Maaltijdservice Beek en Donk

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Beek en Donk voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Beek en Donk? Aan de hand van www.seniorenmaaltijd.nl doorzoekt u eenvoudig verschillende organisaties die leveren in uw plaats. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of koelverse maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: dat kunt u zelf beslissen. Dit kan al vanaf €4,40 per maal. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Varkensvlees, erwten, aardappelpuree of Spitskoolschotel en aardappelpuree? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er is gelukkig een alternatief. Dankzij de maaltijdservice in Beek en Donk krijgt u heerlijke gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteLaarbeek
Netnummer0492 (+31492)
Postcode5741
PrijsindicatieVanaf €6,93
Maaltijd suggestieKabeljauw in kruidensaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten december 2021

Senioren maaltijdservice in Beek en Donk

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices in de omgeving van Beek en Donk. Neem bijv. populaire bezorgers als Regiomeal en/of Jumbo. Ook in de gemeente zelf kunt u terecht bij tal van leveranciers en slagerijen. Elke service heeft weer een “eigen” type maaltijd en bestelvoorwaarden. Middels www.seniorenmaaltijd.nl kunt u dus de firma’s eenvoudig met elkaar vergelijken. Uitkomen bij een goede service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier een stuk eenvoudiger. Moeite met kiezen? Ga dan eerst voor eerst een proefpakket. Zijn er dieetwensen als onder andere glutenvrije of andere warme dieetmaaltijden in Beek en Donk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Veel kant-en-klaar maaltijden aan huis kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met de meest verse ingrediënten. Later worden de ingrediënten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door dit proces blijven vitaminen en mineralen onaangeroerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo intact. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis hoeft dan ook vaak niet.

 • Lang houdbaar
 • Eenvoudig op te warmen
 • Grote keuze uit gerechten

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Beek en Donk. Vaak toegepast door bijv. chronisch zieken die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. In de regel geregeld via een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Vanuit de pan op het bord
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Diverse firma’s faciliteren daarnaast een premium boodschappenservice voor hulpbehoevenden. Zo bestelt men probleemloos belangrijke boodschappen als zakdoekjes en ontbijtspek. Meestal gratis bezorgd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Op een vast moment in de week
 • Uitgebreid assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Beek en Donk

Gaat uw interesse uit naar handige diepvriesmaaltijd in Beek en Donk? Of zoekt u gezonde en lekkere koelverse opwarmmaaltijden? Of neigt u meer naar een lokale organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit vele magnetronmaaltijden die mogelijk aansluiten bij uw omstandigheden en voedingsadvies. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Tagliatelle, zalm, groene aspergepunten of Groentensoep met gehaktballen. Onderstaand bekijkt u bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Zodoende kunt een voor een lage prijs gezonde maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en weinig zout en andere toevoegingen proeven. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. Het eten wordt vaak geleverd door uw eigen bezorger. Aanbieders werken meestal niet met een vast contract. Bekijk ook meer over Lactosevrije maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Slagerij HegemanDorpstraat 365735 EEAarle-Rixtel
Catering Cuisiniere Jeanne van hoofElderse Molen 85731 DBMierlo
Keurslager van BaarsMargrietstraat 575731 BNMierlo
Keurslagerij KuijpersDe Wever 205751 LDDeurne
Els maaltijdenLangstraat 895752 RKDeurne
Angela schept opHoge Zijdeweg 195756 PLVlierden
Mannen met smaakKuikenvlaas 2b5763 PZMilheeze
Stichting Synthese MaaltijdserviceLeunseweg 515802 CGVenray
De MaaltijdservicePlataanstraat 145802 EJVenray
BuurtzorgKeizersveld 13 A5803 AMVenray
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Beek en Donk voor ouderen wijken nogal af. Het tarief voor een maaltijd komt tot stand door o.a. de aanbieder, de mate van versheid, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd als Spinazie à la crème met champignons kunt u al laten bezorgen vanaf €5,85.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Spinazie à la crème met champignons vindt u vaak al vanaf €5,25.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Macaroni-gehakt schotel kunt u al laten bezorgen vanaf €6,3.
Het eten kan men aanvullen met onder andere Avocadosoep, een extra salade en iets lichts zoals Fruit na. Beschikt u niet over voldoende geld? Doorgaans kunt u een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Laarbeek. Meer hierover treft u op www.laarbeek.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Dieetmaaltijden.

Informatie

Maaltijd voorbeelden

 • Roerei met spinazie à la crème
 • Chili con carne, gehakt, rijst
 • Kipsaté en ei met bami goreng
 • Stamppot rode kool met hachee
 • Spinaziestamppot, braadworst

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Beek en Donk aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Achterhaal eerst wat voor opwarmmaaltijd klopt met uw wensenlijstje. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de professionele bezorgservices en bepaal uw voorkeuren. Check vooral de versheid van ingrediënten, keuze in bezorgdagen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Proefpakket bestellen

  De populaire maaltijd-verzorgers geven een goedkoop of gratis proefpakket. Denk dan aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Daardoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met goede services.

 4. Maaltijden afnemen

  Genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kunt u wekelijks een nieuwe bestelling plaatsen. In veel gevallen kan dit via een speciaal telefoonnummer, door gerechten in te vullen, of via internet. De maaltijden worden in algemene zin aan huis gebracht via een regionale bezorger in december 2021.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met ruwweg 30 gerechten. Kiest u voor vriesvers dan hebt u de keuze uit 70 – 150 vaste menu’s. In het geval van tafeltje dekje gebruikt men één maaltijd per dag. In steeds meer gevallen is zelf een maaltijd samenstellen ook een optie.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, de meeste leveranciers voorzien in een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Bami babi pangang en Macaroni-gehakt schotel. Zodoende zijn er voor iedereen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd zodra men deze ook zelf besteld heeft. Door middel van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – op meerdere manieren – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden in algemene zin door een vaste bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers is dat elke week 2 keer. Bij vriesvers is dat 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd draagt bij aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Een verse warme maaltijd mag dan ook niet ontbreken. Diverse ouderen of invaliden kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Daarom faciliteren steeds meer bedrijven hulp bij koken of regelen van maaltijden. Denk aan steun bij klaarmaken, klaarzetten of toediening. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO december 2021) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Voor ouderen met een laag inkomen bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Beek en Donk. Een tegemoetkoming heeft als voordeel:

 • Aantrekkelijke prijzen bij een restaurant in de buurt. Bezorging in onder andere Beek en Donk, Aarle-Rixtel, Lieshout, Mariahout.
 • Gesubsidieerde thuismaaltijden van een verstrekker waar een gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje Beek en Donk maaltijdbezorging.
 • Iemand die helpt bij klaarzetten en bereiden van eten. Via www.laarbeek.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 5740, 5741).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan