Maaltijdservice Oirschot

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Oirschot voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Oirschot? Met behulp van onze vergelijker bekijkt u overzichtelijk verschillende bezorgdiensten die bij u thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of diepvriesmaaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: er is veel mogelijk. Dit kan al vanaf €4,60 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Boeuf stroganoff, witte rijst, sperziebonen en Kalkoenschnitzel met kruidenjus, witte rijst, wokgroenten? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Geen probleem! Geholpen door de maaltijdservice in Oirschot geniet u van complete maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteOirschot
Netnummer0499 (+31499)
Postcode5688
PrijsindicatieVanaf €6,81
Maaltijd suggestieChicken Lunges

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Oirschot

We zien meer en meer maaltijdservices die actief zijn in Oirschot. We hebben het over belangrijke leveranciers als Van Marle en/of Gooise Tafel. Ook in deze plaats zelf bestaan er interessante aanbieders en restaurants. Iedere organisatie biedt z’n eigen manier van bereiding en procedures rondom bestellen en betaling. D.m.v. deze pagina kunt u dus de aanbieders overzichtelijk naast elkaar zetten. Het selecteren van een geschikte maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook wat minder gecompliceerd. Zijn er meerdere opties? Start eens met een extra betaalbaar proefpakket. Heeft u voorkeuren als vegetarische of andere warme dieetmaaltijden in Oirschot? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Legio bezorgmaaltijden aan huis zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met uitsluitend verse groenten. Later wordt het gerecht gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door deze handeling blijven smaak en vitamines beschermd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Ambachtelijk bereid
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Structuur en smaak blijven zo intact. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Oirschot. Een redding voor bijv. ouderendie geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Dikwijls geregeld via een plaatselijk restaurant.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Verscheideneorganisaties hanteren ook een bruikbare boodschappenservice voor gehandicapten. In dat geval krijgt men gelijk verse of handige boodschappen als komijnekaas en desem bol spelt. Normaliter kosteloos bezorgd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Oirschot

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van handige diepvriesmaaltijd in Oirschot? Of houdt u juist van de meest verse koelverse thuismaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een leverancier die zich concentreert op tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit veel verschillende menu’s die mogelijk matchen met uw omstandigheden en voedingsadvies. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Lasagna bolognese of Glutenvrije spaghetti met courgette en kip. Hieronder bekijkt u verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Daarmee kunt u verrassend voordelig heerlijke maaltijden gemaakt met verse producten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proberen. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. Het eten wordt vaak bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. U zit meestal niet vast aan een vast contract. Bekijk ook meer informatie over Zoutarme maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgKoestraat 4 C5688 AGOirschot
ZuidZorg WijkzorgRaadhuisstraat 405683 GGBest
Zorg van RinetteAmbachtsweg 165683 CDBest
Stichting Sint JorisSint Jorisstraat 15688 ASOirschot
Keurslager VugsDe Loop 395688 EWOirschot
BuurtzorgMarkt 15691 ARSon
Keurslagerij Schutjes17 Septemberplein 1B5691 DGSon
ZuidZorg WijkzorgEuropalaan 25691 ENSon
Zorg van RinetteAzalealaan 405701 CMHelmond
LEV LaarbeekPenningstraat 555701 MZHelmond
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Oirschot voor ouderen wijken nogal af. De prijs wordt gevormd door o.a. de aanbieder, het productieproces, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd zoals Stamppot Hete bliksem met stroop is verkrijgbaar vanaf €6,1.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Maaltijdsalade met kip en avocado kunt u al bestellen vanaf €4,95.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Kip, worteltjes, aardappelpuree kan je kopen vanaf €5,8.
De gerechten kan uitgebreid worden. Bestel ook Kaassoep, iets te drinken en om het compleet te maken Pap als nagerecht. Beschikt u niet over voldoende geld? Wellicht kunt u de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Oirschot. Meer details kunt u vinden op www.oirschot.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Dieetmaaltijden.

Gegevens

Maaltijd voorbeelden

 • Kip in zoetzure saus
 • Pannenkoekenschotel
 • Verse waldorfsalade
 • Stamppot boerenkool
 • Hutspot met hachee

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Oirschot aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Kijk eerst na welk type thuismaaltijd past bij uw situatie. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de beschikbare aanbieders en selecteer er een. Achterhaal altijd eerst het maaltijd-aanbod, keuze in bezorgdagen, en de klantwaardering.

 3. Bestel het proefpakket

  Het gros van de leveranciers werken met een zeer betaalbaar proefpakket. Vaak gaat het om 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Mede daarom kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met voordelige maaltijd-verzorgers.

 4. Vaste levermomenten

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kunt u gelijk nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders kan dit door te bellen, via een menulijst, of met de tablet. De gerechten worden doorgaans aan huis gebracht via een regionale bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met grofweg 15 gerechten. Als we het hebben over vriesvers kunt u kiezen uit 50 – 100 vaste menu’s. Bij tafeltje dekje heeft u te maken met een vaststaand menu per dag. Steeds vaker is zelf mixen en combineren een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Praktisch alle aanbieders gebruiken een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Zoals bijv. Gebakken witvis of Gegrilde kippenpoot. Handig, want zo zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Vragen? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd wanneer u deze besteld heeft. Via een speciale menukaart kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De kant-en-klaar maaltijden worden gewoonlijk door een vaste bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. In het geval van koelvers: elke week 2 keer. Bij vriesverse maaltijden om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten is cruciaal voor uw lichamelijke gezondheid. De warme maaltijd wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige ouderen of invaliden kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Daarom zijn er verschillende vormen van hulp bij eten en drinken. Bijvoorbeeld een thuishulp voor eten bereiding, opdienen en afruimen. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw inkomen niet toereikend? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Oirschot. Uw subsidie kan bijvoorbeeld inhouden:

 • Gesubsidieerde maaltijden bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Zij leveren in de regio, waaronder Oirschot, Spoordonk, Middelbeers en Westelbeers, Oostelbeers.
 • Voordelige bezorgmaaltijden van een bezorgdienst waar een gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje Oirschot maaltijdbezorging.
 • Een vrijwilliger die helpt met het opwarmen van het eten. Op www.oirschot.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over de opties in de gemeente (postcodegebied 5688, 5689).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente