Maaltijdservice Waalre

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Waalre voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Waalre? Aan de hand van deze website vergelijkt u gemakkelijk verschillende organisaties die leveren in uw plaats. Maaltijden warm bezorgd, of een vriesverse gerecht die u zelf moet opwarmen: het kan allemaal. Al beschikbaar vanaf €3,80 p.p. Ouderwets genieten van Macaronischotel bolognese en Blinde vink, bietjes, aardappelschijfjes in kaassaus? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Geen probleem! Door de maaltijdservice in Waalre ontvangt u voedzame gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteWaalre
Netnummer040 (+3140)
Postcode5582
PrijsindicatieVanaf €6,98
Maaltijd suggestieZuurkoolstamppot

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Waalre

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices die bezorgen in Waalre. U kunt denken aan populaire bezorgers als Freasy en/of Bofrost. Ook in de gemeente zelf ontstaan er interessante leveranciers en verswinkels. Elke service onderscheidt zich door een eigen type maaltijd en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Geholpen door www.seniorenmaaltijd.nl kan u de leveranciers op uw gemak tegen elkaar afzetten. Het uitzoeken van een degelijke maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende wat minder gecompliceerd. Zijn er nog twijfels? Bestel dan eerst een proefpakket. Zijn er in uw geval speciale voorkeuren zoals zoutarme of andere warme dieetmaaltijden in Waalre? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Legio maaltijden aan huis voor senioren zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Later worden deze maaltijden teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door dit proces blijven structuur en smaak gewaarborgd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Meest verse maaltijden
 • Vol van smaak
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven zo intact. Maanden lang op te slaan. Iedere 7 dagen inkopen doen hoef je niet te doen.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Eenvoudig op te warmen
 • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Waalre. Vaak toegepast door bijv. chronisch zieken die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Vaak geregeld via een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • WMO mogelijkheden
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Veel bezorgers hebben ook een bruikbare boodschappenservice voor chronisch zieken. Zodoende krijgt men probleemloos broodnodige boodschappen als dranken of hopjesvla. Dikwijls kosteloos bezorgd met de maaltijden (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Op een vast moment in de week
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Waalre

Hebt u interesse in heerlijke diepvriesmaaltijd in Waalre? Of bent u meer op zoek naar gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor senioren? Of wenst u juist een aanbieder die actief is op het gebied van tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn relatief veel opties die mogelijk passen bij uw situatie en menu voorkeuren. Op die manier kunt u weer genieten van Nasi goreng, quorn, satésaus of Varkensfilet in jus met koolraap. Hieronder bieden wij diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook terecht kunt. Onze tip: begin met een proefpakket. Op die manier kunt u tegen een aantrekkelijke prijs uitstekende maaltijden met min. 200 gram groenten en weinig kunstmatige toevoegingen proeven. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden vaak bezorgt door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Zij werken meestal vaak niet met een abonnement. Op deze website leest u ook meer over Vers aan tafel.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Chef GJEindhovenseweg 46a5582 HTWaalre
Keurslager VosBlokvenlaan 25581 GNWaalre
RobertZ afhaalrestaurantFrater Romboutsstraat 165571 KZBergeijk
Keurslager van TongerlooDen Hof 1385582 JZWaalre
Trees voor ThuisValkenswaardseweg 145582 VBWaalre
ZuidZorg WijkzorgAnna Paulownalaan 25583 BEWaalre
Catering van GrunsvenKapelstraat 265591 HEHeerde
ZuidZorg WijkzorgJan Deckersstraat 65591 HSHeeze
BuurtzorgKerkstraat 3 B5595 CXLeende
ZuidZorg WijkzorgHofpad 25595 EPLeende
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Waalre voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die wordt gerekend hangt namelijk af van onderdelen als het bedrijf, de mate van versheid, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd zoals Peultjes met een gehaktbal en appelmoes is er al voor €5.
 • Diepvriesmaaltijd als Asperge beenham schotel wordt al bezorgd vanaf €5,3.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Raapstelen stamppot wordt al bezorgd vanaf €6,45.
De gerechten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Juliennesoep, een stukje fruit en iets lichts zoals Bavarois na. Beschikt u niet over voldoende geld? Wellicht kunt u de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Waalre. Praktische info is beschikbaar op www.waalre.nl. Op deze website leest u ook meer over Mealhero.

Kerngegevens

 • Provincie: Noord-Brabant
 • Gemeente: Waalre
 • Netnummer: 040 (+3140)
 • Centrale postcode: 5582
 • Lokale wijk: Waalre

Maaltijd voorbeelden

 • Pannenkoeken met spek
 • Klapstuk met hutspot
 • Stoofpotje rundvlees
 • Kip Andorra schotel
 • Varkenslapje in jus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Waalre bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Onderzoek allereerst welk soort ouderenmaaltijd in lijn is met uw leefpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de professionele aanbieders en selecteer er een. Let met name op de voedingswaarden, de manier van bezorging, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  De belangrijkste dienstverleners stunten met een goedkoop of gratis proefpakket. Bijvoorbeeld 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Hierdoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met professionele verstrekkers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? In dat geval kunt u elke dag nog een bestelling doen. Steeds vaker doet u dat via de telefoon, met behulp van de menulijst, of online. De maaltijden voor ouderen worden doorgaans bezorgd tot in de keuken via een regionale bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

In het geval van koelverse maaltijden is er vaak een menulijst met ruwweg 30 gerechten. Spreken we over vriesvers, dan kunt u kiezen uit 100+ blijvende menu’s. Rondom tafeltje dekje is er vaak een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel leveranciers komen u tegemoet met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. ZoalsAlaska-koolvis in mosterdsaus of Broccoli rollade schotel. Daardoor kan iedereen gebruik maken van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw leverancier.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd wanneer men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Aan de hand van de welbekende bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of met een bestellijst – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De menu’s worden meestal door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van 1 of 2 keer per week. Het vriesverse aanbod 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd is van belang voor uw energie en levenslust. Een uitgebalanceerde warme maaltijd wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel senioren of invaliden hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Op basis daarvan onderscheiden we een aantal vormen van thuishulp rondom koken en eten. Het gaat om een thuishulp voor boodschappen doen en koken. Deze hulp valt onder de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022). Heeft u een laag inkomen? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Waalre. Een voorziening biedt enkele voordelen:

 • Aantrekkelijke prijzen via een cafe of lokale eetgelegenheid. Levering in o.a. Waalre.
 • Gesubsidieerde seniorenmaaltijden van een partij waar uw gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Waalre maaltijdbezorging.
 • Iemand die bij u thuis helpt met het eten. Op www.waalre.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 5580, 5581, 5582, 5583).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan