Maaltijdservice Reusel-De Mierden

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Reusel-De Mierden voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Reusel-De Mierden? Met behulp van seniorenmaaltijd.nl treft u snel en simpel verschillende services in uw regio. Tafeltje dekje, of dagverse gerechten die alleen maar even de magnetron in hoeven: het kan allemaal. Dit kan al vanaf €4,55. Smullen van Tongschar-zalmrol met hollandaisesaus, gekookte aardappelen, broccoli of Kipstukjes in kerriesaus, doperwten en witte rijst met rozijntjes? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Dat hoeft niet erg te zijn! D.m.v. de maaltijdservice in Reusel-De Mierden hebt u toegang tot de lekkerste gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteReusel-De Mierden
Netnummer0497 (+31497)
Postcode5541
PrijsindicatieVanaf €6,84
Maaltijd suggestiePenne carbonara

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Reusel-De Mierden

We zien meer en meer maaltijdservices in de regio van Reusel-De Mierden. Neem interessante bezorgers als Maaltijdservice.nl en Coop. Ook in deze plaats zelf bestaan er allerlei partijen en vrijwilligersorganisaties. Iedere partij hanteert een heel eigen productaanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Middels onze tool kan u de bezorgdiensten snel en makkelijk op een aantal punten vergelijken. Het selecteren van een goede aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier een beetje makkelijker. Zijn er meerdere opties? Ga dan eerst voor een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Zijn er in uw geval dieetwensen zoals o.a. lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Reusel-De Mierden? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Flink wat maaltijden aan huis kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Hierna worden de ingrediënten snel teruggekoeld. Hierdoor blijven voedingswaarden onaangeroerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Geen ongezonde toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak gaan zo niet verloren. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Lang houdbaar
 • Kleine en grote porties
 • Grote keuze uit gerechten

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Reusel-De Mierden. Perfect voor bijv. hulpbehoevenden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Het eten wordt warm bezorgd. Normaal geregeld via een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Een aantal services beschikken over een premium boodschappenservice voor ouderen. Hiermee haalt men zonder moeite de supermarktartikelen als ontbijtkoek en sinaasappels. Veelal kosteloos afgeleverd door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Op een vast moment in de week
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Reusel-De Mierden

Wilt u af en toe genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Reusel-De Mierden? Of houdt u juist van vers bereidde koelverse opwarmmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een instelling die zich focust op tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit flink wat maaltijdservices die mogelijk voldoen aan uw omstandigheden en mogelijke diëten. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Glutenvrije spaghetti met courgette en kip of Macaroni in tomatensaus, ham, kaas. Verderop treft u suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Met deze proefbox kunt u tegen een zeer scherpe prijs ambachtelijke maaltijden gemaakt met verse producten en weinig zout en andere toevoegingen uittesten. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. Uw bestelling wordt vaak bezorgd door een persoonlijke bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een vast contract. Bekijk ook meer informatie over Lactosevrije maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
ZuidZorg WijkzorgGroeneweg 27c5541 AGReusel
Catering Just UsNicolaas Beetslaan 175531 TGBladel
ZuidZorg WijkzorgKloostertuin 25531 HCBladel
ZuidZorg WijkzorgRijt 25552 BKValkenswaard
Slagerij GossensEindhovenseweg 425554 ACValkenswaard
BuurtzorgBakkerstraat 535554 EDValkenswaard
Kempenhof – ValkenhofAntwerpsebaan 35554 JVValkenswaard
Keurslager AdriaansDommelseweg 36A5554 NSValkenswaard
Catering ContentLeemskuilen 25563 CKWesterhoven
Keurslagerij HoppenbrouwersHof 475571 CBBergeijk
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Reusel-De Mierden voor ouderen wijken nogal af. De prijs die u betaalt komt tot stand door factoren als het bedrijf, de grootte van de keuken, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd als Tagliatelle, zalm, groene aspergepunten is beschikbaar vanaf €5,8.
 • Diepvriesmaaltijd als Varkenslapje, pepersaus, erwten, spinazie, krieltjes is er al voor €4,4.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Verse waldorfsalade kunt u al laten bezorgen vanaf €7,3.
Een verse maaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Thukpa, extra groenten en iets fris zoals Tiramisu mousse om het feest compleet te maken. Heeft u moeite met de financiën? Wellicht kunt u een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Reusel-De Mierden. Praktische info is beschikbaar op www.reuseldemierden.nl. Lees ook verder over Vegetarische maaltijden.

Cijfers en feiten

Maaltijd voorbeelden

 • Verse rauwkostsalade
 • Klapstuk met hutspot
 • Schnitzel pepersaus
 • Varkensfilet in jus
 • Chinese wokschotel

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Reusel-De Mierden bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Achterhaal eerst wat voor categorie ouderenmaaltijd klopt met uw eetpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk professionele bezorgservices en bekijk de beschikbaarheid. Bekijk met name de voedingswaarden, keuze in bezorgdagen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Probeer het proefpakket

  De professionele dienstverleners werken met een scherp geprijsd proefpakket. U moet dan denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Door hier gebruik van te maken kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bepaalde dienstverleners.

 4. Elke week een levering

  Was het proefpakket naar wens? Dat is fijn, nu kunt u direct een nieuwe menulijst invullen. Gewoonlijk doet u dat via de telefoon, door gerechten in te vullen, of met de tablet. De maaltijden voor ouderen worden meestal bezorgd middels een regionale bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met gemiddeld 20 maaltijden. In het aanbod van vriesvers is er een keus te maken uit 80+ vaste maaltijden. In het geval van tafeltje dekje heeft u te maken met een daghap, zonder keuze. Soms is zelf uw bord samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel leveranciers gebruiken een speciale menulijst voor mensen met een dieet. ZoalsRundergehaktbal, bloemkool met saus en gekookte aardappelen of Kiprollade tutti frutti met kruidenjus, witte rijst, spinazie. Hiermee kan iedereen gebruik maken van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw maaltijdservice.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd op het moment dat men deze ook zelf besteld heeft. Via een speciale menukaart kunt u snel en simpel – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe werkt de bezorging?

De maaltijden voor ouderen worden in de regel door een vaste bezorgdienst elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden om de 3 dagen. In het geval van vriesvers: 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten heeft invloed op uw vitaliteit en gezondheid. Een dagelijkse warme maaltijd mag dan ook niet ontbreken. Sommige senioren of beperkten hebben problemen met het zelfstandig koken. Mede daardoor onderscheiden we een aantal vormen van hulp bij eten en drinken. U kunt denken aan thuishulp bij klaarmaken, klaarzetten of toediening. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Voor ouderen met een laag inkomen is er een subsidie maaltijdvoorziening Reusel-De Mierden. Zo’n voorziening biedt enkele voordelen:

 • Gesubsidieerd eten bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Levering in o.a. Reusel, Hooge Mierde, Lage Mierde, Hulsel.
 • Goedkope kant-en-klaar maaltijden van een bedrijf waar de gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Reusel-De Mierden maaltijdbezorging.
 • Een persoon die samen met u gaat eten. Via www.reuseldemierden.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 5540, 5541).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente