WelzijnStadhuisplein 2a5461 KSVeghel
Cunera – De BongerdZijlstraat 15473 CJHeeswijk-Dinther
Ton KantersHoofdstraat 69 /B5481 ABSchijndel
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Haps voor ouderen wijken nogal af. De prijs per maaltijd is afhankelijk van factoren als de maaltijdservice, de mate van versheid, en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd als Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook wordt al bezorgd vanaf €5,8.
 • Diepvriesmaaltijd als Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes kunt u al bestellen vanaf €5,5.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Drumstick met kippenjus, tutti frutti en gekruide aardappeltjes wordt al bezorgd vanaf €6,6.
De recepten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Minosoep, een gezonde salade en voor de volledigheid een Advokaat ijs om het feest compleet te maken. Is uw budget niet toereikend? Mogelijk kan u dan een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Cuijk. Meer hierover treft u op www.cuijk.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Tafeltje Dekje.

Belangrijke info

 • Provincie: Noord-Brabant
 • Gemeente: Cuijk
 • Regionummer: 0485 (+31485)
 • Hoofdpostcode: 5443
 • Wijk: Cuijk

Maaltijden tips

 • Rode kool met gehakt schotel
 • Stamppot spinazie a la creme
 • Jonge kabeljauw in roomsaus
 • Stamppot koolraap met appel
 • Tortellini gevuld met kaas

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Haps aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Check als eerst welk type bezorgmaaltijd past bij uw omstandigheden. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden aanbieders

  Vergelijk gespecialiseerde bezorgservices en selecteer er een. Check vooral het gerechten-aanbod, de wijze van bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Begin met het proefpakket

  Het gros van de leveranciers hanteren een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zo kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bekende aanbieders.

 4. Elke week een levering

  Bevalt het proefpakket? Dat is fijn, nu kan men elke dag weer nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker kan dit via de telefoon, via de papieren bestellijst of online. De seniorenmaaltijden worden gemiddeld genomen bezorgd tot in de keuken via een vriendelijke bezorgservice in juli 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij de koelverse variant, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ongeveer 25 maaltijden. Als we het hebben over vriesvers is er een keus te maken uit 70+ blijvende gerechten. Rondom tafeltje dekje heeft u te maken met een daghap, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw menu samenstellen ook een optie.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle services hebben een ruim assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Vleeskroketten, appelcompôte, pommes mignonettes of Kipfilet met kippenjus. Bladspinazie. Gekookte aardappelen. Hiermee zijn er voor alle ouderen seniorenmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats op het moment dat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Middels de standaard bestellijst kunt u wekelijks zelf – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er geleverd?

De seniorenmaaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelverse maaltijden elke week. Binnen het vriesverse segment 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding bevordert een vitaal en energiek lichaam. Een verse warme maaltijd is heel belangrijk. Veel bejaarden of hulpbehoevenden kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Hierom bieden een aantal organisaties hulp rondom de maaltijd. Het gaat om thuishulp bij boodschappen doen en koken. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2022) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Haps. De subsidie biedt goede ondersteuning voor:

 • Gesubsidieerde gerechten bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Levering in alle wijken zoals Cuijk, Vianen, Sint Agatha, Katwijk, Haps, Beers, Linden.
 • Voordelige kant-en-klaar maaltijden van een maaltijdservice waar de gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje Haps maaltijdbezorging.
 • Iemand die helpt bij klaarzetten en bereiden van eten. Via www.cuijk.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 5441, 5443).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan