Maaltijdservice Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Nuenen, Gerwen en Nederwetten voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Nuenen, Gerwen en Nederwetten? Geholpen door onze tool ontdekt u probleemloos verschillende organisaties die aan huis leveren. Warm geleverd, of een diepvries maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: u kunt alle kanten op. Dit kan al vanaf €4,90. Ouderwets genieten van Visstukjes in kruidensaus of Paëlla? Maar is zelf koken geen optie meer? Er is een oplossing! D.m.v. de maaltijdservice in Nuenen, Gerwen en Nederwetten profiteert u van gezonde gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteNuenen, Gerwen en Nederwetten
Netnummer040 (+3140)
Postcode5671
PrijsindicatieVanaf €6,8
Maaltijd suggestieBurpee Chicken

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in de regio van Nuenen, Gerwen en Nederwetten. Denk aan populaire partijen als Diepvriesman en/of PLUS. Maar ook in de buurt kunt u terecht bij prima instanties en vrijwilligersorganisaties. Elke leverancier onderscheidt zich door een eigen aanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Via www.seniorenmaaltijd.nl kan u de leveranciers eenvoudig met elkaar vergelijken. Een keuze maken voor een geschikte dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve een stuk gemakkelijker. Zijn er nog twijfels? Begin dan met een betaalbaar proefpakket. Spelen er bepaalde wensen als gemalen of andere warme dieetmaaltijden in Nuenen, Gerwen en Nederwetten? Er kan meer dan u denkt! Legio bezorgmaaltijden aan huis worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd verse producten. Nadien wordt het gerecht gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Daardoor blijven voedingsstoffen en smaak gewaarborgd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo erg lang goed. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is geen verplichting.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Uitgebreid assortiment

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Nuenen, Gerwen en Nederwetten. Een redding voor bijv. senioren die het eten niet meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Normaliter georganiseerd door lokale vrijwilligers.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Verscheideneleveranciers bieden ook een speciale boodschappenservice voor chronisch zieken. Zo krijgt men probleemloos nuttige boodschappen zoals chocoladevla en stroopwafels. Vaak kosteloos bezorgd door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Tot in de keuken geleverd
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van de lekkerste diepvriesmaaltijd in Nuenen, Gerwen en Nederwetten? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse thuismaaltijden? Of houdt u juist van een bedrijf gericht op tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden verscheidene type aanbieders die mogelijk rijmen met uw omstandigheden en mogelijke allergieën. Geniet onbezorgd van maaltijden als Spaghetti, tonijn, kappertjes of Kruudmoes met gortepap. Verderop bekijkt u een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Zodoende kunt u tegen een aantrekkelijke prijs complete maaltijden met verse ingrediënten en weinig zout en andere toevoegingen beoordelen. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden doorgaans geleverd door een persoonlijke bezorger. Zij werken meestal vaak niet met een abonnement. Bekijk ook meer informatie over Vegetarische maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
ZuidZorg WijkzorgKloosterstraat 155671 BGNuenen
Keurslager SeelenWinkelcentrum Coevering 125665 GAGeldrop
Slagerij ReefHeuvel 315664 HMGeldrop
Gasterijen van ArchipelMargot Begemannstraat 95671 CWNuenen
Keurslager TebakParkstraat 12B5671 GGNuenen
BuurtzorgParkstraat 545671 GHNuenen
De Keuken van EliseKerkstraat 485671 GPNuenen
Keurslagerij VogelsHoge Brake 465672 GMNuenen
Van Den Beuken CateringDe Tienden 26a5674 TBNuenen
Slagerij MennenBoterhoek 265683 AVBest
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Nuenen, Gerwen en Nederwetten voor ouderen wijken nogal af. De prijs hangt af van bijvoorbeeld de leverancier, het type gerecht en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd als Zalm in dillesaus is er al voor €6,05.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Runderlapje, stoofperen, aardappelpuree, bieslook kunt u al bestellen vanaf €3,75.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Penne carbonara kunt u al bestellen vanaf €5,55.
Het diner kan uitgebreid worden. Bestel ook Schaaldierensoep, een extra salade en iets lichts zoals Dame blanche ijs om het feest compleet te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Vanzelfsprekend kan men een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten. Meer hierover kunt u vinden op www.nuenen.nl. Lees ook verder over Proefpakket.

Feiten

Maaltijd ideeën

 • Kipfilet in roomsaus
 • Jumping Jack Salmon
 • Gekookte aardappels
 • Gegrilde kippenpoot
 • Sukadelapje in jus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Nuenen, Gerwen en Nederwetten aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Onderzoek allereerst wat voor categorie ouderenmaaltijd in lijn is met uw wensen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de aangeraden maaltijdservices en maak een keuze. Let goed op het aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Probeer het proefpakket

  De professionele services hanteren een extra goedkoop proefpakket. Typische acties zijn 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bekende maaltijd-verzorgers.

 4. Wekelijks bestellen

  Was het proefpakket naar wens? In dat geval kan men dagelijks opnieuw bestellen. Meestal kan dat telefonisch, via de papieren bestellijst of via internet. De gerechten worden standaard geleverd door een regionale bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden profiteert u van een menukaart met gemiddeld 15 maaltijden. Als we het hebben over vriesvers kunt u meestal kiezen uit 75 – 125 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Via het tafeltje dekje principe krijgt men een vast weekmenu. In sommige gevallen is zelf uw menu samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer aanbieders bieden een speciale categorie met dieetmaaltijden. Neem nou Schnitzel met gebakken aardappels en Boerenkoolstampot, 2 gehaktballen. Daardoor kan iedereen gebruik maken van thuismaaltijden voor senioren! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Is er een minimale afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd zodra u deze besteld heeft. Aan de hand van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De magnetronmaaltijden worden normaliter door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat om de 4 dagen. Het vriesverse assortiment elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd stimuleert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagverse warme maaltijd wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse ouderen of hulpbehoevenden kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Om die reden zijn er een aantal vormen van hulp aan huis gericht op maaltijden. U kunt denken aan hulp bij koken, eten en opruimen. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u een laag inkomen? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Nuenen, Gerwen en Nederwetten. Deze voorziening is een goede uitkomst voor:

 • Lagere prijzen bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Levering in alle wijken zoals Nuenen, Gerwen, Nederwetten.
 • Korting op maaltijden aan huis van een bezorgdienst waar de gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje Nuenen, Gerwen en Nederwetten maaltijdbezorging.
 • Een vrijwilliger die helpt met het opwarmen van het eten. Op www.nuenen.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 5670, 5671, 5672, 5673, 5674).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente