Maaltijdservice Someren

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Someren voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Someren? Geholpen door seniorenmaaltijd.nl treft u probleemloos verschillende organisaties in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdservice, of koelverse gerechten die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: u bepaalt het helemaal zelf. Al beschikbaar vanaf €4,80 per maaltijd. Flink uitpakken met Gekruide speklapjes in jus. Kapucijners met amandel. Aardappelpuree met tuinkruiden of Varkens-groenteschotel? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er is een oplossing! Geholpen door de maaltijdservice in Someren ontvangt u smaakvolle gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteSomeren
Netnummer0493 (+31493)
Postcode5711
PrijsindicatieVanaf €6,9
Maaltijd suggestieWrap kip madras

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Someren

Er zijn nogal wat maaltijdservices die bezorgen in Someren. Denk dan aan grote bedrijven als Apetito en/of EkoPlaza. Maar ook lokaal bestaan er allerlei leveranciers en speciale eetpunten. Iedere aanbieder wordt bestempeld door een eigen keuken en procedures rondom bestellen en betaling. Met behulp van www.seniorenmaaltijd.nl kan u de leveranciers eenvoudig met elkaar vergelijken. De keuze maken voor de beste dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende wat overzichtelijker. Twijfelt u nog? Bestel in dat geval een betaalbaar proefpakket. Is er sprake van specifieke wensen als o.a. vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Someren? Er is een oplossing! Een groot aantal maaltijden aan huis voor bejaarden zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap wordt het gerecht teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Daardoor blijven vitaminen en mineralen ongedeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven optimaal behouden. Weken lang goed te houden. Continue bestellingen plaatsen is hier niet aan de orde.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Eenvoudig op te warmen
 • NL en buitenlandse keuken

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Someren. Vaak toegepast door bijv. ouderendie niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Meestal op touw gezet door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Maximale versheid
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Verschillende leveranciers bieden ook een bruikbare boodschappenservice voor gehandicapten. Zodoende bestelt men snel praktische of verse producten als leverworst en koffiemelk. Vaak kosteloos afgeleverd met de maaltijden (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Alles aan huis bezorgd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Someren

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van de lekkerste diepvriesmaaltijd in Someren? Of bent u meer op zoek naar een structurele oplossing zoals koelverse seniorenmaaltijden? Of heeft u liever een aanbieder die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit verscheidene maaltijdservices die mogelijk passen bij uw wensen en voedingsadvies. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Kippensoep met vermicelli of Chili con carne, gehakt, rijst. Op seniorenmaaltijd.nl ontdekt u suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Op die manier kunt u verrassend voordelig de lekkerste maaltijden met veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uittesten. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden vaak geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Aanbieders werken meestal niet met een vast abonnement. Lees ook verder over: Kant en klaar maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager KoppensPostelstraat 37B5711 EMSomeren
Keurslager VogelsDe Plaetse 765708 ZJHelmond
Savant ZorgSteenovenweg 45708 HNHelmond
BuurtzorgLaan ten Roode 71 d5711 GBSomeren
Woonzorgcentrum EegelshoeveTer Hofstadlaan 2015711 VGSomeren
SPAR VerhoevenOffermansstraat 25715 ANLierop
Keurslager LouwersBurgemeester Ruttenplein 105721 DXAsten
Dinner at HomeMarsstraat 315721 XVAsten
SPAR MaasVorstermansplein 45725 AMHeusden
Keurslager van BaarsMargrietstraat 575731 BNMierlo
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Someren voor ouderen fluctueren ontzettend. Het tarief voor een maaltijd is afhankelijk van onderdelen als de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd als Nasi goreng speciaal, kip in satésaus kunt u al laten bezorgen vanaf €5,05.
 • Diepvriesmaaltijd als Linzensoep met bleekselderij is verkrijgbaar vanaf €4,85.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Spaghettischotel bolognese is er al vanaf €6,75.
De recepten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Kaassoep, extra groenten en iets lichts zoals Taart om het af te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Mogelijk kan u dan een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Someren. Meer informatie leest u op www.someren.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Natriumarme maaltijden.

Gegevens

 • Provincie: Noord-Brabant
 • Gemeente: Someren
 • Regionummer: 0493 (+31493)
 • Centrale postcode: 5711
 • Lokale wijk: Someren

Voorbeelden van maaltijden

 • Gebonden tomatensoep
 • Kipfilet in roomsaus
 • Pannenkoekenschotel
 • Gekookte aardappels
 • Verse worst in jus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Someren regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Check als eerst welk soort opwarmmaaltijd aansluit op uw wensen. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden leveranciers

  Vergelijk de aangeraden aanbieders en maak een keuze. Kijk goed na het type maaltijden, de bestel en bezorgopties, en de klantwaardering.

 3. Begin met het proefpakket

  De populaire maaltijdservices hebben een scherp geprijsd proefpakket. U moet dan denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zodoende kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met voordelige dienstverleners.

 4. Bestellingen plaatsen

  Beviel het proefpakket? In dat geval kan men elke dag nog een bestelling doen. Vaak doet u dit via een speciaal telefoonnummer, via de papieren bestellijst of met de tablet. De magnetronmaaltijden worden gewoonlijk geleverd aan huis door een lokaal gezicht / bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks keuzemenu met plusminus 25 maaltijden. Spreken we over vriesvers, dan is het assortiment beperkt tot 90+ blijvende menu’s. Bij tafeltje dekje krijgt men een speciaal dagmenu. Meer en meer is zelf uw menu samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel leveranciers komen u tegemoet met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Neem nou Tomatensoep met balletjes en Zalmfilet met bos-uitjessaus, sperziebonen en aardappelpuree. Op die manier zijn er voor alle ouderen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er geldt geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats als u een bestelling heeft doorgegeven. Aan de hand van een speciale menukaart kunt u gemakkelijk – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De verse maaltijden worden in algemene zin door een eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van 1 a 2 keer per 7 dagen. Het vriesverse assortiment om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding is van belang voor een goede balans en energie. Een warme maaltijd in de avond is heel belangrijk. Veel senioren of gehandicapten lukt het niet om zelf hun potje te koken. Om die reden zijn er verschillende vormen van hulp bij eten en drinken in huis. Dit heeft te maken met assistentie bij koken of het toedienen van eten. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Voor ouderen met een laag inkomen is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Someren. De beschikbare subsidie kan u veel voordeel brengen:

 • Voordelig aanschuifen bij een concept als Open Tafel. Bezorging in onder meer Someren, Lierop, Someren-Eind, Somerense Heide, Wijk 09.
 • Goedkope maaltijden voor ouderen van een bedrijf waar een gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Someren maaltijdbezorging.
 • Iemand die u eraan herinnerd dat het tijd is voor de maaltijd. Via www.someren.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 5710, 5711, 5712).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente