Maaltijdservice Lage Mierde

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Lage Mierde voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Lage Mierde? Met behulp van seniorenmaaltijd.nl ontdekt u overzichtelijk verschillende leveranciers die aan huis leveren. Tafeltje dekje, of een kant-en-klaar maaltijd die alleen maar even de magnetron in hoeven: u kunt alle kanten op. Verkrijgbaar vanaf €3,60 per gerecht. Ouderwets genieten van Kibbeling met kruidendip en Runderhachee, witte rijst, bloemkool? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er kan meer dan u denkt! Door middel van de maaltijdservice in Lage Mierde ontvangt u verse maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteReusel-De Mierden
Netnummer013 (+3113)
Postcode5094
PrijsindicatieVanaf €5,59
Maaltijd suggestieGehakt, prei, aardappelpuree

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2022

Senioren maaltijdservice in Lage Mierde

We zien meer en meer maaltijdservices in de omgeving van Lage Mierde. U kunt denken aan interessante bezorgers als Regiomeal of Vers Voor Thuis. Maar ook in de buurt ontstaan er tal van partijen en vrijwilligersorganisaties. Iedere leverancier wordt bestempeld door z’n eigen keuken en voorwaarden. Middels Seniorenmaaltijd.nl kunt u derhalve de leveranciers overzichtelijk naast elkaar bekijken. Het selecteren van een degelijke service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Begin dan met een goedkoop proefpakket. Bestaan er bepaalde voorkeuren zoals o.a. vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Lage Mierde? Er kan meer dan u denkt! Flink wat maaltijden aan huis passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. Hierna worden de ingrediënten snel teruggekoeld. Hierdoor blijven voedingswaarden gewaarborgd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Ambachtelijk bereid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Kleur, smaak en geur raken niet bedorven. Voor meerdere maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Lage Mierde. Een redding voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Vaak geïnitieerd door een lokale zorginstelling.

 • Warm thuisbezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Diverse bedrijven beschikken over een speciale boodschappenservice voor senioren. Op die manier bestelt u eenvoudig de supermarktartikelen als runderrookvlees en keukenpapier. Niet zelden gratis mee bezorgd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Op een vast moment in de week
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Lage Mierde

Hebt u interesse in gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Lage Mierde? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse bezorgmaaltijden? Of zoekt u juist een instelling gericht op tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden vele seniorenmaaltijden die mogelijk passen bij uw omstandigheden en eventuele voedingsvoorschrift. Geniet onbezorgd van maaltijden als Groenteburger, prei, aardappelen of Kalkoenfilet, sinaasappelsaus, appelcompote, krieltjes. Op seniorenmaaltijd.nl ziet u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook terecht kunt. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Zodoende kunt u heel voordelig vers bereidde maaltijden met veel groenten en weinig zout en andere toevoegingen proberen. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt vaak geleverd door uw eigen bezorger. Er is meestal geen sprake van een vast contract. Lees ook meer over Vegetarische maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager LaureijsDorpsplein 245094 GJLage Mierde
Joris Zorg – VestakkerGanzeakkers 55091 CRMiddelbeers
ZuidZorg WijkzorgDoornboomstraat 345091 CBOost- West- en Middelbee
SPAR MaaltijdserviceEuropaplein 455101 VWDongen
Eethuis van HolstKardinaal van Rossumstraat 655104 HLDongen
Keurslager van StrienHoofdstraat 645109 ADs Gravenmoer
Het VershoekskeCor van der Bokstraat 35111 VCBaarle-Nassau
ThebeSint Janstraat 65111 VRBaarle-Nassau
Keurslager MutsaersWilhelminaplein 155121 ESRijen
Keurslager de JongRaadhuisstraat 255126 CKGilze
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Lage Mierde voor ouderen variëren nogal. De prijs per maaltijd wordt samengesteld door zaken als de aanbieder, het totale assortiment, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd zoals Aspergesoep met zalm is beschikbaar vanaf €6,1.
 • Diepvriesmaaltijd als Kalkoenfilet, sinaasappelsaus, appelcompote, krieltjes is beschikbaar vanaf €5,05.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Asperge à la crème. Aardappelschijfjes met peterselie kunt u al bestellen vanaf €5,7.
De maaltijden hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Venkelsoep, een stukje fruit en iets lichts zoals Berlinerbol als nagerecht. Heeft u te maken met geldproblemen? Potentieel kan u de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Reusel-De Mierden. Aanvullende info kan u lezen op www.reuseldemierden.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Van Smaak.

Feiten

Maaltijden tips

 • Kabeljauw in kruidensaus
 • Bami goreng met kipsaté
 • Nasi Indisch rundvlees
 • Kruudmoes met gortepap
 • Wokgroenten teriyaki

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Lage Mierde regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Bedenk eerst wat voor bezorgmaaltijd rijmt met uw wensen. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk populaire bezorgdiensten en bepaal uw voorkeuren. Let met name op het maaltijd-aanbod, de bestel en bezorgopties, en de klantwaardering.

 3. Bestel het proefpakket

  De meeste maaltijd-verzorgers verstrekken een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U kunt denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Daardoor kunt u laagdrempelig kennismaken met voordelige leveranciers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kan men direct een nieuwe bestelling plaatsen. Dikwijls is dat mogelijk door te bellen, door de menukaart in te vullen, of via internet. De gerechten worden vaak geleverd door een behulpzame bezorger in juli 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met pakweg 20 maaltijden. In het aanbod van vriesvers is er een keus te maken uit 50 – 100 blijvende menu’s. In het geval van tafeltje dekje is er sprake van één maaltijd per dag. Soms is zelf mixen en combineren een mogelijkheid.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Praktisch alle services voorzien in een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als o.a. Vegetarische burger, uiensaus, aardappelpuree, rode kool en Vegetarische grillstukjes met pomodorisaus en een Italiaanse rijstschotel. Zo krijgt iedereen geschikte warme maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd nadat u deze besteld heeft. Door middel van een handige bestellijst kunt u gemakkelijk – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden worden gewoonlijk door een lokale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij gerechten maaltijden 2 wekelijks. Bij vriesverse gerechten maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten helpt mee aan uw algehele gesteldheid. Een dagverse warme maaltijd ligt hieraan ten grondslag. Sommige senioren of gehandicapten lukt het niet om zelf hun potje te koken. Daardoor zijn er een aantal vormen van hulp bij maaltijden. Het gaat om ondersteuning bij klaarmaken, klaarzetten of toediening. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2022), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Lage Mierde. Uw regeling kan bijvoorbeeld inhouden:

 • Gesubsidieerd eten bij een restaurant in de buurt. Levering in o.a. Reusel, Hooge Mierde, Lage Mierde, Hulsel.
 • Korting op maaltijden aan huis van een service waar de gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Lage Mierde maaltijdbezorging.
 • Een persoon die samen met u gaat eten. Middels www.reuseldemierden.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 5094).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan