Maaltijdservice Mariahout

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Mariahout voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Mariahout? Door middel van onze tool bekijkt u eenvoudig diverse bezorgdiensten die aan huis leveren. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een opwarmmaaltijd die u zelf moet opwarmen: u kunt alle kanten op. Al beschikbaar vanaf €4,95 per persoon. Genieten van Varkenssaucijs in jus of Gehaktbal, bladspinazie à la crème, gekookte aardappelen? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Dankzij de maaltijdservice in Mariahout profiteert u van verse gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteLaarbeek
Netnummer0499 (+31499)
Postcode5738
PrijsindicatieVanaf €6,92
Maaltijd suggestieKipstukjes in kerriesaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten december 2021

Senioren maaltijdservice in Mariahout

Er zijn nogal wat maaltijdservices in en rondom Mariahout. We hebben het over grote leveranciers als Thuisgekookt.nl of Culinair Kommers. Maar ook op regionaal niveau bestaan er tal van organisaties en verswinkels. Iedere organisatie heeft weer zijn eigen keuken en voorwaarden. Door middel van de maaltijdservice-vergelijker kunt u dus de leveranciers op uw gemak naast elkaar bekijken. Het uitkiezen van een solide dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook leuker en makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Bestel in dat geval een extra betaalbaar proefpakket. Spelen er bepaalde wensen zoals lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Mariahout? Er is een oplossing! Steeds meer kant-en-klaar maaltijden aan huis zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, bomvol natuurlijke ingrediënten. In de volgende stap wordt het eten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door deze handeling blijven voedingswaarden ongedeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • 100% dagvers
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven gewaarborgd. Weken lang goed te houden. Iedere 7 dagen inkopen doen is hier niet aan de orde.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Uitgebreid assortiment

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Mariahout. Ideaal voor bijv. ouderendie niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In veel gevallen georganiseerd door een lokale zorginstelling.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • 100% vers
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Meerdere organisaties beschikken over een premium boodschappenservice voor ouderen. Zo krijgt u moeiteloos de supermarktartikelen als jong belegen kaas of allesreiniger. Meestal gratis afgeleverd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Mariahout

Hebt u interesse in de lekkerste diepvriesmaaltijd in Mariahout? Of houdt u juist van een blijvende oplossing als koelverse seniorenmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een lokale organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit een groot aantal opties die mogelijk aansluiten bij uw situatie en eventuele voedingsvoorschrift. Geniet onbezorgd van maaltijden als Aspergesoep met zalm of Maaltijdsalade met kip en avocado. Op deze pagina tonen wij diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Zodoende kunt u verrassend voordelig ambachtelijke maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en weinig koolhydraten keuren. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. De gerechten worden vaak geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Aanbieders werken meestal niet met een vast abonnement. Op deze website leest u ook meer over Glutenvrije maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Slagerij HegemanDorpstraat 365735 EEAarle-Rixtel
Catering Cuisiniere Jeanne van hoofElderse Molen 85731 DBMierlo
Keurslager van BaarsMargrietstraat 575731 BNMierlo
Keurslagerij KuijpersDe Wever 205751 LDDeurne
Els maaltijdenLangstraat 895752 RKDeurne
Angela schept opHoge Zijdeweg 195756 PLVlierden
Mannen met smaakKuikenvlaas 2b5763 PZMilheeze
Stichting Synthese MaaltijdserviceLeunseweg 515802 CGVenray
De MaaltijdservicePlataanstraat 145802 EJVenray
BuurtzorgKeizersveld 13 A5803 AMVenray
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Mariahout voor ouderen variëren nogal. Het tarief voor een maaltijd heeft te maken met aspecten als de aanbieder, het productieproces, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd als Spaghetti, tonijn, kappertjes kunt u al laten bezorgen vanaf €6.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Boerenkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst vindt u vaak al vanaf €4,3.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Kiprollade tutti frutti met kruidenjus, aardappelpuree met persillade, gemengde groente kunt u al bestellen vanaf €5,65.
Het eten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Rundvleessoep, een stukje fruit en een dessert als Sinaasappel mousse om het af te maken. Heeft u een laag inkomen? Vanzelfsprekend kan men via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Laarbeek. Aanvullende info kunt u vinden op www.laarbeek.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Proefpakket.

Belangrijke info

 • Provincie: Noord-Brabant
 • Gemeente: Laarbeek
 • (Regio) nummer: 0499 (+31499)
 • Hoofdpostcode: 5738
 • Populaire wijk: Beek

Suggesties van maaltijden

 • Vegetarische balletjes in saus
 • Tagliatelle, kip, paddestoelen
 • Zomerzuurkool met casselerrib
 • Stamppot Andijvie met spekjes
 • Stamppot spinazie a la creme

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Mariahout bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Stel eerst vast wat voor bezorgmaaltijd klopt met uw eetpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden leveranciers

  Vergelijk de aangeraden leveranciers en bepaal uw voorkeuren. Check vooral het gerechten-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Probeer het proefpakket

  De belangrijkste verstrekkers werken met een goedkoop of gratis proefpakket. U kunt denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Daardoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met geschikte verstrekkers.

 4. Een vaste leverdag

  Genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kunt u supersnel nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders is dat mogelijk via een speciaal telefoonnummer, via een menulijst, of met de computer. De thuismaaltijden worden gemiddeld genomen aan huis gebracht via een regionale bezorger in december 2021.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten is er vaak een menulijst met ongeveer 30 menu’s. In het aanbod van vriesvers kan men kiezen uit 70 – 150 vaste vaste gerechten. Met een tafeltje dekje is er sprake van een vaststaand menu per dag. In sommige gevallen is zelf ingrediënten combineren een mogelijkheid.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle aanbieders werken met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Denk aan Spareribs, aardappelpuree met persillade, andijvie à la crème of Spaghetti met broccoli. Handig, want zo zijn er voor iedereen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er geldt geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats indien u een bestelling heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men eenvoudig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden in de regel door een eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers: wekelijks. Bij vriesvers is dat 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een goede maaltijd stimuleert uw algehele gesteldheid. Een dagelijkse warme maaltijd mag dan ook niet ontbreken. Diverse ouderen of mensen met een beperking hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Mede daardoor zijn er een aantal vormen van hulp bij eten en drinken in huis. Denk aan een thuishulp voor inkopen doen, koken en schoonmaken. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO december 2021), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Mariahout. De beschikbare regeling is een goede uitkomst voor:

 • Voordelig eten via een cafe of lokale eetgelegenheid. Levering in o.a. Beek en Donk, Aarle-Rixtel, Lieshout, Mariahout.
 • Gesubsidieerde maaltijden aan huis van een verstrekker waar uw gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Mariahout maaltijdbezorging.
 • Een persoon die samen met u gaat eten. Via www.laarbeek.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 5738).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan