Maaltijdservice Asten

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Asten voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Asten? Dankzij de maaltijdservice-vergelijker vergelijkt u snel en simpel verschillende organisaties die bij u thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of koelverse gerechten die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u bepaalt het helemaal zelf. Al te verkrijgen vanaf €3,65 per maal. Ouderwets genieten van Rundervink met mosterdsaus, Parijse worteltjes en aardappelpuree en Vissoep? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er kan meer dan u denkt! Middels de maaltijdservice in Asten profiteert u van uitstekende gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteAsten
Netnummer0493 (+31493)
Postcode5721
PrijsindicatieVanaf €6,43
Maaltijd suggestieTomatensoep

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Asten

Er zijn nogal wat maaltijdservices die actief zijn in Asten. Bijvoorbeeld interessante bezorgers als Van Marle of Coop. Maar ook lokaal kunt u terecht bij allerlei partijen en slagerijen. Elk bedrijf biedt een eigen menu en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Middels onze vergelijker kan u daardoor de services eenvoudig op een aantal punten vergelijken. Het selecteren van een degelijke leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo wat overzichtelijker. Zijn er meerdere opties? Bestel in dat geval eerst een proefpakket. Bestaan er specifieke wensen zoals vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Asten? Geen probleem! Veel maaltijden aan huis worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd kakelverse ingrediënten. Vervolgens worden de ingrediënten gekoeld naar onder 5⁰C. Zo blijven voedingswaarden gewaarborgd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Vers van het land
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen pakjes en zakjes

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen shock-freeze ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven optimaal behouden. Maanden lang op te slaan. Continue bestellingen plaatsen is hier niet aan de orde.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Veel verschillende menu’s

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Asten. Een prima oplossing voor bijv. senioren waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Gerechten zijn direct op te eten. Normaal geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • 100% vers
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

Verscheideneaanbieders hebben daarnaast een bruikbare boodschappenservice voor senioren. Zodoende koop u moeiteloos nuttige boodschappen zoals desem meergranen of leverworst. Normaliter zonder extra kosten bezorgd op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Tot in de keuken geleverd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Asten

Hebt u interesse in handige diepvriesmaaltijd in Asten? Of bent u meer op zoek naar een blijvende oplossing als koelverse thuismaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een service die actief is op het gebied van tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? Er zijn veel verschillende leveranciers die mogelijk rijmen met uw eisen en mogelijke allergieën. Geniet onbezorgd van maaltijden als Rode bieten met een speklap en jus en Kip cordon blue, broccoli bloemkoolmix en krieltjes met peterselie. Onderstaand vindt u een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Met deze proefbox kunt u zeer goedkoop voedzame maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en zonder ongezonde toevoegingen uitproberen. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. De gerechten worden vaak geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er geldt meestal geen vast contract. Op deze website leest u ook meer over Maaltijdservice.nl.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager LouwersBurgemeester Ruttenplein 105721 DXAsten
SPAR VerhoevenOffermansstraat 25715 ANLierop
Woonzorgcentrum EegelshoeveTer Hofstadlaan 2015711 VGSomeren
Dinner at HomeMarsstraat 315721 XVAsten
SPAR MaasVorstermansplein 45725 AMHeusden
Keurslager van BaarsMargrietstraat 575731 BNMierlo
Catering Cuisiniere Jeanne van hoofElderse Molen 85731 DBMierlo
Slagerij HegemanDorpstraat 365735 EEAarle-Rixtel
Keurslagerij KuijpersDe Wever 205751 LDDeurne
Els maaltijdenLangstraat 895752 RKDeurne
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van maaltijden aan huis in Asten voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs per maaltijd komt tot stand door bijvoorbeeld de organisatie, het aanbod in gerechten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd zoals Erwtensoep met rookworst kunt u al bestellen vanaf €6,3.
 • Vriesverse maaltijd als Hollandse hachee, rode kool, gekookte aardappelen is er al voor €4.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Hachee van paddenstoelen. Rode bietjes met zilveruitjes. Aardappelpuree met tuinkruiden kunt u al laten bezorgen vanaf €5,85.
Een verse maaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Roomsoep, iets te drinken en niet te vergeten een toetje als Tiramisu om het feest compleet te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Mogelijk kan u dan maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Asten. Overige informatie kunt u teruglezen op www.asten.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Maaltijdservice.

Stats & Facts

 • Provincie: Noord-Brabant
 • Gemeente: Asten
 • (Net) nummer: 0493 (+31493)
 • Postcode: 5721
 • Lokale wijk: Asten

Maaltijden tips

 • Geglaceerde wortel
 • Kip-groenteschotel
 • Naturel-pannenkoek
 • Verse fruitsalade
 • Gekruide speklap

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Asten regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Bedenk eerst wat voor opwarmmaaltijd aansluit op uw wensenlijstje. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk beschikbare bezorgservices en kies een geschikte. Kijk goed na het soort gerechten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Proefpakket bestellen

  De grote dienstverleners bieden een voordelig proefpakket. Typische acties zijn 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met professionele maaltijd-verzorgers.

 4. Maaltijden afnemen

  Genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kan men moeiteloos een nieuwe menulijst invullen. Doorgaans doet u dat door even te bellen, door de menukaart in te vullen, of email / internet. De gerechten worden in algemene zin bezorgd tot in de keuken via een vriendelijke bezorgservice in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks keuzemenu met ongeveer 15 maaltijden. Binnen het vriesvers-segment hebt u de keuze uit 70+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Via het tafeltje dekje principe is er vaak een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Steeds vaker is zelf uw menu samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijd-verzorgers gebruiken een speciale categorie met dieetmaaltijden. Neem nou Spaghetti met broccoli en Rundvlees met satésaus, Tjaptjoy en witte rijst. Handig, want zo krijgt iedereen geschikte kant-en-klaar maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis in het geval men deze ook zelf besteld heeft. Via de menulijsten kunt u gemakkelijk – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de bezorging?

De menu’s worden in de regel door een vaste bezorger op een vast tijdstip geleverd. Het koelverse aanbod elke week. Het vriesverse aanbod om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd vormt het fundament van een vitaal en energiek lichaam. Een verse warme maaltijd is daarbij een voorwaarde. Diverse ouderen of beperkten kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Om die reden bieden een aantal organisaties hulp bij eten en drinken. Het betreft assistentie bij boodschappen doen en koken. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Asten. De beschikbare subsidie biedt goede ondersteuning voor:

 • Aantrekkelijke prijzen via een wooninstelling of restaurant. Bezorging in onder andere Asten, Heusden, Ommel, Wijk 08, Wijk 09.
 • Goedkope kant-en-klaar maaltijden van een service waar uw gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Asten maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Middels www.asten.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 5720, 5721).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente