Maaltijdservice Bergeijk

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bergeijk voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Bergeijk? Door middel van www.seniorenmaaltijd.nl ontdekt u probleemloos diverse aanbieders in de buurt. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of diepvriesmaaltijden die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: het kan allemaal. En dat al vanaf €5,40 per maaltijd. Ouderwets genieten van Ribkarbonade in jus of Slavink met jus, doperwten met worteltjes en gekookte aardappelen? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er kan meer dan u denkt! Door de maaltijdservice in Bergeijk geniet u van voedzame gerechten, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteBergeijk
Netnummer0497 (+31497)
Postcode5571
PrijsindicatieVanaf €6,45
Maaltijd suggestiePompoensoep

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Bergeijk

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices die actief zijn in Bergeijk. Neem bijv. populaire leveranciers als Mealhero en Albert Heijn. Maar ook lokaal ontstaan er verscheidene partijen en wijkrestaurants. Elk bedrijf heeft zo een eigen assortiment en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. D.m.v. onze vergelijker kan u de bezorgers probleemloos op een aantal punten vergelijken. Het selecteren van de beste aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo wat minder gecompliceerd. Zijn er meerdere opties? Bestel in dat geval eerst een proefpakket. Heeft u te maken met speciale voorkeuren zoals bijv. gemalen of andere warme dieetmaaltijden in Bergeijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Flink wat bezorgmaaltijden aan huis worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met de meest verse ingrediënten. In de volgende stap wordt het gerecht snel teruggekoeld. Hierdoor blijven voedingswaarden in topconditie. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen ongezonde toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo erg lang goed. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is geen verplichting.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Uitgebreid assortiment

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bergeijk. Vaak toegepast door bijv. chronisch zieken die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Vaak geregeld via een plaatselijk restaurant.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Verscheideneservices bieden ook een handige boodschappenservice voor chronisch zieken. Daarmee krijgt u eenvoudig de supermarktartikelen als afwasmiddel of desembrood rogge. Gewoonlijk zonder extra kosten bezorgd met de maaltijden (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Tot in de keuken geleverd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Bergeijk

Bent u specifiek op zoek naar de lekkerste diepvriesmaaltijd in Bergeijk? Of neigt u meer naar vers bereidde koelverse seniorenmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een aanbieder die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden flink wat opties die mogelijk passen bij uw situatie en menu voorkeuren. Geniet onbezorgd van maaltijden als Sucadelapje, sperziebonen, aardappelpuree of Snijbonen met een kipfilet. Hieronder bekijkt u een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook terecht kunt. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Hiermee kunt een voor een lage prijs uitstekende maaltijden met min. 200 gram groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uitproberen. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden doorgaans geleverd door een persoonlijke bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een doorlopend abonnement. Lees ook meer over Diepvriesman.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslagerij HoppenbrouwersHof 475571 CBBergeijk
Catering ContentLeemskuilen 25563 CKWesterhoven
Keurslager AdriaansDommelseweg 36A5554 NSValkenswaard
Stichting Maaltijdservice De KempenHof 105571 CCBergeijk
ZuidZorg WijkzorgKlaproosstraat 605571 JHBergeijk
RobertZ afhaalrestaurantFrater Romboutsstraat 165571 KZBergeijk
Keurslager VosBlokvenlaan 25581 GNWaalre
Chef GJEindhovenseweg 46a5582 HTWaalre
Keurslager van TongerlooDen Hof 1385582 JZWaalre
Trees voor ThuisValkenswaardseweg 145582 VBWaalre
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bergeijk voor ouderen zijn erg wisselend. Het uiteindelijke tarief wordt gevormd door bijvoorbeeld het bedrijf, het aantal verwerkte maaltijden, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd als Poffertjes met poedersuiker wordt al bezorgd vanaf €5,45.
 • Vriesverse maaltijd als Kip cordon blue, broccoli bloemkoolmix en krieltjes met peterselie bestelt u vanaf €4,35.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Alaska Pollak filet, waterkerssaus, Parijse wortelen, krieltjes is er al vanaf €6,45.
De recepten kan uitgebreid worden. Bestel ook Goulashsoep, een extra salade en iets lichts zoals Spekkoek om het feest compleet te maken. Is uw budget niet toereikend? Soms kan men de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Bergeijk. Meer hierover kan u lezen op www.bergeijk.nl. Lees ook verder over Apetito.

Gegevens

 • Provincie: Noord-Brabant
 • Gemeente: Bergeijk
 • (Regio) nummer: 0497 (+31497)
 • Postcode: 5571
 • Veel gezochte wijk: Bergeijk

Voorbeelden van maaltijden

 • Stroganoff du chef
 • Chinese wokschotel
 • Hutspot, rundvlees
 • Broccoli kaassaus
 • Gegrilde paprika

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Bergeijk regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Achterhaal eerst wat voor categorie maaltijdservice matcht met uw eisen. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk meest gekozen leveranciers en kies een geschikte. Controleer goed de versheid van ingrediënten, de bestel en bezorgopties, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Begin met het proefpakket

  De grote maaltijdservices bieden een scherp geprijsd proefpakket. Bijvoorbeeld 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u op een prettige manier kennismaken met voordelige maaltijd-verzorgers.

 4. Vaste levermomenten

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kunt u dagelijks opnieuw bestellen. Bij veel aanbieders kan dit telefonisch, door maaltijden aan te kruisen, of email / internet. De seniorenmaaltijden worden doorgaans thuisbezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden profiteert u van een menukaart met om en nabij de 20 gerechten. Bij vriesvers hebt u de keuze uit 70+ blijvende maaltijden. Bij tafeltje dekje is er vaak een vaststaand menu per dag. In sommige gevallen is zelf uw menu samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel leveranciers hebben een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Denk aan Asperge beenhamschotel met kip of Pangasiusfilet met pangangsaus, gado gado en witte rijst. Handig, want zo kan iedereen gebruik maken van seniorenmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Middels de unieke menukaart / lijst kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of op papier – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden in algemene zin door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse aanbod 2 wekelijks. Binnen het vriesverse segment elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met verse ingrediënten stimuleert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een uitgebalanceerde warme maaltijd is daarbij cruciaal. Veel bejaarden of mensen met een beperking kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Op basis daarvan onderscheiden we een aantal vormen van hulp aan huis gericht op maaltijden. Dit heeft te maken met hulp bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Bergeijk. Zo’n regeling kan u veel opleveren:

 • Gesubsidieerde gerechten bij een concept als Open Tafel. Levering in alle wijken zoals Bergeijk, Weebosch, Luyksgestel, Riethoven, Westerhoven.
 • Gesubsidieerde maaltijden aan huis van een leverancier waar de gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje Bergeijk maaltijdbezorging.
 • Iemand die in de buurt is bij risico op verslikking. Via www.bergeijk.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 5570, 5571).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente