Maaltijdservice Best

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Best voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Best? Door gebruik te maken van deze pagina ontdekt u probleemloos verschillende bedrijven die aan huis leveren. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of koelverse gerechten die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: u kunt alle kanten op. Al beschikbaar vanaf €4,00 per maal. Flink uitpakken met Doperwtenpuree of Kipfilet met kippenjus, appelmoes en gebakken kriel? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er is gelukkig een alternatief. Door de maaltijdservice in Best krijgt u smaakvolle gerechten, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteBest
Netnummer0499 (+31499)
Postcode5683
PrijsindicatieVanaf €6,48
Maaltijd suggestieGroentesoep

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Best

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices in de regio van Best. We hebben het over grote maaltijdbezorgers als Maaltijdservice.nl en Oh My Guts. Ook in de gemeente zelf zijn er verschillende initiatieven en zorginstellingen. Elke service heeft weer een heel eigen type maaltijd en bestel- en bezorgmogelijkheden. Middels onze tool kunt u derhalve de leveranciers snel en makkelijk tegen elkaar afzetten. Het selecteren van de beste verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Begin dan met een betaalbaar proefpakket. Bestaan er maaltijdvoorkeuren als bijv. gluten- en lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Best? Dat hoeft niet erg te zijn! Best veel maaltijden aan huis voor ouderen houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, vol verse producten en veel groenten. Hierna wordt het gerecht snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door dit proces blijven smaak en voedingswaarden gegarandeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken ingevroren via de shock-freeze methode. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo erg lang goed. Weken lang goed te houden. Continue bestellingen plaatsen is dan ook overbodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Best. Perfect voor bijv. hulpbehoevenden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Veelvuldig verzorgd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Warm thuisbezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Meerdere services hanteren ook een bruikbare boodschappenservice voor ouderen. Hiermee bestelt u eenvoudig broodnodige boodschappen als zakdoekjes en thee. Doorgaans gratis afgeleverd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Best

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van de lekkerste diepvriesmaaltijd in Best? Of houdt u juist van een blijvende oplossing als koelverse magnetronmaaltijden? Of houdt u juist van een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit vele bezorgmaaltijden die mogelijk aansluiten op uw wensenlijstje en diëten/allergieën. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Kebab van kip-, kalkoen- en kalfsvlees, knoflooksaus, patat of Pulled pork zoete aardappelpuree in bonenmix. Op deze pagina vindt u bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Op die manier kunt u tegen een zeer scherpe prijs verse maaltijden met dagverse ingrediënten en weinig kunstmatige toevoegingen uittesten. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt vaak bezorgd door een persoonlijke bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een vast contract. Bekijk ook meer informatie over Albert Heijn.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Slagerij MennenBoterhoek 265683 AVBest
Van Den Beuken CateringDe Tienden 26a5674 TBNuenen
Keurslagerij VogelsHoge Brake 465672 GMNuenen
Zorg van RinetteAmbachtsweg 165683 CDBest
ZuidZorg WijkzorgRaadhuisstraat 405683 GGBest
BuurtzorgKoestraat 4 C5688 AGOirschot
Stichting Sint JorisSint Jorisstraat 15688 ASOirschot
Keurslager VugsDe Loop 395688 EWOirschot
BuurtzorgMarkt 15691 ARSon
Keurslagerij Schutjes17 Septemberplein 1B5691 DGSon
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Best voor ouderen lopen zeer uiteen. Het tarief voor een maaltijd is afhankelijk van bijvoorbeeld de aanbieder, het productieproces, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd als Stamppot spinazie a la creme kunt u al laten bezorgen vanaf €4,5.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Aspergesoep met zalm vindt u vaak al vanaf €4,65.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Hamburger, ui en champignons kunt u al laten bezorgen vanaf €6,05.
Een verse maaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Spinaziesoep, een extra salade en iets lichts zoals Gortepap als nagerecht. Is uw budget niet toereikend? Potentieel kan u via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Best. Aanvullende info is beschikbaar op www.gemeentebest.nl. Op deze website leest u ook meer over Spar: eet smakelijk.

Informatie

 • Provincie: Noord-Brabant
 • Gemeente: Best
 • (Regio) nummer: 0499 (+31499)
 • Postcode: 5683
 • Veel gezochte wijk: Best

Maaltijd ideeën

 • Ribkarbonade in jus
 • Gebakken krieltjes
 • Slavink in uienjus
 • Push Up Meatballs
 • Nasi babi ketjap

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Best regelen

 1. Inventariseer wensen

  Trek eerst na wat voor soort maaltijdservice rijmt met uw situatie. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden aanbieders

  Vergelijk de meest gekozen bezorgservices en bekijk de beschikbaarheid. Check vooral het type maaltijden, keuze in bezorgdagen, en de klantwaardering.

 3. Begin met het proefpakket

  De grote verstrekkers stunten met een extra goedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Op basis daarvan kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met geschikte dienstverleners.

 4. Elke week een levering

  Was het proefpakket naar wens? Dat is fijn, nu kunt u elke dag opnieuw bestellen. Meestal kan dat telefonisch, met behulp van de menulijst, of met de tablet. De maaltijden worden gemiddeld genomen bezorgd tot in de keuken via een lokale leverancier in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ongeveer 20 menu’s. Binnen het vriesvers-segment hebt u de keuze uit 80+ blijvende gerechten. In het geval van tafeltje dekje heeft u te maken met een speciaal dagmenu. Meer en meer is vers op maat een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Praktisch alle aanbieders werken met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. ZoalsKalkoenfilet met satésaus, gado gado en witte rijst en Kip tikka massala, basmatirijst. Hierdoor zijn er voor alle ouderen thuismaaltijden voor senioren! Voor meer info neem contact op met uw leverancier.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er is geen sprake van een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd indien u deze besteld heeft. Via de unieke menukaart / lijst kan men eenvoudig – op meerdere manieren – de maaltijden inplannen.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden worden in de regel door een eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Het koelverse assortiment 1 of 2 keer per week. Binnen het vriesverse segment elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten helpt mee aan uw lichamelijke gezondheid. Elke dag een warme maaltijd is essentieel. Veel ouderen of gehandicapten kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Mede daardoor bieden een aantal organisaties hulp aan huis gericht op maaltijden. We hebben het over iemand die helpt bij eten bereiding, opdienen en afruimen. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u moeite met de financiën? Dan is er een subsidie maaltijdvoorziening Best. Zo’n regeling biedt goede ondersteuning voor:

 • Gesubsidieerde gerechten bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Bezorging in onder meer Best.
 • Voordelige seniorenmaaltijden van een leverancier waar de gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Best maaltijdbezorging.
 • Iemand die helpt bij klaarzetten en bereiden van eten. Op www.gemeentebest.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 5680, 5681, 5682, 5683, 5684, 5685).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan