Maaltijdservice Hulsel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hulsel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Hulsel? Dankzij onze vergelijker doorzoekt u moeiteloos verschillende leveranciers in uw eigen gemeente. Tafeltje dekje, of een dagvers gerecht die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. Al beschikbaar vanaf €5,25 per persoon. Genieten van Gehaktbal in jus, broccoli bloemkoolmix en gekookte aardappelen of Gehaktbal, satésaus, sperziebonen, geb. aardappelen? Maar lukt zelf koken niet meer? Er is gelukkig een alternatief. Dankzij de maaltijdservice in Hulsel profiteert u van de lekkerste gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteReusel-De Mierden
Netnummer013 (+3113)
Postcode5096
PrijsindicatieVanaf €5,61
Maaltijd suggestieBloemkool cordonbleu schotel

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2022

Senioren maaltijdservice in Hulsel

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices die actief zijn in Hulsel. Bijvoorbeeld populaire organisaties als Regiomeal en/of De Familiebox. Ook in deze plaats zelf ontwikkelen zich tal van instellingen en restaurants. Elke organisatie heeft weer een eigen productaanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Via onze tool kan u de bezorgdiensten rustig met elkaar vergelijken. Een keuze maken voor een degelijke leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo wat aangenamer. Eerst eens proberen? Ga dan eerst voor een aantrekkelijk proefpakket! Is er sprake van bepaalde wensen als o.a. veganistische of andere warme dieetmaaltijden in Hulsel? Dat hoeft niet erg te zijn! Best veel bezorgmaaltijden aan huis kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met uitsluitend verse groenten. In de volgende stap worden deze maaltijden direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Zo blijven smaak en voedingswaarden ongeschonden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken shock-freeze ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven gewaarborgd. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Maandenlang te bewaren
 • Gezond en lekker
 • Maaltijden uit alle keukens

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hulsel. Een uitkomst voor bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Normaal op touw gezet door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • 100% vers
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Meerdere leveranciers hebben daarnaast een extra boodschappenservice voor ouderen. Zo haalt u probleemloos belangrijke boodschappen als sinas en smeerkaas. Vaak kosteloos afgeleverd op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Alles aan huis bezorgd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Hulsel

Op zoek naar een oplossing voor heerlijke diepvriesmaaltijd in Hulsel? Of prefereert u de meest verse koelverse maaltijden voor senioren? Of bent u meer op zoek naar een organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden diverse magnetronmaaltijden die mogelijk aansluiten op uw voorkeuren en diëten/allergieën. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Tagliatelle, zalm, groene aspergepunten of Spareribs met patat en salade. Op deze pagina bieden wij diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook terecht kunt. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Dankzij deze proefbox kunt u verrassend voordelig complete maaltijden gemaakt met verse producten en weinig vet, zout of andere toevoegingen beoordelen. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt vaak bezorgd door een persoonlijke bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een doorlopende overeenkomst. Lees ook verder over: Gemalen maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager LaureijsDorpsplein 245094 GJLage Mierde
Joris Zorg – VestakkerGanzeakkers 55091 CRMiddelbeers
ZuidZorg WijkzorgDoornboomstraat 345091 CBOost- West- en Middelbee
SPAR MaaltijdserviceEuropaplein 455101 VWDongen
Eethuis van HolstKardinaal van Rossumstraat 655104 HLDongen
Keurslager van StrienHoofdstraat 645109 ADs Gravenmoer
Het VershoekskeCor van der Bokstraat 35111 VCBaarle-Nassau
ThebeSint Janstraat 65111 VRBaarle-Nassau
Keurslager MutsaersWilhelminaplein 155121 ESRijen
Keurslager de JongRaadhuisstraat 255126 CKGilze
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De kosten van maaltijden aan huis in Hulsel voor ouderen lopen zeer uiteen. Het uiteindelijke tarief komt tot stand door factoren als de leverancier, het productieproces, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd als Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst bestelt u vanaf €5,75.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Bami goreng speciaal, kip in satésaus is beschikbaar vanaf €3,55.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Blinde vink, bietjes, gekookte aardappelen kunt u al bestellen vanaf €6,85.
De avondmaaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Tom yum, extra groenten en iets lichts zoals Tiramisu als nagerecht. Heeft u weinig financiële middelen? Potentieel kan u een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Reusel-De Mierden. Meer informatie bekijkt u op www.reuseldemierden.nl. Op deze website leest u ook meer over Jumbo.

Gegevens

Tips voor maaltijden

 • Erwtensoep met rookworst
 • Asperge beenham schotel
 • Kruudmoes met gortepap
 • Varkens-groenteschotel
 • Donkey Kicks Chicken

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Hulsel bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Stel eerst vast wat voor type ouderenmaaltijd past bij uw gesteldheid. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk professionele maaltijdservices en selecteer er een. Kijk goed na het assortiment, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De belangrijkste services stunten met een scherp geprijsd proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Op basis daarvan kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met gespecialiseerde leveranciers.

 4. Wekelijks bestellen

  Bevalt het proefpakket? Mooi, dan kunt u gelijk nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls doet u dit door te bellen, door gerechten in te vullen, of via internet. De magnetronmaaltijden worden doorgaans bezorgd middels een regionale bezorger in juli 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met pakweg 30 menu’s. In het aanbod van vriesvers kan men kiezen uit 70+ vaste vaste gerechten. Rondom tafeltje dekje kiest u voor een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij sommige aanbieders is zelf ingrediënten combineren een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer services gebruiken een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Bijvoorbeeld Kip in roomsaus en Wokgroenten. Daardoor zijn er voor alle ouderen warme maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er geldt geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd als u een bestelling heeft doorgegeven. Door het invullen van een handige bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De kant-en-klaar maaltijden worden in de regel door een vaste bezorgdienst op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelverse maaltijden 1 a 2 keer per 7 dagen. In het geval van vriesvers: om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een goede maaltijd heeft invloed op uw lichamelijke gezondheid. Een warme maaltijd in de avond is heel belangrijk. Veel bejaarden of beperkten zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Daardoor faciliteren steeds meer bedrijven hulp bij eten en drinken. Bijvoorbeeld thuishulp bij boodschappen doen en koken. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2022) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Voor ouderen met een laag inkomen kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Hulsel. De subsidie biedt enkele voordelen:

 • Lagere prijzen via een wooninstelling of restaurant. Netjes bezorgd in o.a. Reusel, Hooge Mierde, Lage Mierde, Hulsel.
 • Goedkope magnetronmaaltijden van een verstrekker waar uw gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Hulsel maaltijdbezorging.
 • Iemand die bij u thuis helpt met het eten. Via www.reuseldemierden.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en de opties in de gemeente (postcodegebied 5096).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan