Maaltijdservice Helmond

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Helmond voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Helmond? Middels onze vergelijker vindt u overzichtelijk verschillende services die bij u thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of dagverse gerechten die een paar minuten in de magnetron gaan: er is veel mogelijk. Dit kan al vanaf €4,40 per maal. Aan tafel voor Kabeljauw, dillesaus, sperziebonen, krieltjes of Rundergehakt, witlof, aardappelpuree? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Geen probleem! Door de maaltijdservice in Helmond hebt u toegang tot uitstekende gerechten, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteHelmond
Netnummer0492 (+31492)
Postcode5707
PrijsindicatieVanaf €6,71
Maaltijd suggestieRunderbouillon

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Helmond

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices in de buurt van Helmond. Bijvoorbeeld populaire aanbieders als Vers aan tafel of Coop. Ook in de gemeente zelf kunt u terecht bij verscheidene initiatieven en wijkrestaurants. Elke organisatie onderscheidt zich door een eigen productaanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Geholpen door www.seniorenmaaltijd.nl kan u de bezorgdiensten gemakkelijk tegen elkaar afzetten. Het kiezen van een relevante service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo wat minder gecompliceerd. Moeite met kiezen? Bestel dan een betaalbaar proefpakket. Is er sprake van menu-voorkeuren zoals bijvoorbeeld gemalen of andere warme dieetmaaltijden in Helmond? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Meer en meer maaltijden aan huis zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met 100% verse ingrediënten. In de volgende stap worden deze maaltijden snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Daardoor blijven smaak en voedingswaarden ongedeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Meest verse ingrediënten
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen ongezonde toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken shock-freeze ingevroren. Smaak, geur en mineralen raken niet bedorven. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is niet altijd nodig.

 • Lang houdbaar
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Groot keuzemenu

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Helmond. Een redding voor bijv. hulpbehoevenden die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Vaak geregeld via een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Maximale versheid
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

Veel firma’s bieden ook een premium boodschappenservice voor hulpbehoevenden. Zo bestelt men eenvoudig verse of handige boodschappen als afbak pistolet meergranen of snoeptomaatjes. Normaliter gratis bezorgd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Alles aan huis bezorgd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Helmond

Wilt u af en toe genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Helmond? Of zoekt u echt 100% verse koelverse opwarmmaaltijden? Of wenst u juist een organisatie gericht op tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden diverse menu’s die mogelijk passen bij uw voorkeuren en mogelijke allergieën. Op die manier kunt u weer genieten van Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook of Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook. Hieronder ontdekt u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Dankzij deze proefbox kunt u extra voordelig vers bereidde maaltijden met verse ingrediënten en weinig koolhydraten beoordelen. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden vaak geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Aanbieders werken meestal niet met een vast contract. Bekijk ook meer informatie over Diepvriesman.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Vitalis – CasatondaFrans Joseph van Thielpark 815707 BXHelmond
BuurtzorgBraakse Bosdijk 25703 HZHelmond
ZuidZorg WijkzorgGeysendorfferstraat 1F5703 GAHelmond
Slagerij GoossensSteenweg 315707 CEHelmond
Savant ZorgSteenovenweg 45708 HNHelmond
Keurslager VogelsDe Plaetse 765708 ZJHelmond
Keurslager KoppensPostelstraat 37B5711 EMSomeren
BuurtzorgLaan ten Roode 71 d5711 GBSomeren
Woonzorgcentrum EegelshoeveTer Hofstadlaan 2015711 VGSomeren
SPAR VerhoevenOffermansstraat 25715 ANLierop
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Helmond voor ouderen zijn erg wisselend. Het tarief voor een maaltijd hangt af van onderdelen als de maaltijdservice, het productieproces, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd als Zuurkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst wordt al bezorgd vanaf €5,15.
 • Diepvriesmaaltijd als Witlofschotel, ham, kaassaus, aardappelpuree kan je kopen vanaf €5,35.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Jonge kabeljauw in roomsaus is er al vanaf €7,35.
Het eten is vaak uit te breiden met o.a. Rozenbottelsoep, extra groenten en een toetje als Kaas om het af te maken. Heeft u moeite met de financiën? Wellicht kunt u maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Helmond. Praktische info kunt u teruglezen op www.helmond.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Apetito.

Feiten

 • Provincie: Noord-Brabant
 • Gemeente: Helmond
 • (Net) nummer: 0492 (+31492)
 • Postcodegebied: 5707
 • Lokale wijk: Binnenstad

Suggesties van maaltijden

 • Pannenkoekenschotel
 • Gekookte aardappels
 • Stamppot boerenkool
 • Gekruide krieltjes
 • Witlof ovenschotel

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Helmond aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Trek eerst na welk type opwarmmaaltijd past bij uw gesteldheid. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden leveranciers

  Vergelijk de aangeraden maaltijdservices en kies er een. Bekijk met name het gerechten-aanbod, keuze in bezorgdagen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Proefpakket bestellen

  Het gros van de maaltijdservices geven een spotgoedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met geschikte leveranciers.

 4. Maaltijden afnemen

  Was het proefpakket naar wens? Dat is fijn, nu kan men eenvoudigeen nieuwe bestelling doorgeven. Vaak kan dit telefonisch, met behulp van de menulijst, of met de computer. De thuismaaltijden worden niet zelden thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks keuzemenu met ruwweg 25 menu’s. Gaat men voor vriesvers, dan kunt u kiezen uit 70 – 150 blijvende maaltijden. Rondom tafeltje dekje krijgt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij sommige aanbieders is zelf mixen en combineren een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, de meeste dienstverleners komen u tegemoet met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Varkenssaucijsjes in uienjus. Groentemix. Gekookte aardappelen of Twentse gehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen, bloemkool à la crème. Hierdoor zijn er voor iedereen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw leverancier.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd nadat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door middel van de unieke menukaart / lijst kunt u gemakkelijk – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten inkopen.

Hoe werken de leveringen?

De kant-en-klaar maaltijden worden normaliter door uw eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij gerechten maaltijden om de 4 dagen. Binnen het vriesverse segment maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten helpt mee aan een vitaal en energiek lichaam. Een dagelijkse warme maaltijd is daarbij een voorwaarde. Diverse bejaarden of beperkten hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Om die reden bieden een aantal organisaties hulp bij maaltijden. U kunt denken aan iemand die helpt bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Helmond. Deze voorziening kan bijvoorbeeld inhouden:

 • Lagere prijzen bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Bezorging in onder andere Binnenstad, Helmond-Oost, Helmond-Noord, ’t Hout, Brouwhuis, Helmond-West, Warande, Stiphout, Rijpelberg, Dierdonk, Brandevoort, Industriegebied Zuid.
 • Goedkope thuismaaltijden van een verstrekker waar een gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje Helmond maaltijdbezorging.
 • Klaarzetten, aanreiken en toedienen van voeding. Op www.helmond.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 5700, 5701, 5702, 5703, 5704, 5705, 5706, 5707, 5708, 5709).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan