Maaltijdservice Eindhoven

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Eindhoven voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Eindhoven? Door middel van de maaltijdservice-vergelijker bekijkt u gemakkelijk diverse aanbieders in uw regio. Tafeltje dekje, of een bezorgmaaltijd die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: u bepaalt het helemaal zelf. En dat al vanaf €4,35 per maal. Genieten van Gehaktbal, witlof, gekookte aardappelen, bieslook en Rundergehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen, rode kool met appel? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er is een oplossing! Via de maaltijdservice in Eindhoven beschikt u over verse maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteEindhoven
Netnummer040 (+3140)
Postcode5611
PrijsindicatieVanaf €6,6
Maaltijd suggestieBloemkoolsoep

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Eindhoven

We zien meer en meer maaltijdservices in en rondom Eindhoven. Bijvoorbeeld populaire partijen als Uitgekookt of Budget meals. Maar ook lokaal bestaan er verscheidene organisaties en zorginstellingen. Ieder bedrijf heeft zo een heel eigen type maaltijd en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Aan de hand van onze vergelijker kan u de bezorgers op uw gemak tegen elkaar afzetten. Het selecteren van een degelijke service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve wat aangenamer. Moeite met kiezen? Kijk dan eerst naar een extra betaalbaar proefpakket. Is er sprake van bepaalde voorkeuren zoals onder andere vegetarische of andere warme dieetmaaltijden in Eindhoven? Ook dan bent u welkom! Erg veel maaltijden aan huis voor bejaarden worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, vol verse producten en veel groenten. In de volgende stap worden deze maaltijden gekoeld naar onder 5⁰C. Om die reden blijven structuur en smaak ongedeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Meest verse ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven zo erg lang goed. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Lang houdbaar
 • Porties ruim voldoende
 • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Eindhoven. Vaak toegepast door bijv. gehandicapten waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Dikwijls gedaan door een plaatselijk restaurant.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Extra hulp mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

De meeste leveranciers bieden ook een nuttige boodschappenservice voor gehandicapten. Zo haalt men moeiteloos belangrijke boodschappen als tomaten of jam. Gewoonlijk kosteloos bezorgd wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Eindhoven

Gaat uw interesse uit naar complete diepvriesmaaltijd in Eindhoven? Of houdt u juist van de meest verse koelverse thuismaaltijden? Of houdt u juist van een leverancier die zich concentreert op tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? Er is de keuze uit vele maaltijdservices die mogelijk passen bij uw eisen en diëten/allergieën. Geniet onbezorgd van maaltijden als Snijbonen met een kipfilet of Tortellini gevuld met kaas. Hieronder ziet u suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Met deze proefbox kunt u tegen een aantrekkelijke prijs smaakvolle maaltijden met veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uitproberen. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden vaak geleverd door een vaste bezorger. U zit meestal niet vast aan een vast abonnement. Bekijk ook meer informatie over Natriumarme maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Lekker BikkenEindje 15611 BLEindhoven
ZuidZorg WijkzorgHofpad 25595 EPLeende
BuurtzorgKerkstraat 3 B5595 CXLeende
GoForit maaltijdserviceVictoriapark 4825611 BMEindhoven
Slagerij BeerensKruisstraat 1125612 CLEindhoven
Keurslagerij MegensWoenselse Markt 155612 CPEindhoven
Gasterijen van ArchipelParklaan 975613 BCEindhoven
Keurslager van der HeijdenTongelresestraat 2585613 DVEindhoven
Vitalis – VonderhofBernhardplaats 15616 TGEindhoven
ZuidzorgWenckebachstraat 405621 HBEindhoven
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Eindhoven voor ouderen wijken nogal af. De prijs die u betaalt is afhankelijk van elementen als de leverancier, het totale assortiment, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd als Pompoensoep met vermicelli kunt u al bestellen vanaf €4,95.
 • Een vriesverse maaltijd als Zalmfilet, dillesaus, Parijse worteltjes, aardappelpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €4,6.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Viscurry. Sajour boontjes. Couscous kunt u al bestellen vanaf €5,95.
De maaltijden kan uitgebreid worden. Bestel ook Ossenstaartsoep, een extra rauwkostsalade en om het compleet te maken Appelmoes na. Heeft u weinig financiële middelen? Potentieel kan u een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Eindhoven. Overige informatie is beschikbaar op www.eindhoven.nl. Of klik door voor meer informatie over Gemalen maaltijden.

Belangrijke info

Maaltijd voorbeelden

 • Boerengehaktschotel
 • Runderlever in saus
 • Verse worst in jus
 • Sukadelapje in jus
 • Zalmfilet in saus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Eindhoven regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Achterhaal eerst wat voor categorie opwarmmaaltijd in overeenkomst is met uw leefpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijdservices en bekijk de beschikbaarheid. Let goed op het soort gerechten, de bestel en bezorgopties, en recensies van andere klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De grote maaltijd-verzorgers bieden een voordelig proefpakket. U kunt denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met aantrekkelijke dienstverleners.

 4. Maaltijden afnemen

  Bevalt het proefpakket? Vervolgens kan men snel en simpel een nieuwe bestelling plaatsen. In veel gevallen is dat mogelijk telefonisch, door de menukaart in te vullen, of met de computer. Uw bestelling wordt doorgaans geleverd aan huis door een behulpzame bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks keuzemenu met gemiddeld 25 maaltijden. Binnen het vriesvers-segment is het aanbod gelimiteerd tot 70+ blijvende gerechten. Rondom tafeltje dekje is er sprake van één maaltijd per dag. Meer en meer is zelf een maaltijd samenstellen ook een optie.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel services gebruiken een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als o.a. Drumstick met kippenjus, tutti frutti en gekruide aardappeltjes en Kibbeling met ravigottesaus. Mexicomix. Gebakken krielaardappeltjes. Zo zijn er voor iedereen opwarmmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats indien men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Middels een speciale menukaart kan men op eigen houtje – online, telefonisch of op papier – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de levering?

De magnetronmaaltijden worden in de regel door een regionale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse aanbod om de 3 dagen. Bij vriesvers is dat maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten helpt mee aan uw algehele gesteldheid. Een dagverse warme maaltijd mag dan ook niet ontbreken. Sommige bejaarden of hulpbehoevenden zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Op basis daarvan zijn er verschillende vormen van thuishulp rondom koken en eten. Het gaat om assistentie bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Eindhoven. Deze regeling kan u veel opleveren:

 • Voordelig eten bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Zij leveren in de regio, waaronder Stadsdeel Centrum, Stadsdeel Stratum, Stadsdeel Tongelre, Stadsdeel Woensel-Zuid, Stadsdeel Woensel-Noord, Stadsdeel Strijp, Stadsdeel Gestel.
 • Korting op thuismaaltijden van een bedrijf waar de gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Eindhoven maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het bereiden/eten van de maaltijd. Middels www.eindhoven.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 5502, 5600, 5601, 5602, 5603, 5604, 5605, 5606, 5611, 5612, 5613, 5614, 5615, 5616, 5617, 5621, 5622, 5623, 5624, 5625, 5626, 5627, 5628, 5629, 5631, 5632, 5633, 5641, 5642, 5643, 5644, 5645, 5646, 5647, 5651, 5652, 5653, 5654, 5655, 5656, 5657, 5658).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan