Maaltijdservice Veldhoven

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Veldhoven voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Veldhoven? Met behulp van seniorenmaaltijd.nl bekijkt u eenvoudig diverse aanbieders in uw eigen gemeente. Maaltijden warm bezorgd, of een kant-en-klaar maaltijd die nog even in de magnetron moeten: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €3,50 per keer. Flink uitpakken met Rundersukade met vleesjus, aardappelpuree, rode bieten of Procureur lapje met prei a la crème en aardappel? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er is een oplossing! Door de maaltijdservice in Veldhoven hebt u toegang tot de lekkerste gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteVeldhoven
Netnummer040 (+3140)
Postcode5501
PrijsindicatieVanaf €6,96
Maaltijd suggestieGewokte spinazie

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Veldhoven

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices die actief zijn in Veldhoven. We hebben het over populaire organisaties als Uitgekookt of HelloFresh. Ook binnen de gemeente zijn er uitstekende partijen en slagerijen. Elke organisatie heeft weer een heel eigen productaanbod en bestelvoorwaarden. Dankzij deze website kunt u de leveranciers snel en makkelijk op een aantal punten vergelijken. Een keuze maken voor een goede verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve een stuk gemakkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Ga dan eerst voor een speciaal voordelig proefpakket. Heeft u te maken met bepaalde wensen als o.a. lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Veldhoven? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Erg veel maaltijden aan huis voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd verse producten. Nadien wordt het gerecht gekoeld en goed verpakt. Daardoor blijven voedingsstoffen en smaak gewaarborgd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Altijd 200 gram groente
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct shock-freeze ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven in goede conditie. Maanden lang op te slaan. Iedere 7 dagen inkopen doen is dus niet noodzakelijk.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Veldhoven. Een prima oplossing voor bijv. ouderendie (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Vaak geregeld via een plaatselijk restaurant.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

De meeste bedrijven hebben ook een extra boodschappenservice voor ouderen. Daarmee haalt men zonder moeite nuttige boodschappen zoals jonge kaas en kipfilet. Gewoonlijk kosteloos bezorgd door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Op een vast moment in de week
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Veldhoven

Gaat uw interesse uit naar complete diepvriesmaaltijd in Veldhoven? Of zoekt u een structurele oplossing zoals koelverse magnetronmaaltijden? Of houdt u juist van een instelling gericht op tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit veel verschillende thuismaaltijden die mogelijk voldoen aan uw wensen en diëten/allergieën. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Pastaschotel: kip met broccoli of Peultjes met een gehaktbal en appelmoes. Op seniorenmaaltijd.nl bekijkt u verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Onze tip: begin met een proefpakket. Op die manier kunt u extra voordelig uitstekende maaltijden met lekker veel groenten en weinig zout en andere toevoegingen uitproberen. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden vaak geleverd door een lokale / regionale bezorger. Zij werken meestal vaak niet met een vast abonnement. Bekijk ook meer over Spar: eet smakelijk.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager AntonisMeiveld 855501 KDVeldhoven
Keurslager KluijtmansKerkstraat 135492 AHSint-Oedenrode
ONS WelzijnDe Misse 4b5484 BZHeesch
SPAR WalterKruisstraat 35502 JAVeldhoven
SWOVEBurgemeester van Hoofflaan 705503 BRVeldhoven
Dé MaaltijdserviceDe Run 54035504 DGVeldhoven
ZuidZorg WijkzorgDe Run 56015504 DKVeldhoven
RSZK – MerefeltParklaan 25504 GBVeldhoven
Joris Zorg – GroenendaalDen Hofpad 15512 ACVessem
ZuidZorg WijkzorgServatiusstraat 6a5512 AJVessem
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Veldhoven voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die u betaalt heeft te maken met bijvoorbeeld de maaltijdservice, de mate van versheid, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd als Sucadelapje, sperziebonen, aardappelpuree kunt u al bestellen vanaf €5,9.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Asperge beenham schotel bestelt u vanaf €3,7.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Rundvlees in Aziatische kokossaus, Sajour lodeh en nasi goreng kunt u al bestellen vanaf €5,6.
Een verse maaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Courgettesoep, extra groenten en een dessert als Appeltaart achteraf. Heeft u weinig financiële middelen? Potentieel kan u een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Veldhoven. Meer details bekijkt u op www.veldhoven.nl. Op deze website leest u ook meer over Uitgekookt.

Informatie

Maaltijd voorbeelden

 • Vispotje in botersaus
 • Kipfilet mosterdsaus
 • Varkenslapjes in jus
 • Spinazie a la creme
 • Kip korma, rijstmix

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Veldhoven aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Trek eerst na wat voor type kant-en-klaar maaltijd in lijn is met uw leefpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk meest gekozen maaltijdservices en bepaal uw voorkeuren. Let met name op het aanbod, keuze in bezorgdagen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de maaltijdservices bieden een spotgoedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u zonder hoge kosten kennismaken met goede maaltijd-verzorgers.

 4. Vaste levermomenten

  Genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kunt u gemakkelijknog een bestelling doen. Doorgaans doet u dat door te bellen, met behulp van de menulijst, of online. De kant-en-klaar maaltijden worden veelal geleverd aan huis door een persoonlijke bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met plusminus 20 gerechten. Kiest u voor vriesvers dan is het aanbod gelimiteerd tot 75 – 125 vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje krijgt men een vast weekmenu. In steeds meer gevallen is zelf uw menu samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, de meeste services hebben een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Denk aan Nasi goreng, quorn, satésaus of Vegetarische rookworst met vegetarische jus, stamppot andijvie. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van opwarmmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd wanneer u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door het invullen van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men direct en zonder moeite – op meerdere manieren – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden worden gewoonlijk door uw eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij gerechten maaltijden wekelijks. Vriesvers: 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd helpt mee aan een goede balans en energie. Een dagverse warme maaltijd mag dan ook niet ontbreken. Sommige ouderen of mensen met een beperking lukt het niet om zelf hun potje te koken. Hierom onderscheiden we een aantal vormen van hulp bij maaltijden. Denk aan steun bij eten bereiding, opdienen en afruimen. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u een laag inkomen? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Veldhoven. De voorziening is een goede uitkomst voor:

 • Voordelig aanschuifen bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Inclusief levering in de wijken Veldhoven, Noordelijk Woongebied, Oerle.
 • Korting op kant-en-klaar maaltijden van een leverancier waar een gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Veldhoven maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het bereiden/eten van de maaltijd. Middels www.veldhoven.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 5500, 5501, 5502, 5503, 5504, 5505, 5506, 5507, 5508, 5509).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan